#Minimalisme - Opruim Challenge - Dag 16

#Minimalisme - Opruim Challenge - Dag 16


In navolging van mijn eerste challenge die 28 dagen duurde, de no-spend challenge, startte ik mijn volgende uitdaging. In déze challenge zal ik in 28 dagen heel veel spullen weg doen. In principe is het idee op dag 1 één ding weg te doen, op dag 2 twee dingen enzovoort. Na 28 dagen komt dit er op neer dat er 406 spullen mijn huis zouden moeten hebben verlaten. Ik ga dit doen op een bingo manier. Gewoon iedere dag wat opruimen en tellen hoeveel je weg doet, en dan afkruisen op de lijst. 

Vandaag deed ik 13 dingen weg: 

- 2 borstprotectors voor paarden; op het plaatje hiernaast zie je wat het is, het beschermd de paardenborst tegen het schuren van hun deken in de wintermaanden. Ik heb niet-schurende dekens, dus ze zijn overbodig!


- 10 knopen, van kledingstukken die ik niet meer heb, of knopen die ik niet mooi genoeg vind om te bewaren voor het geval er een knoop aangezet moet worden.


- een setje van verschillende kleuren garen; voor alle kleuren die ik in mijn garderobe heb, heb ik een passend rolletje draad, dus deze is overbodig.

Het idee is de spullen te bewaren tot het einde, en dan alles weg te geven of te verkopen. Met uitzondering van spullen die ik in bruikleen heb, die gaan retour naar de rechtmatig eigenaar. Zo zal ik waarschijnlijk erger gechoqueerd zijn, dan wanneer ik direct alles recycle/weg doe/doneer/verkoop. Tot dusverre lekker op schema. Morgen weer verder. Fijne dag!


"GMVDMinimalism is een enthousiaste schrijfster die met veel plezier haar stukken deelt over besparen en bezuinigen, minimalisme, consuminderen, ontspullen en simpel leven, maar ook over alle andere onderwerpen die ze in het dagelijks leven tegenkomt.

Wil je haar volgen en altijd als eerste op de hoogte zijn van haar dagelijkse schrijfsels?? Je kunt haar, en al haar tips, gemakkelijk lezen door haar te volgen hier op Yoors, of via haar Facebookpagina, door te klikken --> GMVDMinimalism "
Beoordeel


Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
Boeken & Taal
Kolja
Kolja
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden