The Minimalism Game - Het Minimalisme Spel

The Minimalism Game - Het Minimalisme Spel


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hoe het werkt:

Het plan is om op de eerste dag van het spel één item weg te doen. Op de tweede dag worden dit twee dingen en op de derde dag drie. En ja, zo gaat dat dus door voor 30 dagen lang! Het is niet zo heftig als het lijkt, want zelfs ik, als minimaliste sinds drie jaar, kan het. Waarschijnlijk denk je helemaal leeg is aan het einde van die 30 dagen, maar je zult merken dat je véél meer spullen hebt dan je denkt. Wat je uit je huis stuurt is aan jou, net als de keus of je het doneert, verkoopt of gewoon weggooit. Al ben ik natuurlijk helemaal voor zoveel mogelijk verkopen, dan pas doneren, dan recyclen, en dan pas weggooien.

Waarom dit spel?

Joshua Fields Millburn en Ryan Nicodemus van The Minimalists hebben het bedacht. De achterliggende gedachte is het onnodige te elimineren waardoor het essentieel overblijft. Het helpt je meer ruimte te maken voor belangrijke dingen in het leven.

Natuurlijk ben ik direct begonnen! Daarover vertel ik je meer in m'n volgende blog!

"GMVDMinimalism is een enthousiaste schrijfster die met veel plezier haar stukken deelt over besparen en bezuinigen, minimalisme, consuminderen, ontspullen en simpel leven, maar ook over alle andere onderwerpen die ze in het dagelijks leven tegenkomt.

Wil je haar volgen en altijd als eerste op de hoogte zijn van haar dagelijkse schrijfsels? Je kunt haar, en al haar tips, gemakkelijk lezen door haar te volgen hier op Yoors, of via haar Facebookpagina, door te klikken --> GMVDMinimalism ".Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Lijkt me een leuk idee. Ik ga het proberen
| 14:21 |
Leuk idee!
Ik heb de laatste tijd ondervonden hoeveel spullen je bij elkaar krijgt.
| 10:00 |
Ja, bizar, he?
| 10:53 |
Ik zal er geen spel van maken. Maar een beetje opruimen zou geen kwaad kunnen bij mij.
| 07:53 |
Het spel maakt het voor mij nog leuker. Nou moet ik zeggen dat ik al een vrij lege woning heb, maar vanwege mijn blog en Facebook-pagina wil ik mijn lezers blijven inspireren.
| 10:53 |
Ik.las op Facebook dat ze in een groep dit deze maand wilden doen. Ik heb echter mijn eigen planning gemaakt.
| 18:22 |
Dat doe je goed, als het maar werkt, en je meer blijft weg doen dan laat binnenkomen, dan kom je er vanzelf.
| 10:52 |

 

×

Yoors


exit_to_app Inloggen