Vragen om Alternatieven Heeft Zin! #zerowaste

Vragen om Alternatieven Heeft Zin! #zerowaste


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag even wat nieuws waar ik echt heel erg blij van word! Vragen om alternatieven voor plastic verpakkingen heeft wel degelijk zin!

Gisteren liep ik even de Boni in voor wat boodschappen. Ik kocht onder andere een paar bananen, een tros druiven en ik wilde bij het avondeten flink wat groenten eten. Ik pakte een courgette en ik wilde wat sperzieboontjes pakken, tot ik zag dat Boni alleen maar van die rollen plastic zakjes heeft.


"Mag ik wat vragen?" vroeg ik de medewerkster op de groente-afdeling, "Hebben jullie misschien ook papieren zakjes om de groenten in te verpakken?". De medewerkster, die later een manager bleek te zijn, zei "U wilt het misschien niet geloven, maar u bent vandaag al de zoveelste die erom vraagt. Daarom heb ik besloten straks de papieren alternatieven te bekijken en te bestellen, helaas kan ik u vandaag nog geen alternatief bieden.". We babbelden nog even wat door, ik werd er gewoon vrolijk van! 


Ik vind het helemaal super dat de Boni bereid is te luisteren naar haar winkelend publiek! En zo zie je maar weer; als we er maar genoeg om blijven zeuren, zal de verkoper wel met een alternatief moeten komen. Want zoals ik gisteren geen boontjes kocht, maar een extra courgette, zo zijn er vast meer mensen die producten laten liggen vanwege hun milieubelastende verpakkingen. 

Samen komen we er wel!


"GMVDMinimalism is een enthousiaste schrijfster die met veel plezier haar stukken deelt over besparen en bezuinigen, minimalisme, consuminderen, ontspullen en simpel leven, maar ook over alle andere onderwerpen die ze in het dagelijks leven tegenkomt.

Wil je haar volgen en altijd als eerste op de hoogte zijn van haar dagelijkse schrijfsels? Je kunt haar, en al haar tips, gemakkelijk lezen door haar te volgen hier op Yoors, of via haar Facebookpagina, door te klikken --> GMVDMinimalism "Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Zo werkt dat inderdaad.
Fijn om te lezen.
| 09:47 |
zeker mooi ook
| 21:13 |
O wat goed!
| 22:18 |
Dat is fijn! Lush begint zelfs hierdoor verpakkingsvrije producten uit te brengen
| 11:00 |
Goed, he!?
| 13:03 |

×

Yoors


exit_to_app Inloggen