A Twinkle Tush! Wie wil die nou niet??

A Twinkle Tush! Wie wil die nou niet??


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

A TWINKLE TUSH .................wie wil die nou niet hebben en hij ligt gewoon binnen handbereik. Ik wist werkelijk niet wat ik zag toen ik het filmpje voorbij zag komen. Het liedje erbij vind ik persoonlijk hilarisch. Maar ik dacht dus serieus dat het echt een grapje was ............ A JOKE ............... maar het is dus bloedserieus. OH MY GOD!!!! Maar er zijn dus blijkbaar mensen die serieus voor glinsterende kattenbilletjes gaan .................... Ik denk, nou ik weet het wel zeker eigenlijk, dat ik dit niet bij mijn katten zou moeten proberen.


Kijk en oordeel zelf:

Mocht je er meer over willen lezen klik dan hier (ook om het te bestellen).
Dan kom je op de site van Twinkle Tush en kun je serieus teksten lezen als:

Have you ever thrown a respectable cocktail party at your home only to have your feline family member come out and proudly display their uncovered rear? While kitty might enjoy showing off their brown eye, we’re sure your guests don’t like to see that one eyed monster while munching on their caviar. Give your cat some class. Hang a Twinkle Tush from their tail and cover that butt in bling.

Steve is talking Kitty Cat


Leuk filmpje waar kat een Twinkle Tush voor het eerst mag uitproberen.

De Twinkle Tush in praatprogramma.

Ze bespreken de Twinkle Tush en stellen de vraag of de Twinkle Tush leuk of dierenmishandeling is? Wil je zien wat hun conclusie is bekijk dan dit filmpje.

Header afbeelding afkomstig van https://toxoplasmosis-cat.deviantart.com/art/Mike-and-Twinkle-Tush-647688356.

Meer lezen over katten en wat mensen zoal verzinnen?


Word gratis lid.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik had het in de Metro gelezen.
Te gek voor woorden.
| 21:26 |
Oh echt, hadden ze het er daar ook over?! Het is ook bizar.
| 07:38 |
Meen je niet.. nou had t bij mijn mat echt niet hoeven proberen lol
| 19:17 |
Ik probeer het niet eens maar ik vind het wel hilarisch. Vraag me dan toch af hoe het in die hoofden van die mensen die dit bedenken werkt.
| 19:27 |
ja ik ook haha
| 20:00 |
Ik zag het eerder al voorbij komen, en toen dachten mensen dat het een butt-plug was :')
Niet dat ik dit veel beter vind.

Mijn katten zouden het ding met man en macht achternazitten, dus je zal je kat er nog aan moeten laten wennen ook. En waarom ook? Katten hebben een anus, net als wij. ACCEPTEER dat gewoon -.-

Rare mensen.
| 11:45 |
Hahahaha, yep ze hebben gewoon een anus. It's normal people!
| 12:28 |
Hahaha zag het gisteren ook voorbij komen op FB. Dacht ook dat een om een grap ging.
| 10:59 |
Dat verzin je toch ook niet hé.
| 11:02 |
Whaha. Had er al eerder wat van gezien. Verschrikkelijk dom iets vind ik het. Gelukkig heb ik het in het echt nog niet meegemaakt, zou op de grond vallen van het lachen. Mensen zijn soms zo raar.
| 10:05 |
Zeg dat. Nee, in het echt heb ik het ook nog niet gezien. Denk dat dit ook weer zo'n typisch Amerikaans dingetje is (god dat mag ik toch hopen) maar ik denk dat als ik een kat zou zien lopen met een twinkle tush "mijn bek zou openvallen".
| 10:29 |
Dat lijkt me nogal gestoord eigenlijk ...
| 09:54 |
Vreemd ding hé. Je vraagt je af hoe iemand dit verzonnen krijgt.
| 10:30 |
Euhhh wat moet ik hier nu bij denken
| 09:49 |
Tsja ...........................
| 10:30 |
lijkt me meer dieren mishandeling wij hebben toch ook geen sierraad op ons achterste
| 09:25 |
Oh hemeltje, dat zou wat zijn.
| 09:26 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen