×

Yoors


exit_to_app Inloggen

480
camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Waarom ik blij ben met mijn kleine borsten

Waarom ik blij ben met mijn kleine borsten


Bij het uitdelen van borsten stond ik niet vooraan in de rij. Waarschijnlijk was ik weer eens bezig met wat anders. Resultaat? Ik heb kleine borsten. In mijn jeugd en als jong volwassen vond ik dat verschrikkelijk, kon er echt depressief van worden. Het voelde als of iedereen mooie grote borsten had behalve ik. Waar ik ook keek leken vrouwen te pronken met hun juwelen en ook op tv zag je alleen maar rondborstige dames. Mijn zusje kreeg ook een prachtige volle B-cup en mijn vriendinnen vaal zelfs nog groter. Als ik erover klachten was het standaard antwoord,"maar jij hebt een prachtig slank figuur" Ja, dat klopt dan wel weer, maar toch........

Toen borstvergroting iets werd wat iedereen deed en schaamteloos breed werd uitgemeten in de pers heb ik overwogen om dit ook te gaan doen. Ik deed mijn huiswerk goed en las de positieve verhalen, negatieve verhalen en het behandelplan. Ik kwam snel terug op mijn besluit, dit was niets voor mij. Tja dan zit er niets anders op om het dan maar te accepteren, toch? 

Ik dacht altijd dat mannen vooral vrouwen leuk vinden met grote borsten. Tuurlijk zijn er heel veel mannen die de voorkeur geven aan een grote voorgevel, maar als ik terugkijk heb ik genoeg relaties gehad met leuke knappe mannen die mijn kleine borstjes juist leuk vonden.

Naarmate je ouder wordt leer je ook de voordelen van het hebben van kleine borsten. Als ik mannen leer kennen die, een afwijking die veel mannen hebben is me opgevallen, je de hand schudden maar je niet aankijken omdat hun blik op je borsten zijn gericht, zeg ik altijd lachend" ik moet je helaas teleurstellen want daar zit niet zoveel" Ik heb menig man het schaamrood op de kaken zien krijgen, maar de meeste konden mijn opmerking wel waarderen en lachte vrolijk met me mee. Het voordeel is dan ook dat ik een inhoudelijk gesprek kan voeren zonder dat er steeds gestaard wordt naar mijn borsten. 

Een ander voordeel is, omdat mijn borsten klein zijn er weinig is dat kan gaan hangen. Nu de 40 gepasseerd en moeder van een dochter prijken ze nog steeds trots vooruit. In al die jaren zijn ze niets veranderd.

Sporten is ook zo'n ding. Waar ik lekker bezig kan zijn en geen last heb van pijnlijke borsten zie ik vrouwen met een behoorlijke C-cup de strijd aangaan met zichzelf. Mijn vriendinnen klagen me dan de oren van mijn kop en ik lach terug want zelf heb ik er geen last van. Heerlijk toch!

Een ander voordeel is je gezondheid, ik heb geen rugklachten en loop niet iets voorover. Het gewicht wat sommige vrouwen met zich meedragen is niet leuk. Een vriendin van mij had hier zoveel last van dat ze een borstverkleining heeft ondergaan. Heel moedig van haar en ze heeft nu een prachtige volle B-cup die haar goed staat. Haar rugklachten zijn verdwenen en ze is daardoor een stuk vrolijker.

 Daarnaast kan ik eventuele bobbeltjes en andere oneffenheden snel opmerken. Dat is ook een geruststellende gedachten maar geeft me uiteraard geen vrijkaartje.

Een ander groot voordeel is dat ik bijna elk kledingstuk kan dragen. Een strak shirtje, open decollete staat bij mij prima zonder dat het ordinair wordt. En als ik mijn borsten iets groter wil hebben zijn er oneindig veel opties om ze een maatje groter te laten lijken. Ik kan dan ook niet zonder mijn push-up beha's.


Wat heerlijk is dat ik kan slapen in elke positie welke ik maar wil. Op mijn buik is geen probleem, er ligt niets in de weg. Op mij zij, heerlijk maar ook op mijn rug. Ze zitten nooit in de weg.

Ondanks al deze voordelen wil dat niet zeggen dat ik nu grote borsten niet meer mooi vind. Ik vind het nog steeds erg vrouwelijk maar ben niet meer jaloers.

Ik heb geleerd tevreden te zijn met mijn kleine borsten en ben nu ook best trots op ze. Mijn man heeft mijn probleem nooit begrepen hij vindt ze mooi en schattig. 

Ik ben benieuwd of jij ook trots op je borsten bent of dat je liever een andere cup had gehad.

De foto's in deze blog zijn met toestemming van de makers.
Bodycoach
Ik herken mezelf volledig. Vroeger op school is veel met mij gelachen geweest. Maar gelukkig heeft mijn man mij van dat complex afgeholpen. Hij zei: 'mocht ik ene gewild hebben met dikke borsten, dan had ik gekozen voor ene met dikke borsten." En zoals hij is gooit hij er dan steeds nog een grapje tegenaan: " en daarbij, als ik geen leute heb om ermee te spelen, dan heb ik wel de leute om erachter te zoeken" En zo heb ik nu vrede genomen met mijn kleine borsten en geniet ik zoals jij van de vele voordelen die er aan verbonden zijn. ;-)
25-07-2017 10:14
25-07-2017 10:14
_PetitCorbeau_
Inderdaad heel handig :d
25-07-2017 08:41
25-07-2017 08:41
Erieka
Ik heb zelf totaal niet vooraan gestaan wat borsten betreft. Ook ben ik hier langere tijd mee gepest en voel ik me er nog altijd onzeker van. Ik heb mijn momenten dat ik me er minder vrouw om voel. Gelukkig heb ik een lieve vriend die mij mooi vindt zoals ik ben. Die houdt meer van mijn andere rondingen waarbij ik wel redelijk vooraan heb gestaan in de rij. Ik merk dat ik mezelf begin te accepteren, maar het is al negen jaar geleden dat ik gepest ben en ik heb nog altijd een lange weg te gaan...
25-07-2017 06:35
25-07-2017 06:35
erkaryam
ik herken veel in je verhaal, in mijn jeugd vond ik het ook niet zo leuk maar nu ben ik wel heel blij met mijn borsten kleine borsten heeft meer voordelen dan nadelen
24-07-2017 19:29
24-07-2017 19:29
Ingrid Tips en meer
Ik had best liever een iets grotere cup gewild. Niet te groot want ken mensen die er echt last van hebben en uiteindelijk heeft een enkeling ze laten verkleinen. Ik ben wie ik ben, heb mezelf niet gemaakt en het gaat vooral om hoe je van binnen bent. Kleine borsten kunnen heel mooi zijn.
24-07-2017 17:50
24-07-2017 17:50
LazyBlogger
Bij ons zit kleine borsten in de familie. Als tiener had ik het er moeilijk mee, maar ondertussen ben ik blij met wat ik heb. B-cup vind ik persoonlijk het mooiste en bij sommige bh merken heb ik een b, dus ik mag niet klagen. Te groot vind ik ook niet mooi, zeker niet als je iets ouder bent. Maar dat kan ook gebeuren als je kleinere borsten hebt. Mijn moeder heeft een A-cup en door 2 zwangerschappen en ouder te worden zijn ze niet meer zo stevig.
24-07-2017 16:56
24-07-2017 16:56
Ben
Mooi omschreven én je hebt een man die hierover niet zeurt.
24-07-2017 14:12
24-07-2017 14:12
Dana Bol-Koster
Ik heb een borstverkleining gehad. Erg blij mee! Gelukkig heeft mijn man me gesteund en niet een scheiding aangevraagd. Vind dat echt bizar om te horen!
24-07-2017 13:58
24-07-2017 13:58
Karin Den Hollander-Rietbroek
O ja, en mijn man is een billenman. Toen mijn moeder borstkanker kreeg en we nog niet wisten of ze een erfelijke vorm had, hadden mijn man en ik al afgesproken dat mijn borsten er meteen af zouden gaan als ik het gen zou hebben. Mijn ex-schoonzus kreeg een scheiding aan haar broek toen ze haar borsten liet verkleinen. Dan heb je dus echt een waardeloze vent.
24-07-2017 13:37
24-07-2017 13:37
Karin Den Hollander-Rietbroek
Een andere cup niet zozeer, wel een andere vorm. Vroeger had ik een behoorlijke c-cup. Tegenwoordig ben ik wat slanker en heb 3 kinderen. Het is nu een volle b-cup, maar gelukkig hangt er nog niets ondanks dat ik 41 ben. Ik heb nooit last gehad van mijn borsten.
24-07-2017 13:35
24-07-2017 13:35
Albert van den Berg
Iemand houd van je, dat is hoe je bent, of je grote of kleine borsten hebt zou geen reden moeten zijn. Ik heb vroeger ook vriendinnen gehad met uiteenlopende maten, heeft beide zijn voordelen, ook als man hoor :-) Geniet van jezelf en je lichaam, dat is het belangrijkste.
24-07-2017 13:12
24-07-2017 13:12
notifications_noneadd
13-10-2018 10:53
2 volgers , 4 antwoorden