Als je bang en voorzichtig met je mening moet omgaan

Als je bang en voorzichtig met je mening moet omgaan


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ja die titel is  Gekopieerd

Ja de  Vormgeving  is slecht  en zo niet 2018

Natuurlijk  Spam  ik jullie en is dit  Fake News want er is zo veel belangrijkers te vertellen

Maar het is niet waardeloos !!!!!

Iemand heeft tijd en moeite geïnvesteerd om dit te creëren, dus energetisch gezien heeft het waarde.

Waardeloos is zo´n loze mening, zo niet constructief en zo niet informatief. Natuurlijk mag je het niks vinden, maar zelfs dan is waardeloos niet de juiste indicator.

Mijn voorstel is daarom het volgende:

Geef je mening, maar wees Constructief daar wordt Yoors en de Content hier alleen maar beter van.

Vermijdt het gebruik van Waardeloos, het zegt meer over jou dan over het artikel.

@Yoors vervang Waardeloos met "Niet mijn" ding of iets dergelijks.

Help elkaar en gebruik de reactie/review je hoeft niet altijd aardig gevonden te worden. Dat hoort nou eenmaal bij eerlijk zijn, maar daar hebven anderen wel het meeste aan:

Zachte heel meesters, stinkende wonden je weet ;) 

.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (15 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik zou graag bij aan de negatieve kant ook zoiets als " bevat onvolledige informatie" hebben. Zo nu en dan kom ik artikelen tegen die gebracht worden als info, maar dan een heel belangrijk punt missen. Of grove fouten bevatten en soms zelfs gevaarlijk kunnen zijn. Ik schrijf dat dan meestal, compleet met bronvermelding, in een commentaar. Veel mensen passen hun artikel dan keurig aan, maar soms krijg je de vreemdste commentaren. Ik voel zelf wel het meeste voor reageren, maar dan geef je die persoon wel gelijk punten die ze eigenlijk niet verdienen.
| 12:42 |
Ik vind inderdaad wel dat je ook je mening mag geven als je iets niet goed vindt of als je het ergens niet mee eens bent. Maar een van de regels van het geven van feedback is dat je dat met respect doet en altijd vanuit jezelf. Dus niet iemand afkraken, of zeggen "het is slecht" maar meer aangeven hoe het op jou overkomt en hoe jij denkt dat het beter kan. Misschien is waardeloos een erg heftig woord en zou het genuanceerd kunnen worden. 
| 10:57 |
Heel mooi gesproken!!
| 08:57 |
Reageren met verstand en gevoel en een kleinbeetje liefde doet alle yoors vrienden en vriendinnetjes goed hoor
| 19:07 |
Absoluut, eerlijke feedback hoeft niet respectloos te zijn
| 20:35 |
Klopt maar een beeetje tact kan geen kwaad
| 20:36 |
Ik heb liever gewoon reacties, daar kun je ook gewoon jou mening inzetten, zoals deze nu: respect
| 19:02 |
👍
| 20:35 |
Natuurlijk kan niet altijd iedereen het eens zijn met elkaar, maar 't woordje "waardeloos" zegt 't eigenlijk ...... zonder waarde, ;-) Dus ook zo'n commentaar zou ik dan naast me neerleggen ........... Niet prettig, nee zeker niet. Als je iets wilt zeggen, zeg dan gewoon wat je ervan vind, ook negatief commentaar kan je een positieve draai geven ............... Constructief noemen ze dat, geloof ik, 😊 Dus doe dat dan gewoon, of scroll door en reageer gewoon niet ....................... die keus heb je natuurlijk altijd ook nog.
| 14:08 |
Goed artikel! 
Ik heb ook ooit zo'n beoordeling gekregen op een artikel wat ik helemaal geschreven heb over producten waar IK achter sta.
Degene met de mening stond waarschijnlijk niet achter de producten en bestempelde mijn blog gelijk als waardeloos! 
Ik heb de blog met moeite en mijn kostbare tijd geschreven zoals al mijn blogs. Ik word er nog steeds geïrriteerd door. 
| 14:03 |
Precies, je mag het niks vinden. Prima maar als iemand ergens moeite in steekt is het nooit waardeloos
| 15:14 |
Mijn mening is een combi van wat SocialPro en Soberana als feedback gaven. 
Tezelfdertijd denk ik dat 'waardeloos' er tussen gevoegd is voor die blogs die geen blog zijn, maar een onecht blog weergeven zo gauw je het opent. Zo was er een periode iemand die allemaal kliktitels maakte , maar eens het blog geopend was zag je zaken als 'HHHHHHHHHHHHHHHyyyyyyyyyyy' of 'ZZZZZzzzzjjjjjjjjjjjjjjjj'. 
Het nut was vermoedelijk wat pestend gedrag of pageviews genereren niet wetende dat je heel wat bijeen moet schrijven voor je aan die eerste 10.000 yp raakt.  

Je hebt wel een heel goed blog geschreven. SocialPro heeft mijn  visie al volledig uitgetypt.  
| 20:49 |
Thanks 'HHHHHHHHHHHHHHHyyyyyyyyyyy' of 'ZZZZZzzzzjjjjjjjjjjjjjjjj'. 😝
| 21:17 |
Bij Yoors is knippen en plakken verboden... 😜
| 00:16 |
Ik ben hier zelf enkele accounts kwijtgeraakt door zo een waardeloze oorlog. Dit is gewoon een feedback die voor niemand nuttig is. Willen we Yoors beter maken, zullen we op de eerste plaats moeten leren om betere feedbackers te worden.
| 19:44 |
Absoluut ik ben hier juist voor de feedback, en men hoeft geen fluwelen handschoenen te hebben ik hoor graag wat iemand vindt en neem het mee
| 21:16 |
Ben het helemaal met je eens! Ik vind zowiezo als je iets niet super, goed of wat dan ook vind het ook zo eerlijk in de reactie daaronder moet zetten. Dan is het tenminste opbouwend en lerend voor de ander. Met zo'n opmerking kan je niks mee inderdaad. Ik heb alleen nog maar positieve feedback gegeven.
| 17:23 |
Negatief mag ook, ik bedoel Spam of fake news=duidelijk maar bottom line help elkaar beter worden ja toch?
| 17:28 |
Ja dat is waar! Beter worden is natuurlijk alleen maar goed qua kwaliteit van blogs inderdaad!
| 17:53 |
Ik ben het met je eens.
| 16:18 |
Sweet. Kort, krachtig en terecht😜
| 16:19 |
👍😂
| 16:20 |
Deze vind ik echt heel goed 😉👍

'Geef je mening, maar wees Constructief daar wordt Yoors en de Content hier alleen maar beter van.

Vermijdt het gebruik van Waardeloos, het zegt meer over jou dan over het artikel.

Jammer dat er hier op Yoors van die sneaky personen zitten die om de haverklap je blogs gaan uitpluizen en menen te denken dat ze je even de les moeten lezen.... maar ik laat dit niet aan mijn hart komen en doe lekker mijn ding. Uiteindelijk is negatieve reactie ook een vorm van aandacht 😁

@Yoors vervang Waardeloos met "Niet mijn" ding of iets dergelijks.'
| 15:42 |
Thanks het is gewoon  zonder toegevoegde waarde 😜
| 15:52 |
😂😂😂😂
| 15:57 |
Naar om zo'n feedback te krijgen. Gisteren gaf ik voor het eerst de negatieve feedback "Gekopieerd". (Daar had ik gegronde reden voor.)
| 14:39 |
Waardeloos staat er niet bij, dus is een eigen invulling van iemand geweest,  De Yoors' feedbacks zijn allen positief.
Misschien toch goed er een minder positief iets in te zetten, zoals idd, niet mijn ding, want de eigen invulling lukt niet altijd.
Deze staan er in:
Informatief
Leerzaam
Origineel
Interessant
Creatief
Leuk
Mooi
Grappig
Raakt me
Schitterend
| 12:06 |
Jij bent mega positief, dikke LIKE, maar dat zijn de positieve zie de foto boven aan het artikel voor de negatieve. 
| 12:20 |
hmpf ik heb die negatieve nooit gezien idd.
Ga ik met je mee dat opbouwende kritiek wel mag.
| 12:27 |
De negatieve feedback wordt zichtbaar wanneer je op het rode pijltje klikt, dat onder het groene pijltje staat.
Als het Yoors-team van mening zou zijn dat de aanduiding 'waardeloos' niet gebruikt zou mogen worden, hadden zij het er niet bij gezet!

Zelf ben ik voor uitbreiding van het aantal mogelijkheden onder het rode pijltje: ipv 'waardeloos' wat vrij algemeen is, b.v. : racistisch, discriminerend, xenofobisch, extreem-rechts, kwetsend, eenzijdige informatie, onware beweringen/leugens, onbenullig/infantiel, etc. etc.
Maar ik begrijp dat er j.i. alleen maar positieve feedback mag worden gegeven en anders door scrollen. Ik zou zeggen: leg die aanbeveling neer bij Henkjan!
| 15:54 |
Ik heb het pijltje nooit gebruikt voor negatieve reacties, vandaar dat ik het niet wist.
Opbouwende kritiek is zeker niet alleen positief reageren op hetgeen geplaatst  is. Als ik iets afgrijselijk vind dan schrijf ik dat, maar leg ook uit waarom.
| 16:03 |
Ik heb geprobeerd aan iemand hier op yoors met m.i. extreem-rechtse sympathieen, geprobeerd uit te leggen, waarom ik haar artikelen xenofobisch en discriminerend vond.
Het gevolg was een oeverloze discussie, gevolgd door reacties onder een paar van mijn artikelen, die dermate beledigend waren, dat ik daarvan melding heb gemaakt middels het 'vlaggetje'.
Nog dezelfde dag werd haar account door yoors verwijderd; inmiddels is zij (onder 1 van haar andere namen) weer terug.
Bij zulke mensen reageer ik dus niet meer. Ik check af en toe of zij iets discriminerends schrijven, maken zij het zo bont dat het voor melding aan het yoors-team in aanmerking komt, dan zal ik dat zeker doen!
| 16:28 |
Ik denk dat negeren dan idd het beste is. Negeren en als je het te bont vind, dan melden. Discussies hebben geen zin als het uitgesproken meningen zijn.  Dan is het aan het team wat ze er mee doen.
| 16:38 |
Het lijkt me goed om vooral negatieve feedback wel it te leggen in een reactie
| 12:04 |
Ja toch, die indicator mag negatief zijn maar leg dan wel ff uit waarom👍
| 12:21 |
Ik begrijp dat jij van mening bent dat 'waardeloos' zou moeten worden vervangen door 'niet mijn ding' o.i.d.
Als een artikel, of een daarin aanbevolen item 'niet mijn ding' is, geef ik dat in een reactie aan zonder rood-pijltje-feedback, tenminste als het een auteur betreft van wie ik normaliter de artikelen lees.
Bij auteurs, zoals jij b.v. die gewoonlijk schrijven over zaken buiten mijn interessesfeer, scroll ik normaliter door, behalve wanneer zoals hier het geval is, de titel mijn aandacht trekt.
Zelf zou ik liever zien dat de aanduiding 'waardeloos' zou worden opgesplitst in b.v. racistisch, discriminerend, xenofobisch, extreem-rechts, kwetsend, eenzijdige informatie, onware beweringen/ leugens, onbenullig/infantiel, etc. etc.
| 16:09 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen