×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Daar Waar Artikelen Zijn Ontstaan - #Minimalisme #Bloggen

Daar Waar Artikelen Zijn Ontstaan - #Minimalisme #Bloggen


Welkom! Leuk dat je bij me komt kijken! Ik laat jullie de plek zien waar al mijn stukken geschreven worden. Mijn trots. Mijn rustgevende en motiverende schrijvers-domein. Hier vinden mijn stukken hun oorsprong, en bouw ik mijn blogs en social media. Hier verdien ik een deel van mijn inkomen. Als je me wilt volgen, wees dan welkom op mijn gezellige Facebook groep.

Zoals je ziet is de ruimte rustig en minimalistisch ingericht. Een ruime tafel (IKEA), een paar fijne stoelen, een klok en goede verlichting. Ik maak gebruik van een MacBook Pro 15", een aankoop die ik heb gedaan toen ik begon met schrijven en waar ik nog steeds iedere dag heel blij mee ben. Uiteraard kocht ik de laptop tweedehands (via Leapp).

Naast de laptop een notitieblok (zelfgemaakt) om gedachten te kunnen opschrijven terwijl ik surf naar materiaal. Verder een lekker warme plaid (Kringloopwinkel) over de stoel, want als ik geruime tijd stil zit, vind ik dat fijn om comfortabel te blijven, en de kat ligt op het kleedje erg graag op schoot. Een cactus in de vensterbank waarvan het raam uitkijkt op mijn ruime, groene tuin. Het schijnt dat planten helpen je te inspireren, en natuurlijk zijn ze gezond. Een flinke groene thee in een strakke, en super goedkope, witte beker (IKEA) maakt het af.

"GMVDMinimalism is een enthousiaste schrijfster die met veel plezier haar stukken deelt over besparen en bezuinigen, veganisme, minimalisme, consuminderen, ontspullen, duurzaamheid, zero-waste, zelfvoorzienend leven en simpel leven, maar ook over alle andere onderwerpen die ze in het dagelijks leven tegenkomt.

Wil je haar volgen en altijd als eerste op de hoogte zijn van haar dagelijkse schrijfsels? Mee discussiëren en filosoferen over een rijker, groener en duurzamer leven? Kans maken om duurzame prijzen te winnen, zoals bamboe tandenborstels, Dopper-flessen, moestuin-zaad en vele anderen? 

Je kunt net als velen anderen gemakkelijk meelezen door lid te worden van haar super gezellige Facebook-groep, door te klikken --> GMVDMinimalism ". 
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties