Hoe Ik Het Doe - #Geld Verdienen Zonder Te Werken

Hoe Ik Het Doe - #Geld Verdienen Zonder Te Werken


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Toen ik mijn werk dreigde kwijt te raken ging ik op zoek naar manieren om gemakkelijk wat extra geld te verdienen, zonder dat het het zoeken naar een nieuwe baan in de weg zou zitten. Er kwamen een aantal opties naar voren. Ookal raakte ik toentertijd gelukkig helemaal mijn baan niet kwijt, het geld stroomde langzaam maar zeker toch binnen via deze wegen, en dat doet het nog steeds, waardoor ik minder kan gaan werken. Ik zou het graag delen met iedereen die hier ook interesse in heeft; online verdienen.

1. Yoo.rs: als je hier bent, ben je waarschijnlijk al bekend met het fenomeen Yoors. Een geweldig platform waar je je creativiteit kwijt kunt en waar je wordt beloond voor iedere blog die je schrijft, iedere pageview die je ontvangt en iedere reactie die je geeft.

2. Marktplaats:  waar je gemakkelijk en snel je overbodige spullen te koop kunnen aanbieden, alsook je diensten. Snel verkopen voor lage prijzen, zo kun je behoorlijk snel je saldo aanvullen.

3. Euroclix: een gemakkelijke en overzichtelijke website. Euroclix stuurt je via email advertenties en onderzoeken op, en alleen al door de mail te bekijken verdien je een Clix. Bij 1000 Clix heb je 10 euro verdiend. Als je bestellingen die je online doet, doet via Euroclix, krijg je ook een hoop Clix. Je gaat simpel naar de site, typt daar in de zoekbalk bijvoorbeeld "Thuisbezorgd", vervolgens klik je op de banner en je wordt doorgestuurd naar de site van Thuisbezorgd, waar verder alles werkt zoals je gewend bent.

4. Opinionbar: deze website stuurt je een mailtje wanneer ze een onderzoek voor je klaar hebben staan, en dit gebeurt ongeveer 10 tot 15 keer per maand. Met een aantal vragen is duidelijk of je een geschikte kandidaat bent voor het onderzoek. Zo niet, schrijven ze 0,10 bij op je account. Ben je wel geschikt, dan levert een volbracht onderzoek 1,00 op.

5. Qassa: heeft wel wat weg van Euroclix, maar is naar mijn idee beter georganiseerd en strakker vormgegeven. Hier krijg je gewoon geld, en geen Yp, Clix of andere eenheden. Ze werken net als Euroclix met emails, maar het meeste geld verdien je hier met onderzoeken..

6. Bol.com: waar je naast het aanschaffen van nieuwe artikelen in een uitgebreide webshop ook gemakkelijk en snel je overbodige spullen te koop kunt aanbieden, alsook je diensten. Snel verkopen voor lage prijzen, zo kun je behoorlijk snel je saldo aanvullen.

"GMVDMinimalism is een enthousiaste schrijfster die met veel plezier haar stukken deelt over besparen en bezuinigen, minimalisme, consuminderen, ontspullen duurzaamheid, zero-waste, zelfvoorzienend leven en simpel leven, maar ook over alle andere onderwerpen die ze in het dagelijks leven tegenkomt.

Wil je haar volgen en altijd als eerste op de hoogte zijn van haar dagelijkse schrijfsels? Mee discussiëren en filosoferen over een rijker, groener en duurzamer leven? Kans maken om duurzame prijzen te winnen, zoals bamboe tandenborstels, Dopper-flessen, moestuin-zaad en vele anderen? 

Je kunt net als velen anderen gemakkelijk meelezen door lid te worden van haar super gezellige Facebook-groep, door te klikken --> GMVDMinimalism ". Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (16 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik hou het wel bij Yoors!
| 21:03 |
Doe ik ook allemaal :)
| 12:37 |
Goeie! Een aantal kende ik al! Maar nog niet alles
| 22:15 |
Ik ga me morgen hier eens in verdiepen
| 21:54 |
leuk lijstje, ik ken ze al wel
op deze manier heb ik ook een klein inkomen maar altijd leuk meegenomen
helaas bij qassa vul ik hier geen enquêtes meer in, heb het vaak geprobeerd maar uiteindelijk in de enquete wanneer ik weer alles had ingevuld was er altijd wel een reden dat ik niet kan deelnemen, dus dit probeer ik niet meer
| 21:02 |
Wat een handig lijstje, sommige kende ik nog niet...
| 10:49 |
Super artikel! Zeer goede tips! :)
| 21:38 |
Leuk, dank je wel!
| 21:40 |
Genoeg te snabbelen dus
| 15:32 |
Mooi overzicht bij elkaar :)
| 14:53 |
Mooi overzicht heb je weer gemaakt!
| 19:12 |
Euroclix ga ik zeker proberen.
| 11:25 |
Ik heb ook zo'n lijstje, natuurlijk staat Yoors er ook in ;) Ik weet niet of je de anderen kent? yoo.rs/lazyblogger/blog/7-manieren-om-online-geld-te-verdienen-1504457364.html?Ysid=69013
| 02:58 |
Mooi gedaan. Misschien moet ik hier ook maar eens wat meer werk van maken nu ik niet direct een nieuwe baan vindt
| 09:13 |
Alle beetjes helpen!
| 09:15 |
Ja daar heb je gelijk in. Een euro is een euro
| 09:19 |
Wow! Ik kende velen niet
| 14:28 |
Weer wat geleerd!
| 14:43 |
mooi weer gegeven.
Dat het geld binnenstroomt ben ik het niet eens. Het is iedere dag een paar uur blokken voor wat bij verdiensten te creëren.
ik doe er ook een aantal en het is leuk wat bij te sparen. in een jaar kun je tegen de 1000.- euro verdiend hebben of meer.
| 14:01 |
Ik verdien toch wel iets meer dan 1000,00 per jaar op deze manie, eigenlijk. En ik hoef er vrijwel niets voor te doen. Alleen op Yoo.rs ben ik veel, maar dat is hobby.
| 14:03 |
Das knap. ik ben in dec. pas begonnen en benieuwd waar ik in dec. sta ;-)
| 14:17 |
Mag ik vragen hoeveel tijd per dag je investeert aan online geld verdienen? 1000 euro per jaar is natuurlijk veel geld, maar als je daarvoor hele dagen bezig bent..
Ken je Textbroker ook al?
| 14:26 |
Yoo.rs beschouw ik als baan, ongeveer 24 uur per week. De rest werk ik bij in circa tien minuten per dag. Textbroker heb ik alleen ooit de naam van gehoord.
| 14:43 |
Als je van schrijven houdt, is dat ook misschien iets voor je! Ik heb er heeel veel geschreven en behoorlijk wat mee verdiend. Omdat ik een fulltime baan heb en heel veel hobbies, heb ik te weinig tijd voor Textbroker omdat je er wel echt voor moet gaan zitten. Maar levert wel wat op.
| 15:17 |
Mooi overzicht van verdienmogelijkheden.
| 13:27 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen