Online Geld Verdienen - (Geen FutureNet / Eigen Inleg) - Nu Cash

Online Geld Verdienen - (Geen FutureNet / Eigen Inleg) - Nu Cash


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Nog niet zolang geleden heb ik me ingeschreven op "Nu Cash", een online verdienprogramma. Ik verdien hier nu gemiddeld 1,23 per dag mee (zo'n 36,00 per maand), terwijl het me slechts 10 minuten kost per dag. Voor de mensen die bekend zijn met Qassa en Euroclix; het lijkt er wel een beetje op.

In de ochtend besteed ik, terwijl ik ontbijt met een kop thee, een uurtje de tijd aan alle online verdien programma's waar ik lid van ben. In totaal levert dit me maandelijks genoeg op om alle variabele uitgaven zoals boodschappen, cadeautjes en kleding te betalen.

Nu Cash is een gemakkelijke, gebruiksvriendelijke site. Er zijn verschillende manieren om bij hun CashCoins te verdien, de valuta die zij hanteren. Zo kun je enquêtes invullen, spelletjes spelen, op advertenties klikken, berichten lezen, reviews schrijven en webshops beoordelen. Kortom; genoeg te doen en alles levert direct op.

Kortom; geef het een kans en laat vanaf weer een andere kant eurootjes je bankrekening binnenlopen. Een makkelijke, leuke manier van geld verdienen. Give it a try! Veel plezier!

 


"GMVDMinimalism is een enthousiaste schrijfster die met veel plezier haar stukken deelt over besparen en bezuinigen, veganisme, minimalisme, consuminderen, ontspullen, duurzaamheid, zero-waste, zelfvoorzienend leven en simpel leven, maar ook over alle andere onderwerpen die ze in het dagelijks leven tegenkomt.

Wil je haar volgen en altijd als eerste op de hoogte zijn van haar dagelijkse schrijfsels? Mee discussiëren en filosoferen over een rijker, groener en duurzamer leven? Kans maken om duurzame prijzen te winnen, zoals bamboe tandenborstels, Dopper-flessen, moestuin-zaad en vele anderen? 

Je kunt net als velen anderen gemakkelijk meelezen door lid te worden van haar super gezellige Facebook-groep, door te klikken --> GMVDMinimalism ". 
Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.1 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dat tikt aardig aan!
| 13:11 |
Klopt, alle kleine beetjes samen :-)
| 14:40 |
Wat super dat jij zo goed hiermee bezig bent
| 21:25 |
Is ook heel erg leuk!
| 14:41 |
LOL! Geef mij maar Futurenet!
| 12:06 |
Goed zo, veel plezier ermee!
| 18:10 |
Die link naar CashNu, is dat jouw link?
| 08:29 |
Heb t ook al jaren, ik ben lid van 7 programma's... Maar ik kan zeker geen maandelijkse uitbetaling genereren... Heb eerder wel kleine uitbetalingen kunnen doen maar ik wil nu alles minimaal tot 50,- doorsparen dan heb ik een mooi bedrag voor vakantie volgend jaar haha
| 10:03 |
Dat is een mooi doel!
| 18:10 |
Zeker! Dan is mn 1e zomer zonder schulden in 3 a 4 jaar, dus dat mag gevierd worden!
| 07:15 |
Inderdaad! Ik zou zeggen; neem er een taartje op ;-)
| 08:52 |
Haha dankje, maar nee ik doe KETO dus geen carbs, maar ik vind vast wel wat tegen die tijd om het mee te vieren ;)
| 09:54 |
Een leuk zakcentje.
| 09:50 |
Zeker!
| 18:10 |
Heb me net aangemeld. Het allemaal precies hetzelfde als bij iPay. Ben ik ook al weet ik hoelang mee bezig. Daar heb ik tot nu toe 50 euro mee verdiend. Vind het knap dat jij er zoveel mee kunt verdienen. 
| 21:36 |
Ja, ik vind het ook echt leuk!
| 18:11 |
Dit is natuurlijk geen leden werven...👍
| 21:13 |
Zit je iets dwars?
| 21:21 |
Ik ga zeker eens een kijkje nemen, bedankt voor de tip! Hopelijk kan het ook als je in België woont.
| 19:04 |
Graag gedaan, geen idee, denk het haast wel, hoor! Trouwens...Ik kreeg net een "Waardeloos" als feedback op dit artikel. Heerlijk! Zeker als je weet uit welke hoek het komt :-D.
| 20:48 |
In elk geval niet van mij 😄
| 20:55 |
Nee, het is gewéldig. Want Henkjan bestraft ongenuanceerde/ongefundeerde feedback, dus ik zou zeggen; "laat ze dit lekker volhouden". Dan is het straks helemaal gedaan met ze. Iedere "Waardeloos" en "Slechte Vormgeving" voelt als een overwinning, echt. Ik ga helemaal stuk hier. :-)
| 20:58 |
Dat blijft jammer, ik kreeg vorige week ook twee keer dergelijke reacties. 1 x waardeloos en 1 x gekopieerd, maar ja als je weet dat het echt je eigen foto's zijn, dan leg ik het maar bij me neer. Maar jammer dat zoiets anoniem gebeurt. 
| 21:23 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen