Binnenkijken in een #Minimalistisch Interieur

Binnenkijken in een #Minimalistisch Interieur


Hoewel ik zelf helaas soms wel enige moeite heb om me te concentreren op de boodschap die Jenny Mustard via haar filmpjes aan haar publiek wil overbrengen, vanwege haar nogal afleidende uiterlijk en stem, kan ik altijd enorm genieten en geïnspireerd raken door haar filmpjes.

Zoals je misschien hebt meegekregen, schreef ik al over haar en haar YouTube-kanaal in mijn blog "De 10 Minimalisten Die Mij Het Meest Inspireerden", waarvan je een link kunt vinden onderaan deze blog. De filmpjes van Jenny Mustard zijn altijd prachtig vormgegeven en gemonteerd, en hoewel voor mij wat te ver doorgevoerd, is het minimalisme prachtig verbeeld.

Geniet ter inspiratie van de tour die Jenny je geeft door haar appartement. Hemels wit, ruimtelijk leeg en heel, héél minimalistisch. En als je bent uitgekeken, en je staat te popelen om te beginnen, lees dan gerust nog even mijn blog "10 Dingen om Meteen Weg te Doen - Deel 1" voor een vliegende start!

Fijne dag!

Binnenkijken - Thuis bij GMVDMinimalism - Afl. 1 - #Minimalisme

Binnenkijken bij mij thuis kan natuurlijk ook! Here we go!


"GMVDMinimalism is een enthousiaste schrijfster die met veel plezier haar stukken deelt over besparen en bezuinigen, minimalisme, consuminderen, ontspullen en simpel leven, maar ook over alle andere onderwerpen die ze in het dagelijks leven tegenkomt.

Wil je haar volgen en altijd als eerste op de hoogte zijn van haar dagelijkse schrijfsels? Je kunt haar, en al haar tips, gemakkelijk lezen door haar te volgen hier op Yoors, of via haar Facebookpagina, door te klikken --> GMVDMinimalism "Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Kon ik het maar... ik ben een enorme verzamelaar ;-)
| 09:42 |
Oei, dan lukt het (nu) waarschijnlijk nog niet. Ik zie altijd de waarde van spullen en verkoop het. De ruimte, rust en spaarrekening groeien zo gestaag!
| 00:16 |
heb je fijn de ruimte
| 15:14 |
minimaliseren prima maar dit gaat wel heel ver
| 19:37 |
Oh my, dat is wel heel erg minimalistisch en saai wit. Ik zou er niet kunnen wonen. Sowieso is wit al niks voor mij, veel te steriel. Denk dat daar net zoveel spullen binnen staan als bij mij alleen al in mijn gang ;-) (ja, moet ook nodig meer troep weggooien)
| 15:57 |
Hahaha, tja, ieder z'n smaak. Mij inspireert het enorm, hoewel het niet mijn einddoel is.
| 15:58 |
hier is het dweilen met de kraan open wat betreft opruimen. Ik gooi geregeld (stiekem) dingen weg, maar man komt weer met andere spullen thuis, of oma geeft het wel aan dochter mee. Die denken bij alles ' dat kan ik ooit nog wel gebruiken, dus moet bewaard'
| 16:01 |
Misschien eens mijn blogs lezen over 10 dingen om meteen weg te doen; kun je meteen een lekkere slag slaan!
| 16:16 |

Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
Boeken & Taal
Kolja
Kolja
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden