×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Mij even voorstellen

Mij even voorstellen


Hallo mede Yoorseanen en andere belangstellenden,

Ik ben Harry Weezeman en na een zeer druk en afwisselend werkzaam leven nu ook nog steeds aan het genieten.

Op mijn twintigste opende ik mijn eerste kapsalon en in totaal heb ik er drie gehad. Toen ik bijna vijftig was gooide ik het roer om en ben met mijn toenmalige partner gezinshuisouder geworden. Door hele vervelende gebeurtenissen in mijn leven had ik geen zin meer om ondernemer te zijn. We hadden vier pubers in huis die al vanaf hun tweede, derde jaar in kindertehuizen zaten. Je kan best wel zeggen dat het pittig werk was maar ik heb het 6 jaar als erg prettig ervaren.

Hierna bijna 10 jaar gewerkt bij de Nierpatiënten Vereniging Nederland en bij de Nierstichting als belangenbehartiger voor gezinnen met een nierziekkind. Tijdens een sabbatical liep ik in drie maanden van huis uit naar Santiago de Compostela een gebeurtenis die mijn leven voorgoed veranderde.

Na mijn pensionering heb ik een opleiding gevolgd aan de filmschool Amsterdam voor Camjo (camera-journalistiek)

Tijdens mijn werk en erna liep ik als coach met nierpatiënten de laatste 200 km naar Santiago de Compostela en dat coachen ben ik gaan uitbreiden door een opleiding te volgen voor wandelcoach.

Tijdens die opleiding kom jezelf ook lekker aan de beurt en ik besloot uit mijn comfort zone te stappen en een jaar met mijn campervan door Europa te trekken. De bedoeling was om mensen te interviewen die ook hun droom achterna waren gegaan en iets nieuws in Europa te zijn begonnen. In Spanje heb ik een aantal leuke interviews kunnen doen maar zoals nu in Griekenland heb ik geen adressen dus ik maak nu video's en reisverhalen van de dingen die ik zelf meemaak. De bedoeling is dat ik die ook hier plaats in de hoop dat jullie het aantrekkelijk vinden om dat te volgen. Ik ben nu vanaf december onderweg en helaas moet ik in oktober alweer terug zijn want dan moet de SprinterVan voor de APK, anders problemen met de verzekering. Het wordt dus maar tien in plaats  van 12 maanden.

Op deze plek post ik reisverslagen, gedachtes, foto's en af en toe een video.  Ik vind het leuk om post van anderen te lezen en als het even kan een reactie te geven.

Dat was het wel zo'n beetje, wil je meer weten vraag het dan in een review. Ik eindig zoals ik altijd mijn mails afsluit:

Warme groet en een glimlach.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties