×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
#Kringloopwinkel aan Huis - Geld Verdienen en #Ontspullen


Zoals de trouwe volgers weten, was ik korte tijd wat minder zichtbaar op de sociale media. Ik was namelijk bezig een volledig inboedel uit te zoeken, op te ruimen en te verkopen. Nogal een klus kan ik je vertellen!

Afgelopen weken richtte ik een "kringloopwinkeltje -voor-een-dag" in. Ik wil zo snel mogelijk, tegen kleine prijsjes, van zoveel mogelijk spulletjes af. Alles adverteren op Internet werkt heel goed, maar als mensen de spullen daadwerkelijk kunnen zien en voelen, zijn ze toch sneller geneigd om daadwerkelijk iets te kopen.


Ik richtte dus mijn winkeltje in. De hele woonkamer van die persoon waarvan ik het huis ontruim, werd een uitdragerij. De kasten en tafeltjes die er nog zijn, gebruikte ik als etalage-materiaal, zoals de kast op de foto hiernaast, en alle mensen die langs kwamen om iets op te halen wat ze via Facebook hadden gekocht, nodigde ik uit om ook even binnen te kijken. Dat helpt! Door mensen binnen te vragen gaven ze gemiddeld 3 x zoveel geld uit! 


Ik kan je dus echt aanraden ook eens een garage-sale te houden, of een woonkamer-sale zoals ik heb gedaan. Het is ontzettend leuk, en het levert ook echt nog een hoop op! 


Hoe Werkt Dat? Verkopen op #Marktplaats...

Toch gewoon via Internet verkopen? Maak gebruik van deze 5 gouden tips om zo snel en gunstig mogelijk van je spullen af te komen. Veel verkoop-plezier!

"GMVDMinimalism is een enthousiaste schrijfster die met veel plezier haar stukken deelt over besparen en bezuinigen, veganisme, minimalisme, consuminderen, ontspullen, duurzaamheid, zero-waste, zelfvoorzienend leven en simpel leven, maar ook over alle andere onderwerpen die ze in het dagelijks leven tegenkomt.

Wil je haar volgen en altijd als eerste op de hoogte zijn van haar dagelijkse schrijfsels? Mee discussiëren en filosoferen over een rijker, groener en duurzamer leven? Kans maken om duurzame prijzen te winnen, zoals bamboe tandenborstels, Dopper-flessen, moestuin-zaad en vele anderen? 

Je kunt net als velen anderen gemakkelijk meelezen door lid te worden van haar super gezellige Facebook-groep, door te klikken --> GMVDMinimalism ". 
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts