Muchelle B - Mijn Inspiratie - #Consuminderen #Minimalisme

Muchelle B - Mijn Inspiratie - #Consuminderen #Minimalisme


MuchelleB geeft gouden tips op haar website en haar geweldige YouTube-kanaal.


MuchelleB heeft een Youtube-kanaal dat me iedere dag opnieuw kan inspireren, vanwege de mooie ge-edit-e video's, had heerlijke accent, en goede onderwerpen. Ze vlogt over minimalisme, declutter, organiseren en een georganiseerder en gestructureerder leven. Het lukt haar steeds weer op me van de bank te krijgen en me aan te zetten te doen wat ik moet doen. Super!

Marie Kondo - De Japanse Opruim-Goeroe - #Consuminderen #Minimalisme

Meer inspiratie? Ook deze dame is een van mijn goeroe's!

"GMVDMinimalism is een enthousiaste schrijfster die met veel plezier haar stukken deelt over besparen en bezuinigen, minimalisme, consuminderen, ontspullen en simpel leven, maar ook over alle andere onderwerpen die ze in het dagelijks leven tegenkomt.


Wil je haar volgen en altijd als eerste op de hoogte zijn van haar dagelijkse schrijfsels? Je kunt haar, en al haar tips, gemakkelijk lezen door haar te volgen hier op Yoors, of via haar Facebookpagina, door te klikken --> GMVDMinimalism "Beoordeel


Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
Boeken & Taal
Kolja
Kolja
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden