No Spend #Challenge - Dag 24 - #Bezuinigen

No Spend #Challenge - Dag 24 - #Bezuinigen


Omdat ik vanavond weer de nachtdienst in ga, besloot ik vandaag de wekker extra vroeg te zetten, zodat ik vanmiddag moe genoeg ben om te slapen. Zodra de wekker gaat, ondanks mijn vrije dag om 06.00 uur, sta ik op, ik ontbijt met een cracker met de laatste hagelslag, een kop thee en wat vitaminesupplementen voor ik in de auto stap. 

Op stal geef ik beide paarden een uitgebreide poetsbeurt terwijl ze staan te eten, en als ik ze heb buitengezet, mest ik hun beider stallen uit. Het is heerlijk weer en de paarden staan te soezelen in het zonnetje. Op de terugweg rijd ik langs de dierenartspraktijk; ik wil er voor zorgen dat het medicijn dat Oma Paard gebruikt altijd voor me klaar staat, en de veearts bedanken voor zijn goede oordeel. Tevens geef ik aan waar ik mee bezig ben, en ik krijg van de dierenartsassistente een drietal proefverpakking zakjes kattenvoer. Dat scheelt een hoop want ik was op twee dagen na door mijn kattenvoer heen!

Als ik thuis ben aangekomen eet ik mijn twee laatste boterhammen van mijn zelfgebakken brood, hier doe ik wat roomboter en vlokken op en ik drink er een kop thee bij. Vervolgens ga ik er eens goed voor zitten; ik ga mijn blogs uploaden en mijn Facebook bijwerken. Als ik klaar ben stap ik onder de douche; gelukkig zit ik nog ruim in de voorraad verzorgingsartikelen en cosmetica. Dat gaat geen probleem zijn deze challenge, ik denk dat ik gemakkelijk nog eens 28 dagen voort zou kunnen. 

Ik kook water en maak ik met wat kleine zeepjes die ik nog heb een grote pan wasmiddel, die ik vervolgens laat afkoelen voordat ik het in de flessen overgiet. Als ik klaar ben om naar bed te gaan, neem ik nog een bakje noodles met wat toegevoegde sperzieboontjes en lente-ui, en een banaan met kaneel, en dan stap ik onder de douche. Ik pak mijn tas in voor vanavond en leg mijn uniform klaar. Zo hoef ik vanavond alleen nog maar op te staan :-).
Met een lekker boek stap ik in bed, nog een paar uurtjes slapen voordat ik weer aan de bak mag. Welterusten allemaal! Tot morgen!

"GMVDMinimalism is een enthousiaste schrijfster die met veel plezier haar stukken deelt over besparen en bezuinigen, minimalisme, consuminderen, ontspullen en simpel leven, maar ook over alle andere onderwerpen die ze in het dagelijks leven tegenkomt.

Wil je haar volgen en altijd als eerste op de hoogte zijn van haar dagelijkse schrijfsels? Je kunt haar, en al haar tips, gemakkelijk lezen door haar te volgen hier op Yoors, of via haar Facebookpagina, door te klikken --> GMVDMinimalism "
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dit is leuk
| 05:30 |
Dat lijkt goed te gaan!
| 15:09 |
Zeker weten, op dit moment nog 42,5 uur te gaan, dan heb ik het gehaald!
| 05:33 |

Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
Boeken & Taal
Kolja
Kolja
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden