Samenvatting 24-02-2017 gewicht (102,3kg)

Samenvatting 24-02-2017 gewicht (102,3kg)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

24-02-2017 tot 17-04-2017

24-02-2017 was de datum dat ik 102,3 kg woog, en natuurlijk schrok ik hier zelf ook van. Daarom koos ik ervoor om af te gaan vallen. Allereerst ging ik kijken naar wat ik at en wat ik eigenlijk echt nodig had op een dag.

Hierdoor kwam ik erachter dat ik teveel at op een dag en dat ik gezonder kon gaan eten door bijv..
mijn brood beleg (chocopasta en pindakaas) te vervangen door kalkoenfilet. En om in plaats van ice tea te drinken ik beter water kon gaan drinken. dit ben ik dus gaan doe en gedurende de maand zag ik dat mijn gewicht langzaam afnam. ook ben ik vast gaan sporten op dinsdag en op zaterdag. zowel cardio als kracht training gaan doen in de sportschool.

Hierdoor viel ik nog sneller af en nam mijn spiermassa toe. op het moment van schrijven gemeten op 62 kg spiermassa, met een vet waarde van 49.7% en 30.3% vocht. Hierdoor ben ik nog meer water gaan drinken en zit ik momenteel op 95.6 kg dus al een goede 7 kg kwijt sinds mijn startdatum +- 2 maanden geleden. ik hoop mijn streef gewicht van 80 kg in december te bereiken.

Quote

Start now, Not tomorrow

Gymlife


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Goed Bezig!! Ga vooral door, maar doe het vooral voor jezelf!
heb zelf voorheen pogingen gedaan VOOR anderen, of dat nou was mn broer die zei dat het moest, of wat ik denk te weten wat de buitenwereld van mij vind... het was niet omdat ik het wou, maar het gevoel had te moeten voor anderen: dit werkt niet... NU doe ik het voor mezelf. Heb nog geen goede weegschaal staan, maar ik eet nu beter (ontbijtje, lunchje, tussendoortje en avondmaaltje ipv LUNCH en MAALTIJD) en gezonder, ben energieker en ik voel me goed en hele dagen actief. Dus van een medestander wens ik je nog veel succes!
| 22:16 |
Mooi begin, ga zo verder.
| 07:46 |
Proficiat! Doe zo verder :)
| 23:29 |
Allereerst proficiat! Ik heb zelf totaal geen zwaar overgewicht ofzo maar zou wel een paar kilo's afvallen. Alleen is dat echter niet zo simpel als het lijkt vind ik...
| 23:28 |
het is ook niet simpel, meestal kom je sneller aan dan dat je afvalt. maar toch als je doorzet en er echt voor gaat is alles mogelijk :)
| 23:34 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen