The Minimalism Game - Het Minimalisme Spel - Dag 10

The Minimalism Game - Het Minimalisme Spel - Dag 10


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Eerst zien wat The Minimalism Game precies in houdt? Klik dan op onderstaande link!

Dag 10

Vandaag is een makkie. Of, als ik eerlijk ben, van vandaag heb ik een makkie gemaakt! Ik doe vandaag 10 vouchers weg, die samen recht geven op 2 gratis bioscoopkaarten. Omdat de kaarten alleen doordeweeks geldig zijn, en degene met wie ik wil gaan doordeweekse avonden werkt, kan ik ze zelf niet gebruiken. Ik heb ze daarom via de Weggeefhoek weggegeven aan twee verschillende mensen, die op deze manier allebei een gratis bioscoopkaart kunnen krijgen. Ik ben er vanaf, en er is iemand anders blij mee. Mooier kan het niet. Morgen ga ik wel serieus aan de slag; beloofd! Tot dan!

"GMVDMinimalism is een enthousiaste schrijfster die met veel plezier haar stukken deelt over besparen en bezuinigen, minimalisme, consuminderen, ontspullen en simpel leven, maar ook over alle andere onderwerpen die ze in het dagelijks leven tegenkomt.

Wil je haar volgen en altijd als eerste op de hoogte zijn van haar dagelijkse schrijfsels? Je kunt haar, en al haar tips, gemakkelijk lezen door haar te volgen hier op Yoors, of via haar Facebookpagina, door te klikken --> GMVDMinimalism ".Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Lief van je :)
| 21:09 |
Dit is ook spul... en zo heb je toch maar weer 10 dingen verwijderd uit je huis!
| 16:06 |

 

×

Yoors


exit_to_app Inloggen