×

Yoors


exit_to_app Inloggen

480
camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
De Leukste #Kringloopwinkels van Nederland - #Tweedehands

De Leukste #Kringloopwinkels van Nederland - #Tweedehands


Ik ben een groot fan van kringloopwinkels en gelukkig kan ik mijn omgeving mijn lol op! Er zijn een aantal geweldige Kringloopwinkels in mijn omgeving, en dit zijn mijn 10 favorieten:

1. De Basisz, Zeewolde
Een kleinschalige kringloopwinkel, met vriendelijke medewerkers, wel erg aan de prijs.
www.basisz.org
2. Kringloopwinkel Het Goed, Lelystad

Het Goed blijft mijn favoriete Kringloopwinkel, erg goedkoop, goed personeel en ruim opgezet.

https://www.hetgoed.nl/lelystad/


3. It's Kringloop, Dronten

Een gezellig, kleine kringloopwinkel met mooie, kleine prijsjes. Je kunt echt schat zoeken in de voorraad.


4. De Kringloper, Almere
Eén van de grootste Kringloopwinkels in Nederland. Van zeer goedkope decoratie tot duurdere meubels, maar ga hier niet heen voor boeken, die zijn hier erg duur.
www.dekringloper.nl

5. De Zaak van Ermelo, Ermelo

Een prachtige zaak, met een hele mooie kledinghoek. Hebben ook mooie en speciale boeken en heel veel decoratie tegen een zacht prijsje.


6. Stichting Kringloopcentrum Nijkerk, Nijkerk

Geweldige winkel, extreem lage prijzen, goed georganiseerd en je kunt er echt schat-zoeken.


7. Kringloopwinkel Goed Bezig, Nijkerk

Vlakbij bovenstaande winkel, ligt op loopafstand van elkaar en is dus goed te combineren. Erg goedkoop en vriendelijke medewerkers.


8. Kringloopwinkel Het Goed, Harderwijk

Eén van mijn absolute favorieten, omdat de winkel groots en licht is, er zit een prachtige ruime kledinghoek in en een gezellige koffiecorner. Zeker niet duur en een heel groot assortiment.


9. Kringloopcentrum Amersfoort, Amersfoort

Wow! Dat was mijn reactie de eerste keer dat ik hier binnen liep. Enorm hoog, groot, goedkoop en een fantastisch kassa-systeem. Goed bereikbaar en ruim voldoende ruimte om te parkeren.


10. Kringloopwinkel Huizen, Huizen

Fijne, niet te grote winkel, vriendelijke medewerkers én dichtbij ijssalon De Hoop in Blaricum, die je zeker niet wilt overslaan.


"GMVDMinimalism is een enthousiaste schrijfster die met veel plezier haar stukken deelt over besparen en bezuinigen, veganisme, minimalisme, consuminderen, ontspullen, duurzaamheid, zero-waste, zelfvoorzienend leven en simpel leven, maar ook over alle andere onderwerpen die ze in het dagelijks leven tegenkomt.

Wil je haar volgen en altijd als eerste op de hoogte zijn van haar dagelijkse schrijfsels? Mee discussiëren en filosoferen over een rijker, groener en duurzamer leven? Kans maken om duurzame prijzen te winnen, zoals bamboe tandenborstels, Dopper-flessen, moestuin-zaad en vele anderen? 

Je kunt net als velen anderen gemakkelijk meelezen door lid te worden van haar super gezellige Facebook-groep, door te klikken --> GMVDMinimalism ". 
Lichtophethart
Ook wij zijn dol op kringloop winkel afstruinen. gewoon leuk gezellig en je vind er altijd wel iets leuks. Helaas zijn deze voor nu een beetje uit de buurt maar wie weet komen we er een keer in de buurt en dan zal ik ze zeker bezoeken. dank voor je tip. 
29-08-2018 19:40
29-08-2018 19:40
Memvan3
Ik woon in het hoge noorden . Hier heb je ook leuke kringlopen
16-01-2018 19:17
16-01-2018 19:17
Hetty
Al wat je opnoemt zit voor mij mijlenver uit de buurt en als ik met het openbaar vervoer daar naar toe moet reizen ben ik alsnog veel duurder uit dan wanneer ik goedkoop iets nieuws koop. :) Hier in de buurt vind ik het qua kleding vaak tegenvallen. Ik heb er wel eens gekeken maar ... niet mijn smaak.
16-01-2018 13:00
16-01-2018 13:00
Katrien
Ik moet dringend nog eens naar de kringwinkel (woon in België).
28-11-2017 20:47
28-11-2017 20:47
johan_jongedijk
ik wandel er zeker 2 a 3 en soms 4 x per week naar binnen bij de kringloop en dan niet vooe de spulletjes maar vaak ook voor de gezelligheid
22-10-2017 21:24
22-10-2017 21:24
Albert van den Berg
Ik weet niet hoe het nu is, (ben al een poos weg uit NL) maar in Wijchen zat altijd een goede kringloopwinkel, niet zo groot maar wel goedkoop, leuke spullen, zeer hulpvaardige mensen. Draaide zelfstandig en het geld wat ze over hadden werd verdeeld onder goede doelen en dat werd ook transparant gecommuniceerd.
08-09-2017 14:34
08-09-2017 14:34