×

Yoors


Inloggen
×

YoorsDag 3 - Raw Vegan Zero Waste Sapkuur

Dag 3 - Raw Vegan Zero Waste Sapkuur


Wil je meelezen vanaf de eerste dag, lees dan onderstaande blog eerst, en klik vanaf daar door.

Zondagochtend. Ik heb een gebroken nacht gehad, wat een drama; ik heb geen minuut geslapen. Hier heb ik vaker last van en ook vannacht was het weer een crime. Ik heb op mijn Facebook-pagina de artikelen die vandaag gepost 'moeten' worden ingepland staan, en daar ben ik blij om, want ik heb nergens zin in. Eerst maar eens de dieren verzorgen, stallen uitmesten, voeren, et cetera. Eenmaal thuis ben ik kapot, en ik duik m'n bed in. Ik slaap aan één stuk door tot 16.00 uur in de middag. Ik ben uitgerust, maar ik voel me brak; buiten wordt het al weer donker. Wát een baaldag.

Ik maak mijn eerste smoothie. Vastbesloten ben ik, om er minstens drie te drinken vandaag, om in ieder geval aan de benodigde voedingsstoffen te komen. Het worden de drie hieronder. De eerste op basis van spinazie en boerenkool, de tweede op basis van bieten en de derde op basis van ananas. Voor de uitgebreide recepten klik je op de link onder de smoothies.

Wat een dag vandaag! Vanavond hopen op een goede nacht, en Maandag weer fanatiek verder!

 

"GMVDMinimalism is een enthousiaste schrijfster die met veel plezier haar stukken deelt over besparen en bezuinigen, veganisme, minimalisme, consuminderen, ontspullen, duurzaamheid, zero-waste, zelfvoorzienend leven en simpel leven, maar ook over alle andere onderwerpen die ze in het dagelijks leven tegenkomt. Ze woont samen met haar poes Sientje en haar kippen Annabel en Zarah midden in Nederland. Als fanatieke veganiste en minimaliste met een groen en duurzaam hart neemt ze geen blad voor haar mond. Ze schreef ook een boek, 'Groots Leven met een Klein Budget', wat je HIER kunt kopen.  Wil je haar volgen en altijd als eerste op de hoogte zijn van haar dagelijkse schrijfsels?  

Wordt dan lid van haar Facebook-groep, door te klikken --> GMVDMinimalism ".