Zou jij het durven?

Zou jij het durven?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zo mooi, dit filmpje ontroerde mij.... Het meisje twijfelt eerst...is onzeker, zal ze wel of niet dansen....dan de ommekeer, het moment dat ze besluit het wel te doen. De kracht die ze uitstraalt, haar krachtige blik op het moment van besluit is even te zien in het filmpje. En dan gaat ze op in de muziek en laat ze alles los. Dit filmpje symboliseert voor mij moed, durf, lef.....loslaten van aannames en (voor)oordelen over jezelf, de ander én de situatie. Zo mooi! Durf jij het? Durf jij los te laten?Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.6 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wauw wat mooi, nee ik zou het niet durven
| 19:39 |
:-)
| 19:56 |
Echt heel prachtig
| 08:41 |
Ja, dat vind ik ook
| 08:51 |
Mooi. Goed om te relativeren en los te laten.
| 14:53 |
Ik ken het filmpje. De muziek ontroert mij om persoonlijke reden. Het vormt een prachtig geheel. Ik zou dit niet durven.
| 14:56 |
Amai wat mooi, ja moest ik kunnen dansen zou ik het doen, maar ik kan het niet, dus dan niet
Prachtig filmpje idd
| 11:02 |
Ik zou het niet durven
| 17:15 |
Heb je de beelden zelf geschoten, of was je ter plekke en ooggetuige?
Ik ga je niet tegenspreken, maar er kan mede sprake zijn van opzet,
of de danseres in kwestie is wellicht onder invloed van het een of ander.
Neemt niet weg dat het een alleraardigst filmpje is;
Om antwoord te geven op je vraag: ja.
| 16:48 |
Bedankt voor jouw reactie, Erwin! Je hebt helemaal gelijk, het zou anders kunnen zijn......
Echter....als ik naar het filmpje kijk, zonder aannames en oordeelvrij, dan zie ik een prachtig meisje iets heel moedigs doen. En kies ik ervoor het filmpje te zien, zoals het getoond wordt. Ik vind het hartverwarmend mooi! Dus ik deel jouw mening dat het een (meer dan) alleraardigst filmpje is! :)
| 21:32 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen