Experiment: Leven Zonder #Koelkast - Dag 19 - Hoe Het Nu Gaat

Experiment: Leven Zonder #Koelkast - Dag 19 - Hoe Het Nu Gaat


Inmiddels leef ik 19 dagenzonder koelkast. Waarom? Om een aantal redenen:

Experiment: Leven Zonder Koelkast - #Besparen #Minimalisme

Hier vind je mijn motieven om te leven zonder koelkast.

Ik merk alleen maar voordelen, en de belangrijkste zijn:

1. Het is vele malen stiller in huis; doe koelkast springt niet meer aan op onverwachte momenten. Lekker rustig!
2. Ik gebruik heel veel minder energie. Dat voelt goed! Veel beter voor het milieu!

3. Ik bespaar een hoop geld; een koelkast de normaal 24/7 energie en dus geld kost, is hier niet meer aan de orde!

Merk ik ook nadelen? Eigenlijk maar eentje; kliekjes bewaren is veel lastiger. Je kunt ze natuurlijk weggeven, zoals ik op dag de buurman gelukkig maakte, en ik bewaar ook wel wat dingen ongekoeld.


De nadelen wegen echt niet op tegen de voordelen. Energie, geld en ruis besparen; ik vind het geweldig. Tot op de dag van vandaag mis ik echt helemaal niets! Ik vind het heerlijk zo! Ik kan het iedereen aanraden! Mocht je vragen hebben over het leven zonder koelkast; stel ze gerust! Ik probeer altijd alle vragen te beantwoorden.

Het is wel even anders boodschappen doen, maar dat is een kwestie van wennen!
"GMVDMinimalism is een enthousiaste schrijfster die met veel plezier haar stukken deelt over besparen en bezuinigen, minimalisme, consuminderen, ontspullen en simpel leven, maar ook over alle andere onderwerpen die ze in het dagelijks leven tegenkomt.

Wil je haar volgen en altijd als eerste op de hoogte zijn van haar dagelijkse schrijfsels? Je kunt haar, en al haar tips, gemakkelijk lezen door haar te volgen hier op Yoors, of via haar Facebookpagina, door te klikken --> GMVDMinimalism "

Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.5 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
In de winter zou ik het nog kunnen wellicht, maar voor de rest vind ik het ene pittige opdracht..lijkt mij
| 08:55 |
Ik ben begon in het najaar, en heb de zomer dus nog voor de boeg. Dat is enerzijds voordelig, want dan kan ik veel uit de moestuin halen, anderzijds nadelig, want dan is een kratje bij de tuindeur voor gekoelde producten niet meer mogelijk. Maar stel dat ik de koelkast 3 maanden per jaar zou aan doen, dan scheelt het nog 9 maanden! We gaan het zien!
| 13:18 |
en DAAR heb je helemaal gelijk in ! het scheelt zeker!
| 13:28 |
ik kan niet zonder koelkast vanwegen de insuline he
| 18:26 |

Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
Boeken & Taal
Kolja
Kolja
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden