Extreme Uitdaging - #Minimaliseren #Opruimen

Extreme Uitdaging - #Minimaliseren #Opruimen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling


Zoals een aantal van mijn volgers reeds zullen hebben gemerkt , heb ik afgelopen dagen bijzonder weinig geschreven. Waar ik normaal gesproken meerdere malen per dag iets post, is het nu al een aantal dagen stil. Maar dat heeft een goede reden; een bijzondere uitdaging die ongelooflijk veel energie en tijd kost.


Afgelopen week heb ik "ja" gezegd tegen het uitruimen van een volledig huis. De bewoner, die samen met zijn dochter meerdere jaren in deze woning heeft gewoond, is gaan samenwonen. Echter; hij heeft er toentertijd voor gekozen zijn huurwoning nog een periode aan te houden, aangezien hij van zijn eerdere slechte ervaringen heeft geleerd.


Nu heeft hij ervoor gekozen te gaan trouwen met zijn grote liefde en samen hebben zij haar koophuis ingericht. Zijn dochter is inmiddels haar kleding en speelgoed "ontgroeid", en ook zij heeft een volledige nieuwe kamer. Kortom; het huis is letterlijk afgesloten en er is verder niets mee gedaan.


Nu heb ik besloten het gehele inboedel op te kopen, alles op te ruimen en door te verkopen of weg te geven. Het belangrijkste is dat ik m'n inbreng er weer uit haal, voor de rest is het gewoon ontzettend leuk om te doen. Ik help de vorige bewoner ermee, ik help andere mensen aan "nieuwe" spullen die ze goedkoop kunnen kopen, ik kan mensen helpen met de spullen die ik weggeef, ik kan zelf m'n opruim-en-minimaliseer-ei kwijt en er misschien nog wat geld uithalen.

De eerste dag haalde ik alles uit de woning wat ik voor eigen gebruik houd; een enorme hoeveelheid wasmiddelen, bodylotion, douchegel, shampoo, conditioner, toiletpapier, tandpasta, thee, conserven, zakdoekjes; alles wat nog dicht is en houdbaar (indien van toepassing) ging met me mee naar huis. Voordeel is dat de woning letterlijk 9 huizen van mij vandaan ligt.

Het huis heeft erg veel achterstallig huishoudelijk onderhoud, dus het is vies en erg rommelig. Kortom; ik kan mijn ei kwijt. Ik ben al erg opgeschoten, maar het betekent wel dat er weinig tijd is om te bloggen.

Maar ik ben snel weer terug; ik mis jullie al een beetje, hoor! Tot snel!

 

 

 

"GMVDMinimalism is een enthousiaste schrijfster die met veel plezier haar stukken deelt over besparen en bezuinigen, minimalisme, consuminderen, ontspullen en simpel leven, maar ook over alle andere onderwerpen die ze in het dagelijks leven tegenkomt.

Wil je haar volgen en altijd als eerste op de hoogte zijn van haar dagelijkse schrijfsels? Je kunt haar, en al haar tips, gemakkelijk lezen door haar te volgen hier op Yoors, of via haar Facebookpagina, door te klikken --> GMVDMinimalism "Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (12 reviews)
expand_more
Verberg reacties
mooi om te doen
| 18:18 |
Dat lijkt me wel een avontuur!
| 08:05 |
ik krijg enorme zin om op te ruimen!x
| 14:17 |
Behoorlijke uitdaging dus.....tipje....iedere item welke je in de woning vind en verkoopbaar is, foto van maken en op je lokale verkoop facebookgroepen plaatsen? Inzet = omzet....hou de vraagprijs laag en aantrekkelijk, zo blijf je met zo weinig mogelijk zitten....succes !!!
| 07:41 |
Precies dat alles is al hoe ik te werk ga! ;-) Thanks.
| 05:54 |
Een heel leuk project. Goed bezig jij.
| 01:58 |
Dank je wel.
| 05:54 |
mooi project, heel veel succes er mee en we gaan er vast meer van horen
| 19:27 |
Klopt! :-)
| 05:54 |
Goed bezig hoor.
Wel goed dat het buitenshuis is, dan heb je die rommel niet in je eigen huis.
| 17:53 |
Nou, inderdaad. Het had niet eens gepast denk ik.
| 05:54 |
Goed hoor zo help je mekaar
| 17:14 |
Precies!
| 05:55 |
Super goed van mij 10 yep omdat je zo goed bezig ben
| 14:12 |
Leuk even een up date van je te lezen. Mooi project.... Veel plezier ook gewenst en ik zie uit naar je volgende blog.
| 15:34 |
Dank je wel en tot snel!
| 05:55 |
First things first :)
| 15:16 |
Juist!
| 05:55 |
leuk zoiets.. hard werken maar wel dankbaar werk als je resultaten ziet! succes :)
| 12:47 |
Zo is dat!
| 05:54 |
Wat een leuk project!
| 11:33 |
Ja, echt heel erg leuk, maar verdomd hard werken.
| 11:42 |
Das je eigen keus ;) Maar geeft erg goed gevoel denk ik
| 12:20 |
Zeker weten!
| 05:53 |

auto leasen
auto leasen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen