Thuis bij GMVDMinimalism - Afl. 2 - De Slaapkamer - #Minimalisme

Thuis bij GMVDMinimalism - Afl. 2 - De Slaapkamer - #Minimalisme


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Sommige mensen volgen vanaf het begin mijn blogs over minimalisme. En af en toe ontvang ik berichtjes in de trant van maar hoe doe JIJ dat dan? Daarom leek het me leuk jullie bij mij binnen te laten kijken, kijken jullie mee?

In deze blog neem ik je mee naar de kamer boven, mijn plek, de slaapkamer. Welkom in mijn huis.

Als eerste mijn oase van rust, mijn heerlijke boxspring. 


Om genoeg ruimte te bewaren heb ik gekozen voor een bed van 1.60m. breed, dit is alleen, maar ook met zijn tweeën, groot genoeg, en het bewaart voldoende ruimte aan de beide zijkanten. 

Verder zie je de door mijn vader gemaakte inbouwkast, waar je in mijn volgende blog meer over kunt lezen.


De planken boven mijn bed zijn nagenoeg leeg. Op de bovenste plank staat mijn knuffel-aapje, die ik al heb vanaf vlak na mijn geboorte. 

Op de onderste plank ligt mijn iPad, het is een oudje, maar hij doet alleen dienst als e-reader en daarvoor werkt ie prima!

Boven de bovenste plank hangt een portret van mij en mijn moeder.

Vanuit mijn bed kijk je naar de tegenoverliggende muur. Er staan twee ladekastjes, dat waren er eerst drie, maar na het grondige opruimen kon de derde naar de kamer van de kat, want ik heb meer dan genoeg aan deze kastjes.


In de linker ladekast bewaar ik mijn beddengoed. Naast de set die ik op bed heb liggen heb ik nog een complete set, en die ligt hierin. In het rechter ladekastje ligt een naaidoosje. Verder is het kastje leeg.

Verder staat er een grote vaas in dezelfde kleur als het korte muurtje links, met daarin een bos kunsttakken.

De beelden kreeg ik van mijn vader, en ook de ouderwetse wekker is een geschenk van hem. Ik gebruik het niet, alleen om de tijd op te zien.


Hier kun je zien dat de vaas dezelfde kleur heeft als de muur waar de manshoge spiegel aan hangt.

Boven het kastje hangt een portret van mijn paard. Dat paard leeft al 10 jaar niet meer, maar het was een heel bijzonder paard, en zo zie ik hem elke dag eventjes.

De rieten mand op de kast gebruik ik als wasmand. Het herbergt waszakjes en knijpers, en ik dek het af met een kussen als het buiten gebruik is, zoals hier.

Als laatste zie je een stukje van de spiegel. Zoals je ziet is het een perfecte spiegel om mezelf geheel in te bekijken. 


Dank je wel voor het binnenkijken bij mij thuis en tot de volgende keer! 

Liefs!
"GMVDMinimalism is een enthousiaste schrijfster die met veel plezier haar stukken deelt over besparen en bezuinigen, minimalisme, consuminderen, ontspullen duurzaamheid, zero-waste, zelfvoorzienend leven en simpel leven, maar ook over alle andere onderwerpen die ze in het dagelijks leven tegenkomt.

Wil je haar volgen en altijd als eerste op de hoogte zijn van haar dagelijkse schrijfsels? Mee discussiëren en filosoferen over een rijker, groener en duurzamer leven? Kans maken om duurzame prijzen te winnen, zoals bamboe tandenborstels, Dopper-flessen, moestuin-zaad en vele anderen? 

Je kunt net als velen anderen gemakkelijk meelezen door lid te worden van haar super gezellige Facebook-groep, door te klikken --> GMVDMinimalism ". 
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wij hebben ook 1.60; is ruim voldoende.
| 06:55 |
Mooie slaapkamer. Altijd leuk om bij iemand anders binnen te kijken.
| 22:34 |
Leuk om even te mogen kijken.
| 12:08 |
Ziet er erg netjes en strak uit.
| 20:13 |
Dank je wel!
| 20:36 |
Heerlijke relax plek zeg, geniet ervan he
| 10:40 |
Zeker weten, straks weer lekker mijn mandje in!
| 20:36 |
Leuk om te zien, aangenaam kennis te maken :-)
160 is toch breed zat voor een bed, in Nederland hadden wij 140 breed, nu 2 X 80 is ook 160.
| 00:38 |
160 is heerlijk breed!
| 20:36 |
Ziet er een gezellige slaapkamer uit
| 22:28 |
Dank je wel!
| 22:39 |
Dank je wel!
| 20:36 |
Stik leuk om bij je binnen te kijken.En waarom? Nou ik leef best wel in een klein appartement Wij leven daar met 4 mensen,Mijn 2 kinderen mijn man en ik. Ik kan nu bij jou ideeën opdoen. Dankjewel........ O ja we hebben ook nog een kat. Hahahaha
| 22:17 |
Graag gedaan!
| 22:39 |
Leuk dat je ons zo meeneemt! Je slaapkamer ziet er zo ontzettend heerlijk rustig uit! Ik hoop dat ik het ooit zo netjes krijg als jij, maar daar gaat nog heel wat opruimwerk aan vooraf denk ik! Bedankt voor je inspiratie!
| 22:09 |
Graag gedaan en succes!
| 22:39 |
Leuk dat je ons mee neemt door je huis.
| 22:03 |
Leuk dat je het leuk vindt!
| 22:40 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen