#Kringloopwinkel aan Huis - Geld Verdienen en #Ontspullen

#Kringloopwinkel aan Huis - Geld Verdienen en #Ontspullen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zoals de trouwe volgers weten, was ik korte tijd wat minder zichtbaar op de sociale media. Ik was namelijk bezig een volledig inboedel uit te zoeken, op te ruimen en te verkopen. Nogal een klus kan ik je vertellen!

Afgelopen weken richtte ik een "kringloopwinkeltje -voor-een-dag" in. Ik wil zo snel mogelijk, tegen kleine prijsjes, van zoveel mogelijk spulletjes af. Alles adverteren op Internet werkt heel goed, maar als mensen de spullen daadwerkelijk kunnen zien en voelen, zijn ze toch sneller geneigd om daadwerkelijk iets te kopen.


Ik richtte dus mijn winkeltje in. De hele woonkamer van die persoon waarvan ik het huis ontruim, werd een uitdragerij. De kasten en tafeltjes die er nog zijn, gebruikte ik als etalage-materiaal, zoals de kast op de foto hiernaast, en alle mensen die langs kwamen om iets op te halen wat ze via Facebook hadden gekocht, nodigde ik uit om ook even binnen te kijken. Dat helpt! Door mensen binnen te vragen gaven ze gemiddeld 3 x zoveel geld uit! 


Ik kan je dus echt aanraden ook eens een garage-sale te houden, of een woonkamer-sale zoals ik heb gedaan. Het is ontzettend leuk, en het levert ook echt nog een hoop op! 


Hoe Werkt Dat? Verkopen op #Marktplaats...

Toch gewoon via Internet verkopen? Maak gebruik van deze 5 gouden tips om zo snel en gunstig mogelijk van je spullen af te komen. Veel verkoop-plezier!

"GMVDMinimalism is een enthousiaste schrijfster die met veel plezier haar stukken deelt over besparen en bezuinigen, veganisme, minimalisme, consuminderen, ontspullen, duurzaamheid, zero-waste, zelfvoorzienend leven en simpel leven, maar ook over alle andere onderwerpen die ze in het dagelijks leven tegenkomt.

Wil je haar volgen en altijd als eerste op de hoogte zijn van haar dagelijkse schrijfsels? Mee discussiëren en filosoferen over een rijker, groener en duurzamer leven? Kans maken om duurzame prijzen te winnen, zoals bamboe tandenborstels, Dopper-flessen, moestuin-zaad en vele anderen? 

Je kunt net als velen anderen gemakkelijk meelezen door lid te worden van haar super gezellige Facebook-groep, door te klikken --> GMVDMinimalism ". Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Slimme zet! Ja ik ben er ook van overtuigd dat als ze de spulletjes werkelijk zien en in handen krijgen ze nog wat MEER kopen dan dat ze eigenlijk op kwamen halen. maar begrijp ik het goed dat je dan mensen extra uitnodigt? of bv je zet een lamp op MP te koop een persoon komt die lamp ophalen en je vraagt die persoon binnen  en laat ze het ingerichte 'winkeltje 'zien? 
| 19:45 |
Dat is een heel origineel idee. .
| 15:00 |
Slimme zet van jou.. ik denk ook wel dat dit beter werkt zo.. het shop-gevoel zeg maar! ;)
| 14:14 |
Hoeveel meer heb je verkocht dan?
| 09:42 |
Wat bedoel je.
| 09:51 |
Je zegt dat het veel oplevert en ik vroeg me af hoeveel meer jij hierdoor verkocht hebt.
| 12:30 |
Hoeveel meer dan wat?
| 12:37 |
je verwacht had te verdienen
| 12:47 |
Aha, ik begrijp je; ja, ik haal eigenlijk altijd meer binnen dan ik van tevoren inschat. Als je je verwachtingen laag houdt, kan het alleen maar mee vallen.
| 12:51 |
moet kunnen ook
| 13:50 |
dat is een leuk idee!
| 08:25 |
Leuke blog ga het ook doen
| 11:13 |
leuke blog! ga ik misschien ook eens doen!
| 14:54 |
Leuk! Succes!
| 00:10 |
dit lijkt me echt wel intressantx
| 14:12 |
Wat een super leuk idee, ga er eens over na denken hoe ik dit idee vorm kan geven..
| 06:57 |
En buiten de geijkte paden denken! Garage, zolder, woonkamer, tuin; het kan overal!
| 00:09 |
Leuk en goed idee. En erg geslaagd begrijp ik
| 22:34 |
Zeker geslaagd!
| 00:09 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen