Halveer je Bezittingen en Verdubbel Je Rijkdom

Halveer je Bezittingen en Verdubbel Je Rijkdom


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Soms kan ik weleens verdrietig zijn, simpelweg omdat ik al zo minimalistisch leef dat ik de rush van het ontspullen niet meer zo heftig kan ervaren als in het begin. Dat gevoel van lichtheid, geluk, ruimte en lucht als je weer de helft van je spullen hebt weggedaan. Nog steeds ben ik iedere dag oplettend; "Kan er iets weg? Is er iets ongemerkt binnengekomen?", en ik ben nog steeds gek op opruimen en schoonmaken, maar die enorme kick die ik kreeg toen ik mijn spullen gehalveerd had, is nooit meer geëvenaard. Alhoewel ik ook erg kan kicken op het feit dat mijn rijkdom sinds het ontspullen is verdubbeld!

In onderstaand artikel leer je hoeveel je eigenlijk hebt. Wat denk je? 1000 spullen? 10.000 spullen? Of bereik je misschien gemakkelijk het miljoen? Je hebt meer dan je denkt, het is bizar.

Nu je weet hoeveel spullen je hebt, wil je misschien wel eerst even weten wat ontspullen nou precies is? 

Wil je vliegende start maken? Beginnen met ontspullen op de simpelste manier?

Weet je eigenlijk toch niet hoe je moet beginnen?

Het is niet altijd even makkelijk, met deze tips blijf je gaan!

Misschien ben je op het punt beland, waarvan je denkt "waar doe ik het allemaal voor?"...

"GMVDMinimalism is een enthousiaste schrijfster die met veel plezier haar stukken deelt over besparen en bezuinigen, veganisme, minimalisme, consuminderen, ontspullen, duurzaamheid, zero-waste, zelfvoorzienend leven en simpel leven, maar ook over alle andere onderwerpen die ze in het dagelijks leven tegenkomt.

Wil je haar volgen en altijd als eerste op de hoogte zijn van haar dagelijkse schrijfsels? Mee discussiëren en filosoferen over een rijker, groener en duurzamer leven? Kans maken om duurzame prijzen te winnen, zoals bamboe tandenborstels, Dopper-flessen, moestuin-zaad en vele anderen? 

Je kunt net als velen anderen gemakkelijk meelezen door lid te worden van haar super gezellige Facebook-groep, door te klikken --> GMVDMinimalism ". Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.7 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik lees met heel veel plezier je blogs en heb deze week ook ervaren wat het brengt als je dingen weg doet die er staan maar die niet meer nuttig zijn.
Ik ga er binnenkort over bloggen.
Jij inspireert me hoor!
| 22:19 |
Ik heb zo'n bewondering voor jou! Ik lees je blogs met plezier!
Helaas heb ik veel moeite met wegdoen van spullen.
Alle speelgoed van de kinderen staat nog op zolder en ik hoop dat ze het weer kunnen gebruiken later en zo niet, dan zal het uiteindelijk weggaan.
| 15:43 |
Ik ben een echte verzamelaar dus kan me helemaal niet voorstellen dat ik zo doormijn huis kan, maar ik vind het wel geweldig om je blogs te lezen :-)
| 14:34 |
In Finland bulkt het van de permanente vlooienmarkten (in een binnenruimte). Je kunt er zelf een stukje huren, of goede spullen brengen waar de uitbater van de markt dan 30 - 40% van prijs krijgt. Je kunt ook doneren. Wij maken er ook gretig gebruik van.
| 17:56 |
Dit bewaar ik even, om later beter door te nemen.
| 23:01 |
Af en toe heerlijk opruimen, maar echt ontspullen doe ik niet. Ik koop weinig
| 22:02 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen