No Spend #Challenge - Dag 28 - #Bezuinigen

No Spend #Challenge - Dag 28 - #Bezuinigen


IK HEB HET GERED!!!!!

Het is me gelukt, ik heb het gehaald! Wat was het af en toe een uitdaging, maar dankzij familie, vrienden, collega's en inventief denken is het gelukt, ik heb NIETS uitgegeven! Oké, niet helemaal, op dag 14 ging het fout. Een ziek paard gooide roet in het eten, en de medicatie kostte 75,00. Maar omdat ik van tevoren met mezelf had afgesproken dat mijn dieren de enige uitzondering vormen, voelt het niet als falen. De volgende dag ging ik vol goede moed verder. Ik gooide deze 28 dagen ruim 100 items mijn huis uit, via Weggeefhoeken en Marktplaats.
Ik ben heel trots op mezelf, en wat je merkt is dat je steeds minder veeleisend word voor wat betreft je boodschappen en voorraad. Dit is een korte blog, want ik ga mijn tijd nu heerlijk besteden aan het maken van een boodschappenlijstje.


Dank jullie wel voor jullie steun, het was ontzettend leuk om te doen. Binnenkort zal ik een nieuwe challenge starten, dus volg me op Yoors of op Facebook en blijf op de hoogte. Tot snel, lieve mensen!

"GMVDMinimalism is een enthousiaste schrijfster die met veel plezier haar stukken deelt over besparen en bezuinigen, minimalisme, consuminderen, ontspullen en simpel leven, maar ook over alle andere onderwerpen die ze in het dagelijks leven tegenkomt.

Wil je haar volgen en altijd als eerste op de hoogte zijn van haar dagelijkse schrijfsels? Je kunt haar, en al haar tips, gemakkelijk lezen door haar te volgen hier op Yoors, of via haar Facebookpagina, door te klikken --> GMVDMinimalism "
Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Amai, wat een uitdaging. Proficiat!
| 11:29 |
goed gedaan hoor
| 13:56 |
Proficiat, je kan fier zijn op jezelf!
| 20:02 |
Me ondertussen al wat 'ingelezen' in het onderwerp. Boeiend en een hele uitdaging !
| 18:43 |
Gefeliciteerd, goed bezig. Ik denk als men de helft zou nemen het prima te doen zou zijn.
| 15:13 |

Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
Boeken & Taal
Kolja
Kolja
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden