Opruim Challenge - Dag 23 - Komono Ontspullen

Opruim Challenge - Dag 23 - Komono Ontspullen


In navolging van mijn eerste challenge die 28 dagen duurde, de no-spend challenge, startte ik mijn volgende uitdaging. In déze challenge zal ik in 28 dagen heel veel spullen weg doen. In principe is het idee op dag 1 één ding weg te doen, op dag 2 twee dingen enzovoort. Na 28 dagen komt dit er op neer dat er 406 spullen mijn huis zouden moeten hebben verlaten. Ik ga dit doen op een bingo manier. Gewoon iedere dag wat opruimen en tellen hoeveel je weg doet, en dan afkruisen op de lijst. 

Het is vandaag dag 23, en ik deed 25 dingen weg. Het grootste dat ik weg deed was mijn televisiemeubel. Dat ruimt lekker op!

Binnenkijken - Thuis bij GMVDMinimalism - Afl. 5 - #Minimalisme

Deze aflevering zie je mijn zithoek, waar ik mijn televisiekast uit verwijderde. 

Verder deed ik vandaag weg; een plastic houdertje uit de koelkast voor eieren, een huissleutel die zo krom was dat ie op breken stond, 2 proefmonsters, een dvd-speler, een universele afstandsbediening, een hdmi-kabel, een apparaatje (timer) dat je op je stopcontact zet, een afdop-dingetje voor je CV, 1 koord, 12 foto's en 2 handgreepjes voor op een kastje. 


Het idee is de spullen te bewaren tot het einde, en dan alles weg te geven of te verkopen. Met uitzondering van spullen die ik in bruikleen heb, die gaan retour naar de rechtmatig eigenaar. Zo zal ik waarschijnlijk erger gechoqueerd zijn, dan wanneer ik direct alles recycle/weg doe/doneer/verkoop.

Een fijne slag geslagen vandaag. Morgen weer verder. Fijne dag! 
"GMVDMinimalism is een enthousiaste schrijfster die met veel plezier haar stukken deelt over besparen en bezuinigen, minimalisme, consuminderen, ontspullen en simpel leven, maar ook over alle andere onderwerpen die ze in het dagelijks leven tegenkomt.

Wil je haar volgen en altijd als eerste op de hoogte zijn van haar dagelijkse schrijfsels? Je kunt haar, en al haar tips, gemakkelijk lezen door haar te volgen hier op Yoors, of via haar Facebookpagina, door te klikken --> GMVDMinimalism "
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dat is ook weer goed gerommeld!
| 13:33 |
Ja, dat ging wel lekker deze dag.
| 13:37 |

Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
Boeken & Taal
Kolja
Kolja
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden