Heb jij ook last van 'dat stemmetje'??

Heb jij ook last van 'dat stemmetje'??


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Tja......en dan heb ik me aangemeld bij Yoors om te bloggen. Dat is iets nieuws voor mij. Al een aantal dagen denk ik na over mogelijke onderwerpen waarover ik kan bloggen, echter zonder resultaat. Ik zoek via google naar tips & tricks, naar titels en naar hoe anderen dat doen. Hoe doen die Yoorsies dat dan toch? Heet dit een writer's block?

En als ik een onderwerp gevonden denk te hebben, dan wuif ik het snel weer weg. Vragen komen in mij op, zoals: ' Vinden anderen dit onderwerp wel interessant?' Of ik ga mijzelf op de kop zitten: 'wat ben ik suf, ik kan dit helemaal niet, ik heb niets zinnigs te zeggen'. Zelfvernietigende vragen en 'oneliners' van 'dat stemmetje'.

Zoekt, en gij zult vinden..... Is dat eigenlijk wel zo? Op het moment dat ik 'dat stemmetje' serieus neem, kan ik zoeken naar een blogonderwerp tot ik een ons weeg.....ik zal het niet vinden. 'Dat stemmetje' zal er namelijk wel voor zorgen dat geen enkel onderwerp passend is voor een blog. Want ik neem 'dat stemmetje' serieus!

Ik weet zeker dat iedereen 'dat stemmetje' herkent. 'Dat stemmetje' dat jou wijs wilt maken dat je niet goed genoeg bent. 'Dat stemmetje' dat jou klein wilt houden. Ik heb goed nieuws! 'Dat stemmetje' ben jezelf! Mooi! Want dat wil zeggen dat JIJ er iets aan kan veranderen! Dat wil zeggen dat jij een keuze hebt! De keuze of je 'dat stemmetje' serieus neemt of niet! Luister je naar 'dat stemmetje' en laat je je erdoor leiden? Óf hoor je het en denk je: "Laat maar tetteren!" You are in charge!

Ben jij je ervan bewust hoe JIJ jezelf klein houdt? Hoe 'dat stemmetje' je weerhoudt van (innerlijke) groei en van jezelf te laten zien? Als je je bewust wordt van hoe jij jezelf klein houdt, ontstaat er ruimte om te groeien. Durf iets nieuws te doen, iets wat je nog niet eerder gedaan hebt. Kom uit je comfort zone! Hierdoor ontstaat zelfvertrouwen en daardoor weer groei. Jij hebt de regie! Volg je hart en DOE!

Maak keuzes, neem risico's, maak fouten, heb lef en groei!

Heel veel liefs, Gwen X


Bron foto: www.pixabay.comVind je het ook leuk om te bloggen en wil je je aanmelden bij Yoors? Dat kan! Bovenaan deze pagina kun je op 'aanmelden' klikken en via enkele eenvoudige stappen kun je starten! Yoors is gratis en verplicht je tot niets, je kunt er zelfs geld mee verdienen! Ik wens je alvast veel plezier!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ja zo begint het,leuke blog
| 19:35 |
Dank je!
| 19:55 |
Kijk wat een leuke, mooie blog
| 13:13 |
Dank je! X
| 14:10 |
Wat een enthousiaste en inspirerende post!
| 13:19 |
Dank je voor je mooie compliment!
| 09:54 |
En daar was je blog dan ineens!
Inderdaad, ook ik heb dat stemmetje zo nu en dan, gelukkig wordt ik er steeds handiger in hoe die heel rap weg te sturen ;)
| 13:18 |
:-)
| 17:26 |
Hoe vaak ik niet een bloggen begin en bijna op het einde denk 'bleh, vind er niks aan!'....en dan verwijder ik de boel gewoon.
| 12:53 |
Ja, als het niet goed voelt: weg ermee! Gelukkig hebben we een delete knop ;-)
| 17:24 |
Inderdaad!
| 18:04 |
Volgens mij heeft iedereen daar in meer of mindere mate last van. Voor mij is het heel herkenbaar. Drang naar perfectionisme.
Heel lastig soms, maar gewoon doorpakken, En natuurlijk had iets achter beter, groter etc etc gekund. So what?
Volgende keer beter en zo maak je stappen!
| 12:40 |
Je hebt helemaal gelijk! Het gaat erom dat je het doet!
| 17:23 |
Dit heb je echt mooi en heel echt beschreven. Hier hebben we vast en zeker allemaal last van, ik herken het in elk geval heel erg. Twijfels die je gevoel gaan overnemen, maar durf te gaan voor wat je hart je ingeeft, en je verstand die je vertelt (dmv het schrijf idee wat je had) dat je dit kunt..! Kijk terug op je vorige blogs en dat is je kracht hierin al. Zie uit naar meerdere blogs van je. Succes!
| 10:41 |
Dank je voor het mooie compliment!
| 17:06 |
Ziezo je 1 ste goeie blog is een feit
| 07:22 |
Dank je! :-)
| 08:05 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen