Thuis bij GMVDMinimalism - Afl. 5 - De Woonkamer - #Minimalisme

Thuis bij GMVDMinimalism - Afl. 5 - De Woonkamer - #Minimalisme


Sommige mensen volgen vanaf het begin mijn blogs over minimalisme. En af en toe ontvang ik berichtjes in de trant van maar hoe doe JIJ dat dan? Daarom leek het me leuk jullie bij mij binnen te laten kijken.

Deze aflevering; mijn zitkamer! Welkom bij mij thuis!

Op de foto zie je mijn zitkamer. Ik vond het nog wel iets te druk, ondanks dat ik oprecht houd van alle dingen die je ziet. Ieder item heeft z'n verhaal.


Bij de Kringloopwinkel vond ik eenzelfde plank als die je ziet hangen, maar dan een veel langere. Na al het opruimen en ontspullen was het televisiemeubel volledig leeg, en ik had een verlangen naar een legere zithoek.


Hier zie je de verandering na het weghalen van de kast en het ophangen van de plank. Het geeft een veel ruimtelijker beeld. Ik ben nu oprecht heel blij. 

Ookal is dit het meest gedecoreerde gedeelte van mijn huis, ik vind het niet onrustig. Alles in de zithoek zijn items die ik lief heb. Ik denk dat ik er nog twee weg doe.

Het verwijderen van de kast was een hele goede beslissing, de ruimte is nu nog heerlijker!

"GMVDMinimalism is een enthousiaste schrijfster die met veel plezier haar stukken deelt over besparen en bezuinigen, minimalisme, consuminderen, ontspullen en simpel leven, maar ook over alle andere onderwerpen die ze in het dagelijks leven tegenkomt.

Wil je haar volgen en altijd als eerste op de hoogte zijn van haar dagelijkse schrijfsels? Je kunt haar, en al haar tips, gemakkelijk lezen door haar te volgen hier op Yoors, of via haar Facebookpagina, door te klikken --> GMVDMinimalism "Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ziet er heel gezellig uit en niet te druk
| 14:10 |
ziet er heel gezellig uit
| 18:33 |
Leuk om eens te zien
| 13:19 |
Dank je wel.
| 13:35 |

Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden