Extreme Couponing in Nederland!

"Extreme Couponing" in Nederland!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Extreme Couponing, een show van TLC waar mensen voor heel veel boodschappen heel weinig betalen. Zo als daar gaat ons niet lukken, door regels als "niet in combinatie met andere aanbiedingen of "slechts 1 per klant", maar stapelkorting kan hier ook! In Nederland is Albert Heijn wat mij betreft de nummer 1 op het gebied van korting stapelen. Maar; hoe werkt dat eigenlijk?

Stapelkorting is geweldig; we kopen fantastische aanbiedingen voor heel weinig geld. Om een zo groot mogelijke korting te krijgen kijk ik eerst wat er momenteel in de aanbieding is. Dit doe ik via de website AH.nl, waar alle Bonus-aanbiedingen (of Route 99 of HamsterWeken) uitgebreid staan omschreven. Uiteraard heb ik een Bonus-kaart, waardoor ik ook regelmatig gepaste Persoonlijke Bonus-aanbiedingen krijg.

Gewapend met een lijstje ga ik vervolgens naar de Albert Heijn. Ik doe dit rond 9.00 uur, omdat het personeel dan voldoende tijd heeft gehad om alle producten waar nodig te voorzien van een 35%-korting-sticker, die gebruikt worden wanneer spullen uit het assortiment gaan, of wanneer ze volgens de datum goed zijn tot die bewuste dag. Maar ga ook niet te laat, want dan zijn alle koopjes al uitverkocht. Vaak gaat het ook om lang houdbare producten, die simpelweg uit het assortiment gaan, zoals afbakbroodjes in de vorm van een kerstboom, na de feestdagen.

Door specifiek op zoek te gaan naar Bonus-aanbiedingen met een 35%-korting-sticker, stapel je je korting. Zo had ik laatst een verse pizza van 3,99. Hierop had ik een Persoonlijke Bonus-aanbieding van 1,00 korting, en er ging ook nog 35% vanaf. Ik betaalde uiteindelijk maar 1,95 voor de pizza. Een enorme korting! Zo werkte dit ook voor de shoarma afgelopen week. In de aanbieding; ieder tweede pak gratis! Dat hield in dat ik voor 2 pakken shoarma maar 1,99 hoefde te betalen. Maar; ik had ook nog eens twee pakken te pakken met 35% korting. Hierdoor betaalde ik slechts 1,29 voor twee pakken shoarma!

Kortom; het loont enorm om goed te kijken en je korting te stapelen! Veel succes met je volgende boodschappen!


"GMVDMinimalism is een enthousiaste schrijfster die met veel plezier haar stukken deelt over besparen en bezuinigen, minimalisme, consuminderen, ontspullen en simpel leven, maar ook over alle andere onderwerpen die ze in het dagelijks leven tegenkomt.

Wil je haar volgen en altijd als eerste op de hoogte zijn van haar dagelijkse schrijfsels? Je kunt haar, en al haar tips, gemakkelijk lezen door haar te volgen hier op Yoors, of via haar Facebookpagina, door te klikken --> GMVDMinimalism ".
Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik koop toch alleen wat echt nodig is. Met een bootschappen lijstje dat scheelt veel ook
| 17:02 |
Ja die tip heb ik eerder gezien! Alleen helaas geen ah hier :(
| 16:47 |
Ik ken het programma niet, ik zal eens kijken. Inderdaad met slim boodschappen doen kom je ver. Ik had van de week een pak makreel met bonuskorting en 35% korting. Bedrag ging toch even meer dan door de helft. Zomaar een luxe product voor een leuke prijs
| 23:37 |
Mooie blog weer. Het blijft creatief zijn en wat puzxelen maar je kunt zo heel wat kortingen meepakken.
| 10:34 |
Dit ga ik toch eens onthouden. Bedankt voor de tip.
| 13:40 |
Hier stickeren ze vaak pas aan het einde van de dag (vanaf 18.00) , ga dus vaak dan brood en vlees halen
Zeker met de hamsterweken kan het heel veel schelen. Altijd leuk om dan te shoppen. Vaak een volle mand voor heel weinig
| 10:38 |
Zo loop ik ook altijd door de AH.
En mijn vriend gaat in ieder geval na 19.00 even kijken, want dan wordt het brood bestickerd.
| 08:45 |
Dat doe je handig
| 08:43 |

×

Yoors


exit_to_app Inloggen