×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


De druk van de cardioloog

De druk van de cardioloog


Na mijn hartstilstand in 2011 word ik natuurlijk in de gaten gehouden door een zeer deskundig cardioloog. Op dit moment bestaat dat in de gaten houden uit een maal per jaar een controle. Morgen is het weer zover. Vorige week eerst wat buisjes bloed laten vullen en dan is daar morgen weer de uitslag. Ik weet eigenlijk al een beetje wat er gaat gebeuren. Rijden naar Nieuwegein, melden op de poli en wachten tot ik binnengeroepen word. Dan gaat het snel, bloedwaardes doornemen en een gesprekje. Hoe gaat het? Nou ik mag niet mopperen. Oke, Ja, het gewicht, er is nog steeds geen tien kilo af  zie ik. Klopt, er is het afgelopen jaar niet zoveel van terecht gekomen. Zo'n jaar is ook zo lang. Meestal na een maand of vijf is er wel acht kilo af maar dan komt het er langzaam weer bij entegen de tijd dat ik hier ben zit het er weer aan. Ik zal mijn best wel weer doen. Oke en je weet  het, wij cardiologen houden van magere mensen. Ja zelf is hij superslank.

Nu tref ik het want ik zag twee dingen hier voorbij komen. De eerste is de uitdaging van Gertiena, in een jaar minimaal 1000km lopen. Nu doe ik dat meestal , eigenlijk ieder jaar het aantal km van het jaartal, dus dit jaar moet dat 2019 zijn. Ik weet nu al dat dst er niet inzit dit jaar dus bescheiden meedoen met Gertiena. En ook onze topblogger Ingrid heeft weer een goed idee. Zij doet ook mee en heeft een prachtig exelsheet gemaakt waarop je precies het aantal km kunt bijhouden wat je loopt dit jaar. Je kunt het via haar blog downloaden. Kijk op Wil je ook meedoen?

Ben benieuwd of het mij dit jaar gaat lukken om er minstens acht kilo af te krijgen en gelijk mijn conditie weer op zijn oude peil terug te krijgen.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties