Aanstelleritus  plus Lentekoorts.

Aanstelleritus plus Lentekoorts.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Gisteravond was mijn kleine meid erg moe en ik opperde dat zij dan misschien wat vroeger naar bed moest gaan. Nou dat kon niet want ze had hele erge keelpijn zei ze. Ik vroeg haar of het weer zo ver was? Dat bevestigde zij dus ik zei tegen het bezoek: "Zij heeft iets heel ergs en dat komt soms zo maar opzetten. Vertel het maar." Dus zij zegt bloedserieus en met een heel zielig gezicht:"Jaha, ik heb aanstelleritus". Het bezoek dat heel serieus aan het luisteren was naar ons gesprekje schoot acuut in de lach. Maar zij had het niet door, zij denkt echt dat aanstelleritus een hele erge ziekte is ( gniffel ).

Net zeg ik tegen haar "Ik vind dat jij wel heel erg aan het "miemelen" bent op de vroege ochtend." Zegt zij: "Dat komt omdat ik lentekoorts heb!"

"Lentekoorts? " vraag ik. "Ja, dat komt door de lentekoorts! Is dat erg?" vraagt zij. "Ik geloof het niet, schat" antwoord ik.

Lentekoorts .......... ???????? ............ even googlen zo maar eens. Aanstelleritus ken ik maar ik heb nog nooit van lentekoorts gehoord en nu heb ik wel gezegd dat dat niet erg is maar je weet het maar nooit hé. Misschien zit ik er wel he le maal naast.

Fijn, ik heb een dochter met aanstelleritus en lentekoorts.

Reageren op een blog? Dat kan als yoorslid. Lid worden is gratis. Behalve reageren kun je dan ook bloggers volgen of zelf aan de slag als blogger. Je hoeft je alleen even hieronder aan te melden: 

misschien ook leuk om te lezen:

(Reuzen)Berenklauw, niet aanraken!

Informatie over de berenklauw

Je stofwisseling makkelijk versnellen (en daardoor afvallen). Tips!

Op een gezonde manier je stofwisseling aan het werk krijgen

Heb jij een slaapschuld? Check het hier.

Een slaap tekort bezorgt je een slaapschuld

Blijf gewoon met je handen van vrouwen en meisjes af!

Over ongewenst gedrag ten opzichte van meisjes en vrouwen.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
leuk verhaal! Zeer herkenbaar
| 19:50 |
Zo weet je tenminste dat ze genoeg fantasie heeft :D
| 14:28 |
Da's waar, daar heeft zij zeker geen gebrek aan.
| 15:02 |
Hahahah oh het had zo mijn kleine ik kunnen zijn, mijn ouders konden mij ook altijd dat soort dingen wijsmaken en is ze volgens mij ook een keer gelukt
| 11:32 |
Effe checken: Heb je er iets aan overgehouden? Bedoel, moet ik gaan sparen voor therapie later?
| 11:36 |
Haha absoluut niet, naast bewust zijn dat ik echt een heel goedgelovig kind was (en misschien nog ben hihi)
| 11:38 |
Fijn om te lezen hahahaha ................ oh en ter volledigheid, het is een heel zelfbewust meisje dus ik ga ervan uit afgaande op je reactie dat het met haar ook wel goed zal komen dan.
| 11:43 |
Ja hoor, geen zorgen. Een grapje overleeft ze wel ;)
| 11:46 |
Hahah.. grappig geschreven
| 11:06 |
Thanks
| 11:24 |
Ja, die is leuk!
| 09:24 |
Smile
| 09:29 |
Hahaha... zalig toch... aanstelleritus... die moet ik onthouden :-)
| 07:58 |
Ik heb ooit eens tegen haar gezegd als ze weer een smoes (lees klacht) verzon om ergens onderuit te komen "Jij hebt volgens mij last van aanstelleritus". En zij zei toen: "Dat denk ik ook". Als ze dat naderhand weer eens deed zei ik "heb je weer aanstelleritus?" en dat bevestigde zij dan altijd. Wij zagen daar de grap wel van in dus haar broers en zus deden daar ook aan mee dus zij was er vast van overtuigd dat aanstelleritus een echte ziekte was ................ heb haar nu maar uitgelegd WAT aanstelleritus betekent (ik dacht stiekem dat ze dat ergens wel snapte hahaha maar niet dus) maar als ze nu openlijk dit verkondigd dan moet ik haar toch even tegen zichzelf in bescherming nemen whoehahaha.
| 08:18 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen