Opruimen, Organiseren, Ontspullen - #Minimalisme

Opruimen, Organiseren, Ontspullen - #Minimalisme


Ik deed al een aantal mooie en leuke challenges, op het gebied van ontspullen. Ik ben gek op opruimen, organiseren en geld verdienen door de overtallige spullen te verkopen. Ik deed onder andere de volgende challenges:

#Minimalisme - Opruim Challenge - Dag 1

Ik verwijderde met deze challenge maar liefst 406 spullen uit mijn leven!

30 Days Declutter Challenge met #GMVDMinimalism - #Ontspullen

In deze challenge ruimde ik, met behulp van een lijst, per categorie, een heleboel spullen op!


"IDENTIFY THE ESSENTIAL,
ELIMINATE THE REST"


LEO BABAUTA

Morgen is het Eerste Kerstdag, en dan eet ik altijd met familie. Omdat ik, tot ik daar naartoe ga, geen plannen heb, heb ik besloten morgen eens lekker te gaan ruimen en poetsen, en daar verheug ik me nu al op! De stal waar mijn paarden gestald staan is gesloten, dus ik hoef niet naar de paarden en ik heb de hele dag voor mezelf. Ik heb er nu al zin in om lekker de handen uit de mouwen te gaan steken. Ik ben super-gemotiveerd! Ik heb natuurlijk al niet zoveel spullen, als doorgewinterd minimaliste, maar dat wil ik ook graag zo houden, en in periodes van drukte (werk, paarden, vriend, familie, eten slapen en weer opnieuw) wil er nog wel eens wat versloffen. Ik ga eerst lekker ontbijten samen met de kat (die krijgt ook een Kerst-ontbijt) en dan aan de slag; administratie, kelderkast, wasje doen, bed verschonen, kledingkast reorganiseren en alles wat ik tegenkom even door m'n handen laten gaan. Als klap op de vuurpijl heerlijk dineren en Kerstmis vieren met familie! Ik ben benieuwd naar de cadeautjes! Dit is de eerste keer dat ik alleen maar nuttige dingen op mijn verlanglijstje had die ik daadwerkelijk op-gebruik; thee, zeep (om wasmiddel te maken), kaarsen, waxientjes en een nieuwe tandenborstel. Het wordt een heerlijke dag! Fijne Kerst!


"GMVDMinimalism is een enthousiaste schrijfster die met veel plezier haar stukken deelt over besparen en bezuinigen, minimalisme, consuminderen, ontspullen en simpel leven, maar ook over alle andere onderwerpen die ze in het dagelijks leven tegenkomt.

Wil je haar volgen en altijd als eerste op de hoogte zijn van haar dagelijkse schrijfsels? Je kunt haar, en al haar tips, gemakkelijk lezen door haar te volgen hier op Yoors, of via haar Facebookpagina, door te klikken --> GMVDMinimalism "
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hopelijk heb je leuke cadeautjes gekregen! Ik wil ook wel eens wat gaan minimaliseren. Ik (wij) hebben echt te veel spullen! Maar met een man en 3 kinderen lijkt het bijna een onmogelijke zaak.
| 20:26 |
Fijne kerst & gelukkig nieuwjaar!
| 16:51 |
Geniet van de poetsdag en natuurlijk het avondje familie :)
| 00:16 |
Heerlijk een dag in alle rust aanpakken en 's avonds ontspannen en uitpakken. Ik ga als de Leenhond weer weg is aan de slag :) p.s. had je niet zo'n zonneceloplader op je verlanglijstje?
| 21:51 |
Klopt, maar die heb ik er nu niet opgezet, want we doen 15,00 cadeautjes ;-)
| 21:55 |
Hoop dat je idd de nuttige, op te maken cadeaux krijgt
| 22:00 |

Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
Boeken & Taal
Kolja
Kolja
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden