Leven van Yoo.rs - Hoe Werkt Dat Dan?

Leven van Yoo.rs - Hoe Werkt Dat Dan?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zou jij het doen? Je werk opzeggen, je vaste inkomen opgeven en leven van je schrijfsels en creatieve uitspattingen die geld opleveren hier op Yoo.rs? En hoe werkt dat dan?

Mijn blogs gingen pas geld opleveren toen ik Yoo.rs ging beschouwen als m’n baan. Als ik uiteindelijk helemaal van de opbrengsten van mijn schrijfsels wil leven, dan zal ik het schrijven an sich dus moeten beschouwen als werk, als een baan. En dus besteed ik mijn vrije uurtjes aan onderzoeken, schrijven, herschrijven en publiceren. Ongeveer 40 uur per week. Dit allemaal naast mijn full-time baan van 36 uur per week, mijn 9 uur slaap per nacht, mijn 2,5 uur per dag die ik aan de paarden besteed en die paar uurtjes per week die ik besteed aan sociale contacten. Het is tijdrovend, maar wie haar droom wil nastreven, moet er iets voor over hebben, toch? Gelukkig leef ik 24 uur per dag mijn droomleven, want ik besteed alleen maar tijd aan mijn passies; paarden, schrijven, mijn dagelijkse werk en sociale contacten. Het leuk vinden is absoluut nummer 1. Zonder passie kom je nergens!

Toen ik bloggen als mijn baan ging beschouwen, ging ik mezelf schrijfster noemen. Dat lijkt misschien wat voorbarig, maar door mezelf als zodanig te beschouwen, werd ik ook door anderen zo gezien. Zo haalde ik zelfs al wat kleine betaalde schrijfopdrachten binnen, alleen maar door mezelf bekend te maken als schrijfster.
Tevens wilde ik zorgen voor een fijne werkplek:

Om blogs te schrijven die geld opleveren is het belangrijk dat je blogs aan een aantal punten voldoen:
1. Je hebt gedegen onderzoek gedaan naar het onderwerp van je blog of je hebt er verstand van.
2. Je zorgt voor foutloze spelling en een goede grammatica.
3. Je zorgt voor een mooie lay-out.
4. Je zorgt voor een duidelijke en liefst pakkende titel.

Zelf doe ik nog wat extra dingen:
1. Ik deel mijn artikelen op mijn eigen Facebook-site GMVDMinimalism.
2. Ik verwijder alle blogs die onder de 250 views blijven hangen (behalve wanneer onderdeel van een challenge).
3. Ik deel mijn berichten op relevante sites en Facebook-groepen.
4. Ik lees regelmatig mijn blogs terug, en corrigeer of update waar nodig.

Op dit moment kan ik nog niet leven van de opbrengsten van Yoo.rs, het is belangrijk dat je eerst een hoop investeert, voordat je de vruchten kunt plukken. In December stop ik met werken, en vanaf 2019 zal ik fulltime schrijfster zijn.


"GMVDMinimalism is een enthousiaste schrijfster die met veel plezier haar stukken deelt over besparen en bezuinigen, minimalisme, consuminderen, ontspullen duurzaamheid, zero-waste, zelfvoorzienend leven en simpel leven, maar ook over alle andere onderwerpen die ze in het dagelijks leven tegenkomt.

Wil je haar volgen en altijd als eerste op de hoogte zijn van haar dagelijkse schrijfsels? Mee discussiëren en filosoferen over een rijker, groener en duurzamer leven? Kans maken om duurzame prijzen te winnen, zoals bamboe tandenborstels, Dopper-flessen, moestuin-zaad en vele anderen? 

Je kunt net als velen anderen gemakkelijk meelezen door lid te worden van haar super gezellige Facebook-groep, door te klikken --> GMVDMinimalism ". 

Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (28 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Zou mooi zijn hè om te mogen leven van schrijven. Maar dan is Yoo.rs een slechte 'werkgever'. Je moet wel heel veel lezers hebben (en heel veel schrijven) om genoeg geld te verdienen om van te leven.
| 00:29 |
Vanaf 2019 leef ik alleen van het schrijven!
| 00:32 |
Dat is een hele mooie affirmatie. Die gooi ik ook in mijn systeem !
| 00:38 |
Het is geen affirmatie. Daar geloof ik niet in. Ik stop in December met werken, en zal dan voldoende verdienen via schrijven (nu al, maar m'n contract loopt tot December).
| 01:29 |
interessant, omdat ik geen nieuwe posts kan schrijven via gsm en ik via ziekte niet veel energie heb, post ik helaas niet meer zo veel. Ik vind het nochtans leuk. Ik heb ook verschillende posts gedaan ivm minimaliseren, snuister mr es 😉
| 10:29 |
Een bijverdienste is fijn.
| 09:29 |
Goed verhaal.  In het verleden zo af en toe iets van je gelezen.  Laatst lid geworden van je fb groep en nu van yoors.  Ik ben benieuwd waar het mij gaat brengen.  Je blogs werken in elk geval aanstekelijk. 
| 01:48 |
"2. Je zorgt voor foutloze spelling en een goede grammatica."

Nu ben ik vast een grammarnazi, maar ik heb net 3 blogs van je gelezen waarin ik spelfoutjes ben tegengekomen. Het valt mij op, maar het doet niet onder aan de inhoud van de blogs. Ik heb er alleen besloten in die blogs niets van te zeggen dus ik weet niet meer welke het waren (anders had ik het gemeld, sorry :c )
| 03:21 |
Leuke blog, zeker handige tips. Sowieso onderwerpen die mij aanspreken, ik ga je zeker volgen!
| 16:17 |
Wat een interessante blog! Je hebt er een volger bij ;-)
| 15:05 |
Wat een goed blog, een mooi streven.
Succes
| 19:49 |
Fijn dat je dit deelt! Zo merk ik dat ik dan toch een wat luie blogger ben en dat vertaald zich dan naar de yps! Misschien toch maar wat meer voor gaan zitten!
| 22:18 |
Je schrijft leuke leerzame artikelen. Ik lees ze graag
| 21:49 |
Dank je wel, dat is een mooi compliment.
| 04:25 |
Goed bezig, ik hoop op die manier ook van mijn tekenwerk echt te kunnen leven. Het levert nu al leuk op maar kan er niet volledig van leven. Wie weet wat yoors voor mij kan betekenen ;)
| 17:12 |
Voor mij geldt dat precies zo, het zou mooi zijn!
| 17:49 |
Heel goed... ik hoop voor je dat het lukt... je bent iig al goed bezig.
| 19:44 |
Dank je wel!
| 04:25 |
Goed bezig zeg!
| 23:15 |
:-)
| 04:25 |
Ik zou het knap vinden als je hiervan kunt leven, je zal dan echt veel goede blogs moeten neerzetten. Ik denk even aan huur, gas, water en licht, verzekeringen, etc. Nog buiten het eten en drinken om. Veel succes in elk geval!
| 22:39 |
En natuurlijk zorgen dat je lasten lager zijn, dat helpt ook!
| 04:26 |
Het kan niet want je kan maar 10 euro per 7 dagen opnemen.
| 21:24 |
Wel als dat het enige is dat je aan Yp hebt verdiend, als je het tenminste over Yoo.rs hebt...
| 21:28 |
Ik snap er niets van ik had meerdere tientjes, ik vraag om een uitbetaling en er blijft gewoon nog een paar tientjes staan en ik krijg 10 euro gestort. Ik was echt in de veronderstelling dat ik maar 10 euro per 7 dagen kon opnemen.
| 21:38 |
Ik zeg m.n werk nog maar niet op dan
| 15:30 |
Hahahhaa
| 04:26 |
Ik vind dat je ontzettend goed bezig bent. Een hele goede instelling vind ik het ook om jezelf als schrijfster te zien. Alleen daardoor is de instelling en uitstraling al anders! Ik ben heel erg benieuwd hoe jij er eind van het jaar voor staat. Ik duim voor je.
| 19:18 |
Dank je wel voor je mooie reactie!
| 04:26 |
Goed bezig en houd vol!
| 16:29 |
Doe ik!
| 16:30 |
Ik hoop dat het je gaat lukken, heel knap hoe je het nu al zo aanpakt!
| 15:40 |
Dank je wel!
| 16:02 |
Ik snap al wat ik fout deed :) met yp's overmaken. Domme ik ;)
| 22:07 |
Ik hoop dat het je lukt om in de toekomst te kunnen leven van het schrijven. Aan je schrijven en inzet zal het zeker niet liggen want je hebt leuke en interessante blogs.
| 13:53 |
Dank je wel voor het compliment!
| 14:04 |
Leuk dat je verteld wat je doelen zijn
| 11:33 |
Wat ben je goed bezig
Ik laat nu alles maandelijks uitbetalen en dat is een leuk centje
| 11:17 |
Dank je voor je tips!
| 10:21 |
Leuk dat je ons laat meekijken in je aanpak. Ik ben het wel met je eens dat je het als je baan moet zien om het na te kunnen gaan streven. Voorheen was voor mij Yoors een platform om een centje bij te verdienen, overigens wel een die ik soms heel hard nodig had en meteen na uitbetalen eraf moest pinnen om boodschappen te doen hoor. Maar intussen heb ik de luxere positie dat mijn vriend fulltime werkt en we niet van mijn ziektewet uitkering hoeven rondkomen (zoals in Spanje). Waardoor ik me dus volledig kan focussen op geld verdienen door te schrijven. Wat me goed af gaat, gelukkig. Ik wens je veel succes met het opbouwen naar het leven hiervan.. Leuk om te volgen!
| 20:52 |
Fijn dat je zo leuk kan schrijven :)
| 19:58 |
Dank je wel!
| 20:39 |
Wat fijn, weer een leuke blog. Super dat jij op zoveel views komt!
Zoveel haal ik vaak jammer genoeg nog niet, maar al doende leert men denk ik... :)! Go for it
| 10:59 |
Zeker, gewoon doorgaan!
| 20:39 |
Hopelijk lukt het me ook ;)!
| 11:13 |
Heel veel succes gewenst daarbij.
| 10:09 |
Weer een leuke blog. Ja, je bent schrijfster, je schrijft. Als je jezelf zo ziet gaat het meteen beter, ik had dat met Imker zijn. Maar ja, wie anders komt er met spullen en een Imkerpak een zwerm scheppen? Binnen hoeveel tijd haal je blogs weg die onder de 250 blijven hangen? En succes wens ik je natuurlijk, nog meer dan dat je nu hebt.
| 07:39 |
Nou, binnen een maand zo ongeveer. Ik wil ze wel wat tijd geven om te groeien! Dank voor je succes wensen!
| 09:20 |
O ja, ik volg je en blijf je volgen natuurlijk!
| 07:17 |
Dat lijkt me fijn, als ik van de yoors opbrengsten zou kunnen leven.

Ik heb ook mijn eigen website en hoop dat ik op den duur niet meer voor mijn baas hoef te werken en mijn inkomen kan verdienen met yoors + mijn website.

Ik minimaliseer alleen niet, dus zal (denk ik) meer nodig hebben dan jij. Plus wij zijn met zijn 3en (binnenkort met 4).
| 07:17 |
Dat scheelt, ik zou er geen gezin van kunnen onderhouden, maar tegen de tijd dat partner en ik samen gaan leven, zullen we gewoon tweeverdieners zijn en mag hij de andere helft ophoesten! Leuk dat je volgt!
| 09:21 |
Je kunt maar 10 euro per 7 dagen opnemen hoor, heb je daar genoeg aan?
| 21:23 |
Ik begrijp niet wat je bedoelt. Je kunt net zoveel opnemen als je wilt. Soms neem ik 10,00 op, soms niets, soms 20,00 of 30,00. Of bedoel je niet hier bij Yoo.rs?
| 21:25 |
Dan is er iets vreemds aan de hand want het lukt mij niet om meer dan 10,00 op te nemen.
| 21:33 |
Dat is gek, ja. Mijn laatste uitbetaling (als ik het goed heb) was ook gewoon 30,00. Je kunt ook 15,00 aanvragen. Geen problemen, mee.
| 22:01 |
Ik snap al waar het mis ging.
| 22:08 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen