Daar Waar Artikelen Zijn Ontstaan - #Minimalisme #Bloggen

Daar Waar Artikelen Zijn Ontstaan - #Minimalisme #Bloggen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Welkom! Leuk dat je bij me komt kijken! Ik laat jullie de plek zien waar al mijn stukken geschreven worden. Mijn trots. Mijn rustgevende en motiverende schrijvers-domein. Hier vinden mijn stukken hun oorsprong, en bouw ik mijn blogs en social media. Hier verdien ik een deel van mijn inkomen. Als je me wilt volgen, wees dan welkom op mijn gezellige Facebook groep.

Zoals je ziet is de ruimte rustig en minimalistisch ingericht. Een ruime tafel (IKEA), een paar fijne stoelen, een klok en goede verlichting. Ik maak gebruik van een MacBook Pro 15", een aankoop die ik heb gedaan toen ik begon met schrijven en waar ik nog steeds iedere dag heel blij mee ben. Uiteraard kocht ik de laptop tweedehands (via Leapp).

Naast de laptop een notitieblok (zelfgemaakt) om gedachten te kunnen opschrijven terwijl ik surf naar materiaal. Verder een lekker warme plaid (Kringloopwinkel) over de stoel, want als ik geruime tijd stil zit, vind ik dat fijn om comfortabel te blijven, en de kat ligt op het kleedje erg graag op schoot. Een cactus in de vensterbank waarvan het raam uitkijkt op mijn ruime, groene tuin. Het schijnt dat planten helpen je te inspireren, en natuurlijk zijn ze gezond. Een flinke groene thee in een strakke, en super goedkope, witte beker (IKEA) maakt het af.

"GMVDMinimalism is een enthousiaste schrijfster die met veel plezier haar stukken deelt over besparen en bezuinigen, veganisme, minimalisme, consuminderen, ontspullen, duurzaamheid, zero-waste, zelfvoorzienend leven en simpel leven, maar ook over alle andere onderwerpen die ze in het dagelijks leven tegenkomt.

Wil je haar volgen en altijd als eerste op de hoogte zijn van haar dagelijkse schrijfsels? Mee discussiëren en filosoferen over een rijker, groener en duurzamer leven? Kans maken om duurzame prijzen te winnen, zoals bamboe tandenborstels, Dopper-flessen, moestuin-zaad en vele anderen? 

Je kunt net als velen anderen gemakkelijk meelezen door lid te worden van haar super gezellige Facebook-groep, door te klikken --> GMVDMinimalism ". Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat een heerlijke rustgevende opgeruimde relaxte ruimte. kan me voorstellen dat je daar fijn je werk kunt doen. 
| 23:31 |
Leuk blogje dit, hou ervan :)
| 12:46 |
Wat een ontzettende leuke reeks!. Als ik jou huis zo bekijk heb ik nog wel heel veel werk te doen. Mijn huis is nog steeds vol. Gelukkig ga ik dit jaar flink bezig. Maar met een man en 3 kinderen zijn er altijd spullen in overvloed.
| 20:35 |
Dat scheelt zeker, ja! Als ik iets opruim, blijft het ook opgeruimd!
| 20:37 |
Als ik iets opruim staat er binnen 10 minuten wel weer wat anders....
| 20:46 |
Mooi! Leuk plekje! Ga eens wat meer van je blogs lezen want hier hebben we ook veel te veel spulletjes in huis. Misshien maar eens beginnen om de nog heel goede dingen proberen te verkopen
| 13:05 |
Succes daarmee!
| 20:38 |
dat ziet er keurig uit. Grappig om te zien dat er ook een plaid ligt, mijn werkplek is ook vrij koel en ik gebruik er ook een.
| 13:12 |
Heerlijk, he?
| 13:17 |
Leuk! P.s. op de 1e foto kijkt je cactus uit het raam :)
| 21:55 |
Net een klein konijntje. Maar wel een stuk minder aaibaar.
| 13:17 |
Ach maak je er een haasje van die zijn veel schuwer ook leuk :)
| 14:03 |
Straalt rust uit ja, heel sereen.
| 16:19 |
Fijn, he?
| 16:28 |
:)
| 16:38 |
lekker rustgevend zo opgeruimd
| 16:00 |
Zeker, dat is ook mijn doel.
| 16:04 |
Ja ik ben blij dat ik vanaf morgen ook weer een bureau heb om aan te schrijven ipv nu alleen de bank.. schrijft net prettiger een opgeruimde tafel of bureau
| 16:19 |
De bank is inderdaad niet ideaal. In ieder geval niet als je bloggen als deel van je inkomen beschouwt. Dan is het wel zo prettig goed te kunnen zitten en werken.
| 16:28 |
Ja dat was even 3 weken behelpen hier. Kon wel aan keukentafel zitten maar die stoelen zitten niet lekker :-) morgen heerlijke stoelen en een bureaustoel dus voor mij heel fijn
| 17:40 |
Fijn, je hebt nu een goede woonplek?
| 13:11 |
Vriend is NU de sleutel halen :-)
| 13:52 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen