The Minimalism Game - Het Minimalisme Spel - Dag 1 t/m 5

The Minimalism Game - Het Minimalisme Spel - Dag 1 t/m 5


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Eerst zien wat The Minimalism Game precies in houdt? Klik dan op onderstaande link!

Dag 1

Ik moet eerlijk zeggen dat ik gelijk ben doorgeknald, en dat ik dus vandaag, op de eerste dag, gelijk aan de slag ben gegaan voor de eerste 5 dagen.

Het eerste item dat ik heb weggedaan is deze warm water kruik. Ik gebruik vaak kruiken omdat ik geen verwarming gebruik, en als het echt steenkoud is vind ik het fijn om mijn bed voor te verwarmen met kruiken. 

Maar om eerlijk te zijn; ik heb er nog twee. Ik dacht dat dat handig zou zijn wanneer ik met mijn vriend slaap, omdat ik dan een groter gedeelte wil opwarmen, maar eigenlijk is het met z'n tweeën al warm genoeg.

Deze kruik heeft een nieuw baasje gevonden via een Weggeefhoek op Facebook.

Dag 2

Vandaag moeten twee items het huis verlaten, en dat zijn deze twee beelden geworden. Ooit van mijn vader gehad toen hij ze niet meer wilde. Ik heb ze toen zelf zilvergrijs gespoten en ze hebben maar liefst twee jaar bij me op de slaapkamerkast gestaan.

Vandaag keek ik ernaar en dacht ik; ze mogen gaan. Ik vind ze nog steeds erg leuk, maar niet meer leuk genoeg. Natuurlijk even vaders gevraagd of ze retour moeten, maar dat was niet nodig.

De beelden staan, samen voor 1,00, te koop op de plaatselijke Marktplaats op Facebook. Ik hoop dat ik er iemand blij mee kan maken.

Dag 3 - De zwarte bakken, die ik tijden heb gebruikt als lade-verdelers en opberg-mogelijkheid, mogen weg, want ik heb genoeg opgeruimd dat ze geen nut meer hebben. Via de Weggeefhoek iemand blij mee gemaakt.

Dag 4 - Van de markers had ik er 2 in alle kleuren. Dus deze gaan weg. Via de Weggeefhoek iemand blij gemaakt.

Dag 5 

Van een vriendinnetje, die ook ooit het opruimen is, kreeg ik een stapel van maar liefst 11 boeken. 

Twee ga ik er zelf lezen voor ik ze weg doe, 4 kon ik er verkopen, en deze 5 heb ik op de Weggeefhoek gezet, in de hoop dat iemand er nog een keer in kan verdwalen.

En zo kwam er een dolblije vrouw aan de deur, die helemaal gelukkig was met deze stapel boeken. Hoe fijn is dat!

Ik heb deze eerste 5 dagen dus niets hoeven weggooien, alles is uit huis, maar wel bij een nieuwe eigenaar. Dat geeft helemaal een goed gevoel.

Gaan jullie ook zo goed?

"GMVDMinimalism is een enthousiaste schrijfster die met veel plezier haar stukken deelt over besparen en bezuinigen, minimalisme, consuminderen, ontspullen en simpel leven, maar ook over alle andere onderwerpen die ze in het dagelijks leven tegenkomt.

Wil je haar volgen en altijd als eerste op de hoogte zijn van haar dagelijkse schrijfsels? Je kunt haar, en al haar tips, gemakkelijk lezen door haar te volgen hier op Yoors, of via haar Facebookpagina, door te klikken --> GMVDMinimalism ".
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Fijn dat je én zelf rust krijgt door dingen weg te doen, én er iemand mee blij kunt maken. 
| 10:26 |
Moet ik ook maar gaan doen, we hebben zoveel spullen... 
Regelmatig doe ik iets weg via de diverse weggeefhoeken en het geeft inderdaad een goed gevoel als je iemand blij kunt maken met iets wat jezelf niet (meer) gebruikt.
| 14:46 |
Zo is dat!
| 10:29 |

×

Yoors


exit_to_app Inloggen