Hieperdepieperdepiep Hoera! - Vandaag is een Bijzondere Dag...

Hieperdepieperdepiep Hoera! - Vandaag is een Bijzondere Dag...


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag is een bijzondere dag, het is namelijk mijn verjaardag! Mijn eerste verjaardag om precies te zijn. Hoewel ik dit jaar 34 hoop te worden, word ik vandaag precies 1! En dat vier ik!

 

Het is vandaag precies een jaar na 27 Augustus 2017, de dag dat ik mijn eerste artikel op Yoo.rs plaatste. Een artikel dat nog maar weinig genuanceerd was, en eigenlijk ook niet zo mooi vormgegeven. Ik begreep het allemaal nog niet zo goed, en was eindeloos aan het klunzen. Maar; ik zette de eerste stappen naar een leven als blogger. De eerste reacties en views kwamen binnen en met m'n eerste 10 views was ik zóó blij! Maar het ging vreselijk snel. Yoo.rs betaalde nog per week uit, en na 4 dagen, op 31 Augustus 2017, liet ik de eerste uitbetaling doen, van 15,00.

Dat geld kwam niet alleen van deze eerste blog, want in de eerste paar dagen schreef ik nog een aantal goed gelezen artikelen. Samen maakte deze artikelen de eerste uitbetaling waar.

10 Dingen Die Gratis te Krijgen Zijn - 1 - #Bezuinigen #Besparen

Deze blog ging als een speer, net als deel 2, die ik op 28 en 29 Augustus 2017 plaatste.

10 Dingen Om Meteen Weg te Doen - #Opruimen #Ontspullen

Dit artikel, dat ik op 28 Augustus plaatste, kreeg veel reacties, vooral op Facebook.

Ik had de smaak inmiddels flink te pakken. Wat een warme community, dat Yoo.rs, en toen de uitbetaling binnen kwam, wist ik zeker dat het ook op dat vlak betrouwbaar was. Ik ben blijven schrijven, en al heel snel wist ik dat dit is waar ik mijn dagen mee wil blijven vullen. Hoe meer ik schreef over zelfvoorzienend leven, minimalisme, bezuinigen en simpel leven, hoe duidelijker het werd dat ik steeds meer en meer zo wilde gaan leven, verder en dieper dan ik ooit had gedacht.

Ik leerde van de reacties, zowel op Yoo.rs als op de Facebook-groep die ik inmiddels had opgezet, en waar Yoo.rs-leden hun artikelen ook mogen delen. Er kwamen verzoeken van buiten Yoo.rs of ik artikelen wilde schrijven tegen betaling, en ik bleek iedere dag vaker gelezen en bekender te worden. Inmiddels heb ik zelfs een eigen website!

 

Dank jullie wel! Dankzij het platform Yoo.rs, jullie reacties, aanmoedingen en kritiek, is er het afgelopen jaar veel gebeurd. Ik ging steeds meer geld verdienen via Yoo.rs en kreeg er derhalve een geweldige hobby bij. Ik ging een leuke samenwerking aan met de webshop Leven Zonder Afval, ik werd herkend op straat, werd benaderd om betaalde stukken te schrijven, en ik leerde super veel bij over de dingen waar ik over schrijf. De Facebook-groep groeide uit tot een geweldige community met 1300 leden (and counting).

Steeds meer kom ik bij wie ik ben, ik leer iedere dag en kan mijn creativiteit kwijt. Yoo.rs was de katalysator voor een zelfvoorzienend leven, waarin werken voor de baas onnodig is geworden, en mijn leven liefdevol invullen met de zaken waar ik de meeste passie voor heb, waarheid is geworden. Ik kan jullie niet genoeg bedanken. Jullie hebben me geholpen mijn dromen te realiseren, en ik kan jullie niet vertellen hoe dankbaar ik daar voor ben. En dan nu: taaaaaaaartjes!

"GMVDMinimalism is een enthousiaste schrijfster die met veel plezier haar stukken deelt over besparen en bezuinigen, veganisme, minimalisme, consuminderen, ontspullen, duurzaamheid, zero-waste, zelfvoorzienend leven en simpel leven, maar ook over alle andere onderwerpen die ze in het dagelijks leven tegenkomt.

Wil je haar volgen en altijd als eerste op de hoogte zijn van haar dagelijkse schrijfsels? Mee discussiëren en filosoferen over een rijker, groener en duurzamer leven? Kans maken om duurzame prijzen te winnen, zoals bamboe tandenborstels, Dopper-flessen, moestuin-zaad en vele anderen? 

Je kunt net als velen anderen gemakkelijk meelezen door lid te worden van haar super gezellige Facebook-groep, door te klikken --> GMVDMinimalism ". Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (18 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat gaaf voor je. Van harte gefeliciteerd en keep up the good work. Je blogs zijn erg leuk, je verdient het! 
| 20:26 |
Ook van mij gefeliciteerd en veel succes met je website
| 22:36 |
Proficiat met deze bijzondere verjaardag. 🌺🌸🌻
| 19:50 |
Dank je wel!
| 20:28 |
Van harte gefeliciteerd!
| 14:12 |
Dank je wel!
| 20:28 |
Super! Van harte gefeliciteerd en doe gerust verder 😊 Ik ben fan!
| 13:54 |
Wat leuk! Dank je wel!
| 20:28 |
Happy yoorsjaardag GMVD
| 08:56 |
Thanks!
| 09:08 |
Van harte gefeliciteerd! Je hebt veel bereikt.
| 02:55 |
Dank je wel!
| 03:05 |
Gefeliciteerd met het één jarig bestaan.
| 00:55 |
Dank je wel!
| 01:18 |
Heerlijk zeg, van harte gefeliciteerd dus en wat bijzonder
ik ben heel dankbaar dat vanaf vorig jaar januari mijn bedrag totaal nu op 110  euro staat, toch anderhalf jaar genoten 
50 is er naar de gemeente, omdat ik eht liet storten verplicht en de rest gaat gespaard worden voor de aow, joepie
| 00:43 |
Dank voor je felicitatie! Dat pak je slim aan!
| 00:44 |
3 aug. volgend jaar..te doen he..dank
| 00:47 |
Nou wat fijn dat het jou al zoveel gebracht heeft..zeker een feestelijk moment om bij stil te staan..🌸🌺🌻Dus dat verdient een bloemetje!😊
| 18:12 |
Dank je wel!
| 00:44 |
Gefeliciteerd , na vier dagen al een uitbetaling dat is vast een record ! 
| 15:54 |
Vast niet, maar het was wel motiverend kan ik je vertellen!
| 00:44 |
Hihi gefeliciteerd! En hopelijk komen er nog vele jaren bij! Heb al veel aan je blogs gehad en deel ze regelmatig ☺️
| 10:31 |
Wat lief. Dank je wel!
| 14:46 |
gefeliciteerd met je 1e yoorsjaardag!
| 10:05 |
Dank je weeeel!
| 14:46 |
Gefeliciteerd met je Yoorsjaardag!
Je bent goed bezig geweest in je eerste jaar :-)
| 09:13 |
Dank je, Hans! Ik lees jou ook aktijd heel graag!
| 14:47 |
1 jaar pas? Ik had echt het idee dat je al veel langer hier rondhuppelt hihi. Nou, gefeli met dit jubileum en nog vele succesvolle jaren vol plezier gewenst.
| 09:04 |
Oh ja? Dat vind ik een compliment! Ik huppel wat af, digitaal. :-) Dank je wel, en jij ook!
| 14:48 |
Ik fladder ook nogal rond op het wereldwijde web :D
Graag gedaan! Dank je!
| 15:27 |
Van harte gefeliciteerd. 
| 07:37 |
Gefeliciteerd, wat heb jij een succesvol eerst jaar achter de rug. Complimenten. Je hebt het zelf gedaan, al die blogs geschreven, informatie opgezocht, en je leven veranderd. 
| 06:12 |
Dank je wel voor je lieve reactie!
| 06:37 |
Ik wens jou van harte een heel fijne verjaardag en dat al je dromen en verwachtingen de mooie kant uit mogen gaan. Hieperdepiep Hoera... Hieperdepiep Hoera... Lang zal ze leven in de Gloriaaaa... in de Gloriaaaaaaaa ... En we gaan nog nie naar huis, bijlange nie  😘 👍💐🍷🍷
| 02:37 |
Hahahaha, je maakte me aan het lachen met je vrolijkheid, geweldig. Dank je wel voor je felicitatie!
| 02:43 |
Dank je wel voor je genereuze verjaardagscadeau!
| 03:21 |
Ik was gecharmeerd door je stralende lach... dan word ik week als bijenwas 😉
| 03:55 |
Oeps, bijenwas is niet vegan! Wat nu?
| 04:21 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen