Thuis bij GMVDMinimalism - Afl. 6 - De Keukenkastjes - #Minimalisme

Thuis bij GMVDMinimalism - Afl. 6 - De Keukenkastjes - #Minimalisme


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling


Sommige mensen volgen vanaf het begin mijn blogs over minimalisme. En af en toe ontvang ik berichtjes in de trant van maar hoe doe JIJ dat dan? Daarom leek het me leuk jullie bij mij binnen te laten kijken.

Deze aflevering; mijn keukenkastjes! Welkom bij mij thuis!


Dit is mijn keuken; simpel, veel wit en vooral schoon en opgeruimd! Wat je niet ziet op de foto is dat er rechts nog een bovenkastje is. Zes kastjes dus, en twee lades.   


Hieronder zie je links mijn twee bovenkastjes. Hierin bewaar ik mijn bakvormen en ovenschalen, bekers en glaswerk. In het rechterkastje bewaar ik mijn schoteltjes, serveerschalen, schalen, ontbijtborden, pastaborden, dinerborden, kommetjes en eierdopjes. Bovenin zie je mijn melk- en suikerstelletje. Ik word er erg blij van om deze neer te zetten als ik bezoek heb.

De middelste foto is mijn bestekla; hopelijk kan ik de kunststof keukengerei vervangen voor bamboe wanneer ze stuk zijn. 

Rechts is de rommella. Ik gebruik normaal de papieren zakjes, maar zoals je in mijn andere blog hebt kunnen lezen, ben ik een huis aan het uitruimen en daar zijn veel spullen uitgekomen. Ik weiger ze ongebruikt weg te gooien, dus die gebruik ik eerst op.


Hier staan mijn snijplanken, en mijn voorraaddozen en keukenlinnen.

Mijn pannenkast; simpel en goed georganiseerd.

Sinds ik geen koelkast meer heb is mijn voorraadkastje voller dan ooit.

Mijn gootsteenkastje is normaal lang niet zo vol, maar omdat ik de middelen die uit het huis kwamen dat ik heb ontruimd, niet zomaar weg wilde gooien, staan die hier extra bij totdat het op is. Verder zie je mijn vuilnisbakje, raamwisser, zelfgemaakte allesreiniger en glasreiniger, een pot baking soda en mijn afdruiprek met afwasmiddel.


"GMVDMinimalism is een jonge vrouw die met veel plezier schrijft over besparen, minimalisme, bezuinigen, consuminderen en ontspullen, maar ook over alle levensvragen die haar bezig houden en onderwerpen die ter sprake komen. Daarnaast is zij gek op haar poes Sientje en haar twee paarden, Opa Paard en Oma Paard. Je kunt haar volgen onder de naam GMVDMinimalism op Facebook en hier op Yoors."Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Je brengt me op het idee om mijn kastjes weer te doen. Eerst de vriezer nog schoonmaken!
| 20:47 |
Heel leuk en inspirerend.
Je hebt geen koelkast?
Doe je dan elke dag boodschappen ofzo en als je wat over hebt gooi je het dan weg?
| 20:32 |
Nee, beiden niet. Ik doe eens per week boodschappen. Spullen die koud moeten blijven zet ik op een koele plek, nu is dat in de tuin. Ik gooi nooit restjes weg maar koop afgemeten.
| 20:35 |
Oja dat is nu wel te doen, maar in de zomer wel lastig.
Wij zijn met 5 personen dus dat wordt denk ik wel lastig, ik gebruik sowieso de vriezer veel.
| 20:44 |
Heerlijk wat netjes....
Mijn kastjes moet ik ook nodig weer door.
| 19:42 |
Geeft zoveel voldoening!
| 20:35 |
leuk dat je ons mee laat kijken in je huis
| 18:27 |
Vind het leuk dat je op visite kwam!
| 20:34 |
ziet er netjes uit hoor!
| 14:22 |
Dank je wel!
| 20:34 |
leuk om te zien
| 18:32 |
Leuk!
| 20:34 |
Mooie waterkoker. Keurig alles aan kant. Dikke pluim, ook voor de goedverzorgde blog en uiteraard het interieur.
| 21:01 |
Dank je wel!
| 20:34 |

 

×

Yoors


exit_to_app Inloggen