Thuis bij GMVDMinimalism - Afl. 4 - De Badkamerkast - #Minimalisme

Thuis bij GMVDMinimalism - Afl. 4 - De Badkamerkast - #Minimalisme


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Sommige mensen volgen vanaf het begin mijn blogs over minimalisme. En af en toe ontvang ik berichtjes in de trant van maar hoe doe JIJ dat dan? Daarom leek het me leuk jullie bij mij binnen te laten kijken.

Deze aflevering; mijn badkamer-kast! Welkom bij mij thuis!

Op de eerste foto zie je de "afdeling" haarverzorging:


- een elastiek, altijd zwart en van zachte stof.

- een bruine haar-donut.

- 8 klemmen, in verschillende maten.

- 5 schuifspeldjes.

- een schuifspeldje met bloem.

- haarborstel, deze wil ik, als ie z'n beste tijd heeft gehad, vervangen door een exemplaar van bamboe.

- een bus haarspray, zachter dan haarlak, makkelijker uit te borstelen en de goede maat voor in mijn kastje, het heeft een kleine verpakking.Dan de "afdeling" sieraden:

- 3 zilveren ringen, ik draag niet echt veel sieraden, zoals je wel kunt zien, maar deze echte zilveren ringen heb ik alledrie cadeau gehad van dezelfde persoon (voor mijn 18e, 25e en 30e verjaardag) en ik vind ze oprecht mooi. Ik draag ze wel, maar niet dagelijks.

- 7 paren oorstekers, die ik cadeau heb gekregen, met verschillende gelegenheden, behalve de ringetjes, die kocht ik bij de kringloopwinkel. Draag ik dagelijks.

- de gouden ketting is heel bijzonder, mijn moeder en ik dragen beiden dezelfde, allebei met een hanger die bestaat uit omgesmolten goud van een ring van mij opa.

- de schroef is chirurgisch staal uit mijn voet. Geen sieraad, maar om een of andere reden bewaar ik hem al jaren op deze plek.

De "afdeling" make-up is  beperkt, ik gebruik standaard alleen wenkbrauw- en oogpotlood en eyeliner:

- kwast en poeder, gebruik ik zelden, behalve als ik echt heel moe ben en camouflage mijn redding is :-).

- een lichtroze lippenstift, die mijn lippen goed verzorgt als ze droog zijn en die geen opvallende kleur heeft.

- een concealer-stick, voor wanneer ik geteisterd wordt door een pukkel.

- 2 dezelfde eyeliners, was 2 voor de prijs van 1

- een wit kohl-potlood, voor een zomers tintje

- 3 dezelfde oogpotloden, 3 voor de prijs van 1

- een wenkbrauw-potlood, bijna op!

- een slijper van Dior, voor het onderhoud van mijn potloden.Al met al ziet mijn badkamer-kast er als volgt uit:

- dagcreme van een biologisch merk uit de Spaanse supermarkt, een Rituals bodycreme, amandelolie tegen de droge huid, deodorant, parfum, haarspray, Rituals zonnebrandcrime en aftersun, massageolie van Rituals en van Kneipp, tijgerbalsem, en m'n voorraad anticonceptie.

- tandenborstel en tandpasta, m'n pil, m'n sieraden, biologisch afbreekbare wattenstaafjes, scheermesjes, pincet en nagelknipper, eelt-machientje.

- make-up, Rituals nagellak, haarborstel, klipjes en speldjes, haardonut en grote klip.

Door alles op te bergen in glazen, vroeger gespaard bij de Nutella ;-), is alles keurig opgeruimd.

"GMVDMinimalism is een enthousiaste schrijfster die met veel plezier haar stukken deelt over besparen en bezuinigen, minimalisme, consuminderen, ontspullen en simpel leven, maar ook over alle andere onderwerpen die ze in het dagelijks leven tegenkomt.

Wil je haar volgen en altijd als eerste op de hoogte zijn van haar dagelijkse schrijfsels? Je kunt haar, en al haar tips, gemakkelijk lezen door haar te volgen hier op Yoors, of via haar Facebookpagina, door te klikken --> GMVDMinimalism "Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hele leuke serie! Raak er door geïnspireerd wat meer op te ruimen.
| 22:38 |
O, ik herkende meteen de Nutella glazen , daar kregen we vroeger limonade in bij mijn oma en dan heel voorzichtig doen want het was van glas!
| 21:59 |
Ik doe alles weg wat ik een jaar niet heb gebruikt
| 18:39 |
Omg... wat netjes.
Hier is in de badkamer altijd een bom ontploft
| 21:18 |
Bewaar jij je sierraden in de badkamer??
| 05:27 |
Ik heb eigenlijk geen sieraden, maar degene die ik heb bewaar ik inderdaad in een glas in een afgesloten kast in de badkamer. Ik heb gelukkig geen waardevol spul.
| 05:53 |
Oh, vandaar! Ik dacht al. Ik bewaar mijn gouden sierraden, parels etc. in een speciaal sieradenkistje (met uitschuifbare lades en vakjes voor ringen, oorbellen, armbanden en kettingen) met een uitklapbare spiegel. Voor de dingen die ik onder bijoux reken, heb ik een kleiner kistje. Beide staan op mijn kaptafel in de slaapkamer.
| 06:47 |
Wederom overzichtelijk en erg netjes! Je inspireert me, dank je wel!
| 16:36 |
Kijk, dat is altijd leuk!
| 16:40 |
Leuke idee deze serie 1
| 14:38 |
Fijn dat je het leuk vindt!
| 16:40 |

 

×

Yoors


exit_to_app Inloggen