&de recycle pannelap

&de recycle pannelap


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Na 10 jaar veelvuldig gebruik zijn onze pannelappen aan het sneuvelen. Tijd voor nieuwe! 

Recyclemania

Voor een paar nieuwe pannelappen kun je natuurlijk naar de HEMA rennen, dat deden wij dus een jaar of 10 geleden. Of je zoekt youtube af naar een tutorial van zelf pannelappen haken of breien. Heb je daar geen zin in dan kijk je op Etsy. Maar laat ik nou gek zijn van recyclen en toevallig nog wat geschikte lappen stof hebben liggen!

Met een oude spijkerbroek, molton en keukenhandoek kwam ik een eind. Er is geen dopnaald aan te pas gekomen. Alles op maat vaatdoek uitgeknipt, op elkaar gelegd, even met de handaangedreven naaimachine erlangs, biesje eromheen en klaar! Ik ben dik tevreden! Of het opperhoofd van de keuken er ook tevreden mee is wacht ik nog even af. Ik verwacht nog feedback over soepelheid, type stof en formaat ;) Aan de hand daarvan ga ik door met er nog een paar maken. Leuk hoor! Duurzaam, spaarzaam, groen en recycle chique! Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Daar hou ik ook van, leuk
| 22:31 |
Lekker freubelen!
| 22:37 |
Misschien een leuk ruilobject. Als hoofd keuken de pannenlappen goedkeurt. Krijg jij van mij YP's of thee of zo.
| 18:34 |
Ah cool! Maar wacht dan nog even op een 2.0 versie ;) ik ben voor! Ruileconomie rocks!
| 18:36 |
Ik ben ook voor ruileconomie. Dankzijn het uitdelen van de cadeautjes wordt het helemaal makkelijk.
| 18:38 |
:)
| 18:39 |
2.0 it is...hij is te groot waardoor hij te makkelijk in de gaspit hangt...op naar een kleiner model ;)
| 20:06 |
Ik heb een inductie kookplaat. Dus dat maakt niet uit.
| 20:10 |
Ahhhhh dan had ik hem net zo goed niet uit elkaar hoeven halen 0.o ik ga kijken of ik hem nog netjes inelkaar krijg dan heb jij het eerste testmodel
| 20:36 |
Toppie. Ik hoor het wel.
| 21:27 |
Over ruileconomie gesproken...vandaag gaf ik een struik weg en kreeg ik een uitgeleende ladder terug... dat leverde een fles wijn op en wat zelfgemaakt lekkers voor bij de thee...yeay!
| 20:58 |
Kijk. Dat is mooie ruileconomie!
| 21:27 |
De volgende keer twee kontzakken tegenover elkaar op een lapstof met fiberfill of molton ertussen....dan heb je meteen moffen
| 18:07 |
Ik ben onderaan de pijp begonnen van de spijkerbroek...dus voor ik een achterzak heb zijn we een paar lapjes verder ;)
| 18:13 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen