Puur Geluk; Zo Simpel Kan Het Zijn

Puur Geluk; Zo Simpel Kan Het Zijn


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Na een lange nacht slaap, roept de plicht. Ik sla mijn benen over de rand, stap in mijn huispak en loop de trap af. Terwijl ik de achterdeur open en m’n klompen aan mijn voeten schuif, komen ze al naar het hek gehobbeld.

Getokkel en getrappel; ze wéten dat ik er ben, en dat de kans groot is dat ik wat lekkers heb. Ik sluit de deur achter me en loop het met dauw bedekte gras op. De kippen kijken me verlangend aan. Met restjes van het avondeten, loop ik naar mijn meiden toe. “Goedemorgen knapperds”, spreek ik ze toe, “wat ben ik toch blij met jullie!”. Ik pluk ook wat aalbesjes en onkruid uit de moestuin, en alles samen werp ik over het hek. De dames vallen aan. Het leven kan zo simpel zijn; puur geluk in de achtertuin.

 
 

"GMVDMinimalism is een enthousiaste schrijfster die met veel plezier haar stukken deelt over besparen en bezuinigen, veganisme, minimalisme, consuminderen, ontspullen, duurzaamheid, zero-waste, zelfvoorzienend leven en simpel leven, maar ook over alle andere onderwerpen die ze in het dagelijks leven tegenkomt. Ze woont samen met haar poes Sientje en haar kippen Annabel, Zarah en Coby midden in Nederland. Als fanatieke veganiste en minimaliste met een groen en duurzaam hart neemt ze geen blad voor haar mond.

Wil je haar volgen en altijd als eerste op de hoogte zijn van haar dagelijkse schrijfsels? 

Wordt dan lid van haar Facebook-groep, door te klikken --> GMVDMinimalism ". 

Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (15 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat ben jij een geluksvogel! Leuk geschreven!
| 09:40 |
Je zou bijna willen dat je een kip was :)
| 01:55 |
Fijn dat je zo kan genieten van de kleine dingen. Super!
| 16:34 |
Dankbaarheid is een groot goed!
| 17:08 |
Ja gezellig als je zo ontvangen wordt. Ik heb zelf geen kippen, maar als ik op mijn werk in de dierenweide kom, komen de kippen ook altijd kijken of ik wat lekkers voor ze heb. Zo leuk!
| 07:44 |
Zoals je dit beschrijft kun je bijna het geluksgevoel ( mee)  ervaren 
| 00:19 |
Wat heerlijk, dat was precies de bedoeling.
| 00:49 |
Klinkt erg gezellig, daar bij jou. 
| 19:48 |
Is het ook!
| 22:04 |
Potverdrie dubbeltjes dat klinkt gezellig!
| 15:41 |
Dat is het ook!
| 22:05 |
Wat een heerlijk tafereeltje, puik gedaan! 
| 14:25 |
Dank je wel!
| 22:05 |
Ja, heerlijk hé!
| 13:50 |
Een leuke hobby. Wij hebben 3 hennen. Een witte en twee bruinen.
| 11:57 |
Ze zijn zo leuk!
| 22:05 |
Ach ja , heerlijk he ...de simpele dingen van het leven die ook zo bijzonder zijn! genietend van al wat is 
| 09:51 |
Zo is dat!
| 22:05 |
Je schept een mooi sfeerbeeld!
| 09:47 |
Dank je wel!
| 22:05 |
Wat een gezellig blogje zo met mijn kop koffie erbij #kleingeluk
| 08:48 |
Dank je wel en fijne dag!
| 08:53 |
Jij ook!
| 09:04 |
deze vorm van geluk ken ik ook, mooi geschreven
| 08:13 |
Dank je wel!
| 08:53 |
Mooi beeldende verhaallijn 
Zou m.i.ook in de at is geluk uitdaging passen
| 07:54 |
Dank voor je compliment!
| 08:53 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen