Een Website via Yoo.rs - Doen of Niet Doen? En Waarom?

Een Website via Yoo.rs - Doen of Niet Doen? En Waarom?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Nu ik vanaf 1 Januari 2019 mezelf zal onderhouden via de inkomsten die ik binnen haal via Internet, vind ik het ook wel tijd voor een eigen website, naast de al bestaande succesvolle Facebook-groep.

UPDATE: Op 31-08-2018 is mijn website online gegaan! Wil je kijken? --> GMVDMinimalism.nl

Nog niet zolang geleden is Yoo.rs begonnen met de mogelijkheid je eigen website te bouwen, en ik heb daar wel oren naar. De vraag is echter; waarom zou ik dit doen? Is het niet veel gunstiger om een gratis website te maken via sites als bijvoorbeeld wix.nl?

Op dit moment denk ik dat ik er heel goed aan doe om een website aan te schaffen via Yoo.rs. ik heb de lay-out en de edit-mogelijkheden inmiddels redelijk onder de knie, en ik verwacht dat de website ongeveer hetzelfde werkt.

Ik heb nu besloten om de website aan te schaffen, door middel van Yppies. Ik heb er alweer bijna 35.000 staan (dit was op 28-08, nu op 30-08 zijn het er 42.000), en verwacht er volgende week wel rond de 50.000 te hebben, als de groei ongeveer gelijk blijft aan voorgaande weken. Dus dan gaat het gebeuren!

Waarom heb jij wel, of juist niet, een Yoors-website? Ik ben heel benieuwd!

 


"GMVDMinimalism is een enthousiaste schrijfster die met veel plezier haar stukken deelt over besparen en bezuinigen, veganisme, minimalisme, consuminderen, ontspullen, duurzaamheid, zero-waste, zelfvoorzienend leven en simpel leven, maar ook over alle andere onderwerpen die ze in het dagelijks leven tegenkomt. Ze woont samen met haar poes Sientje en haar kippen Annabel en Zarah midden in Nederland. Als fanatieke veganiste en minimaliste met een groen en duurzaam hart neemt ze geen blad voor haar mond.

Wil je haar volgen en altijd als eerste op de hoogte zijn van haar dagelijkse schrijfsels? 

Wordt dan lid van haar Facebook-groep, door te klikken --> GMVDMinimalism ".  

Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (16 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik ben benieuwd hoe je site er over een tijdje uitziet :)
| 10:57 |
Toch een site, ik ga kijken
| 10:55 |
Ik heb geen site. Niet bij Yoors en niet ergens anders. Ik denk niet dat ik iets bij te dragen heb, boeiender ben dat ik er uit spring tussen alles wat er al op internet zit. Ik leef ook niet mijn leven op internet. Misschien komt dat ooit nog.
| 15:54 |
Ik heb me nog niet kunnen verdiepen in de voor- en nadelen, in de kostprijs enz.
Dus 'k moet nog even bijlezen.
| 12:30 |
Ik ben één van de testers. Er zitten nog wat foutjes in, dus zou ik nog even afwachten tot alles goed draait voor ik er zou voor betalen. Het voordeel is wel dat je je Yoors-account kunt koppelen aan de website, waardoor je laatste blogs automatisch op je website gelinkt worden.
| 21:41 |
Je kunt je blogs natuurlijk ook vrij eenvoudig koppelen aan een wordpress website die elders is ondergebracht.
| 05:28 |
Wordpress werkt ook op telefoon stukken beter dan Yoors en heeft een vlot werkende app. 
| 15:57 |
Als je weinig of niets weet van webdesign (met name de werking van een wordpress site in combinatie met kennis van html en css) dan is een Yoors website wellicht een goede optie voor je.
Heb je wel ervaring met html, css en eventueel php, dan zou ik altijd voor een eigen wordpress site gaan. Het absolute voordeel van zo'n eigen wordpress site is dat je uit een oneindig aantal thema's, plugins en widgets kunt gebruiken, En het allerbelangrijkste, dat je dan werkelijk ook alles kunt aanpassen - html, css, php, js etc. en echt een tailor-made website kunt maken. Bij een Yoors site kun je dat allemaal niet, wat een behoorlijke beperking is.
| 18:17 |
ja klopt en je hebt de mogelijkheden om met affiliate en adsense aan de slag te gaan. Grote nadeel van yoo.rs
| 19:02 |
Die modules komen allemaal wel beschikbaar op de website. Het is mogelijk om je html in te voeren. Alles wordt gebouwd en getest. 
| 08:37 |
ja snap ik maar de grootste vraag is eigenlijk waarom zou je gaan concurreren met de beste content websites zoals Wordpress, Blogger etc. terwijl Yoo.rs nog allerlei kinderziektes zal hebben voor een duurdere prijs
| 18:14 |
Omdat ik te onwetend bent om een grote-mensen-website te maken. ;-)
| 18:15 |
Oh zo zie ik het niet. Ik heb een website buiten Yoors die ik heb opgezegd. Ik geloof in Yoors. Yoors is ook gewoon gezellig. Veel interactie en dat vind ik ook fijn. En dat had ik dus niet met mijn website. Ik zat in de ruimte te schrijven. 
| 20:01 |
Yoors heeft ook veel kinderziekten en bugs, is gebruiksonvriendelijk voor telefoon en hieraan wordt niets getest of gedaan. Wordt dit dan wel goed gedaan bij de site?
| 15:58 |
Ik denk dat dat nog niet van toepassing is Catrine omdat ik gok dat veel mensen die de site gaan bouwen zelf nog niet heel veel ervaring hebben met zelf sites bouwen.  Zoekwoorden, SEO, Analytics etc. Ik gok dat dat nog niet geïntegreerd is met de website maar dat het meer een basistemplate is van de al bestaande yoo.rs pagina's/blogs. Stel je voor dat je site ineens loopt en dat er per dag 10 k aan bezoekers zijn, misschien dat je website compleet offline wordt gehaald want dan moet de ruimte (ik weet niet of yoo.rs op een externe server is gehost) weer worden vergroot. Ik ga die gok nog niet nemen maar lees rustig de blogs over de websites ;)
| 16:03 |
Ik denk dat yoors op weinig mankracht draait en dat ook een rol speelt. Het idee vind ik niet slecht en ik geloof ook wel in een toekomst en grote groei maar daar moet de basis eerst goed voor zijn en blijven. Daarna meer optuigen en blijven testen en reageren.
| 16:08 |
Manpower en geld. De concurrentie is groot
| 16:19 |
Ik begrijp niets van wat je zegt, en juist daarom is je reactie waardevol; ik zou dus duidelijk (nog) niet in staat zijn een eigen site te bouwen, dat is me nu duidelijk!
| 20:31 |
Een ander nadeel dat ik heb vergeten te noemen, je kunt zelf geen backup van je Yoorssite opslaan. Stel dat je later zou besluiten om je website ergens anders onder te brengen, bijvoorbeeld om redenen die ik eerder noemde, dan moet je je website helemaal opnieuw gaan opbouwen. Met een grote website is dat dan natuurlijk niet leuk. Van een eigen wordpress website kun je wel zelf een backup maken, en die gebruiken om te migreren naar de server van een andere webhost. Dat scheelt je enorm veel werk.
| 05:26 |
Ik denk er nog over na 😊
| 13:45 |
Altijd belangrijk!
| 20:31 |
Succes, nog effe en je kan aan de slag !
| 12:41 |
Dank je wel, ik heb er zin in!
| 20:31 |
Ik wens je heel veel succes met je eigen site! :) 
| 12:11 |
Dank je wel!
| 20:31 |
Ik heb twee websites die zijn gemaakt in Wordpress. Het voordeel daarvan vind ik dat je echt alles aan kunt passen aan je eigen wensen. Zowel de lay out kan je aanpassen en je kan alle mogelijke toevoegingen installeren om de site naar je wensen aan te passen. Voor het hosten van de websites betaal ik een paar tientjes per jaar. Dat is dus voor de registratie van mijn domein, hosting en e-mailadressen.
Omdat je totaal flexibel bent in wat je kan doen zou ik niet kiezen voor een website bij Yoors.
Maar... iedereen moet datgene kiezen wat het beste bij hem of haar past.. kan ook gewoon Yoors zijn
| 10:33 |
Ik was er nooit in geslaagd om zelf een website te bouwen, zelfs niet na het volgen van een cursus. 
Bij Yoors lukt het me wel. Ik ben beetje bij beetje extra landingspages aan het maken. Op het juiste moment voeg ik ze toe aan het gepubliceerde deel. 
Ik vind het een enorm voordeel dat je koppelingen kan trekken naar je collecties met blogs bij Yoors zonder dat het erg opvalt (ik zorg ervoor dat de collectiefoto's op mijn website dezelfde zijn als die op mijn Yoorsprofiel, zo vloeit alles mooi in elkaar over. 
Ik ben tester, maar zonder dat zou ik het ook betaald hebben van mijn Yp's, dus een goeie zet van je. 

Dit is een collectie met blogs over de Yoorswebsites: 

yoo.rs/collections/het-bouwen-van-de-yoors-website/65153-4f75bd846e4aab98a464179410918e43?Ysid=65153

Dit is mijn eigen Yoorswebsite: 

miekevanliefde.be/

Veel plezier bij het bouwen van de jouwe. 
| 10:09 |
Ik mag zeggen dat ik jouw website nu reeds buitengewoon top is. Mooi overzichtelijk en zeer vriendelijk in gebruik.
| 15:12 |
Soms vraag ik me af of ie teveel van de oude stempel is, zoals ze 10 jaar geleden een website maakten (toen had ik er ene als zelfstandige) , maar dan had ik het al gehoord denk ik. 
| 17:23 |
Dat mag je zeggen, maar ik heb nog helemaal geen website, dus misschien ben je in de war?
| 20:32 |
Ik vermoed dat jij een beetje in de war bent hoor 😉, ik gaf mijn reactie op Mieke Van Liefde haar website welke zij realiseerde bij Yoors.

Doch ik wens jou alle geluk toe in de realisatie ernaar, what ever it will be  👍😃
| 20:40 |
Aha, dan was ik inderdaad in de war! :-)
| 22:04 |
Hihi. 😋
| 15:44 |
Dank je wel voor je reactie!
| 20:32 |
Ik heb zelf verschillende websites waar ik Wordpress als CMS (Content Managing System) gebruik. Dat bevalt me prima en is goedkoper. Nadeel van élke website: je moet er wel tijd in steken, en dat lukt niet altijd.
| 09:35 |
Dank voor je reactie, aan tijd nooit gebrek!
| 09:36 |
De kracht van een website bij toors is dat je mensen direct je laatste blogs laat zien. Ik ben nog aan het stoeien met de site op yoors, maar een eerste staat al online, terwijl ik op de achtergrond aan het verbouwen ben. Kijk maar op www.huizenvanzegen.eu niet alles werkt zoals yoors zelf, maar de grote lijn wel. Ik zou het zeker doen. Een gratis site trekt toch minder bezoek en het webadres wordt langer.
| 08:55 |
Precies, dank je wel voor je reactie, ik ga zeker even een kijkje nemen!
| 08:56 |
Top, ik zou wel kiezen voor een soort landingpage en niet iedere pagina apart bouwen zoals ik in eerste instantie heb gedaan. Daarom ben ik achter de schermen een nieuwe aan het bouwen.
| 08:58 |
Oei, dat is al te moeilijke taal voor mij, eigenlijk!
| 08:59 |
Het is absoluut niet mijn onderwerp, maar wel heel mooi vormgegeven, nu al, ook al zie ik de kleine verbeterpuntje ook. Mooi!
| 08:57 |
Ik heb een paar kleine video's gemaakt, hoe bepaalde dingen werken. Misschien moet ik er nog eens een paar maken. Nou goed, dat hangt af van de vragen van de mensen. Een landingspage is 1 pagina onderverdeeld in secties. Vond ik iets lastiger, maar heb het inmiddels onder de knie. 
| 09:09 |
Op een wordpress site in eigen beheer kun je natuurlijk ook content van een andere site, zoals Yoors, laten zien. Wat een Yoors site doet in dit geval, is het visueel tonen van 'laatste blogs', waarbij je een bezoeker na aanklikken je site verlaat en (onverwacht!) op Yoors (dus een andere site/domein) terecht komt. Dat is een design techniek die niet aan te raden is.
| 18:23 |
Juist handig als je het mij vraagt, je hebt ze precies waar je ze hebben wilt: op jou blogs! De site zelf is statisch zoals ik die heb opgezet. De blog wisselen nu regelmatig, waardoor mensen terug komen naar de site.
| 07:45 |
Wat voor mij goede redenen zouden kunnen zijn, heb ik genoemd in het artikel waar je naar linkt (waarvoor dank).
Bedenk dat op dit moment nog alles in testfase is. De skills heb jij wel ja.
| 08:30 |
Graag gedaan, het is een goede link waar ik echt wat aan had! Ik ben me daar bewust van! Dank je wel.
| 08:54 |
🌷
| 08:55 |
Dank je wel voor je genereuze cadeau. 😘
| 14:51 |
Zo ben je weer een stapje dichterbij! 🌷❤️
| 16:56 |
voordeel het ziet er erg mooi uit, het contact dat jullie hebben bij problemen, nadeel, de tijd om het je eigen te maken en alles blogs over te zetten en die tijd heb ik nu niet. De prijs verschilt niet veel van mijn huidige website.
| 08:16 |
Dank je wel voor je inbreng!
| 08:55 |
Zoveel punten heb ik nog lang niet Maar mocht ik daar op komen dan weet ik het nog niet of ik het wil. Als ik aardig gelezen wordt op een gratis yoors (veel beter dan op WP)vind ik al fijn
| 08:06 |
Inderdaad, WP spreekt mij ook niet aan. Veel te ingewikkeld voor en digibeetje als ik!
| 08:55 |
Ik ben tester. En daar ben ik blij om. Maar ik zou sowieso een site bij Yoors nemen, omdat je hiermee je blog mooi mee kan combineren. 
| 07:05 |
Dank voor je tip!
| 08:55 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen