×

Yoors


Inloggen
×

Yoors&de recycle pannelap

&de recycle pannelap


Na 10 jaar veelvuldig gebruik zijn onze pannelappen aan het sneuvelen. Tijd voor nieuwe! 

Recyclemania

Voor een paar nieuwe pannelappen kun je natuurlijk naar de HEMA rennen, dat deden wij dus een jaar of 10 geleden. Of je zoekt youtube af naar een tutorial van zelf pannelappen haken of breien. Heb je daar geen zin in dan kijk je op Etsy. Maar laat ik nou gek zijn van recyclen en toevallig nog wat geschikte lappen stof hebben liggen!

Met een oude spijkerbroek, molton en keukenhandoek kwam ik een eind. Er is geen dopnaald aan te pas gekomen. Alles op maat vaatdoek uitgeknipt, op elkaar gelegd, even met de handaangedreven naaimachine erlangs, biesje eromheen en klaar! Ik ben dik tevreden! Of het opperhoofd van de keuken er ook tevreden mee is wacht ik nog even af. Ik verwacht nog feedback over soepelheid, type stof en formaat ;) Aan de hand daarvan ga ik door met er nog een paar maken. Leuk hoor! Duurzaam, spaarzaam, groen en recycle chique!