Borsten zijn dus dingen die in ontwikkeling blijven.


Zo weer wat geleerd over mijn borsten. Blijkbaar bevatten die van mij meer bindweefsel dan vetweefsel, kijk dat wist ik dan weer niet. En in dat bindweefsel kunnen zich fibroadenomen ontwikkelen, en die heb ik dus. Niks ernstigs hoor.

Ik ging omdat ik er eentje gevoeld had en ik kreeg er in de andere borst zomaar gratis nog een erbij, en drie keer is scheepsrecht dus onder dat ding waar ik voor ging zit een derde maar die is keurig ingekapseld en zit er waarschijnlijk al sinds de pubertijd, en dat inkapselen is gebeurd omdat het bindweefsel te snel groeide of aangemaakt werd toen mijn borsten zich begonnen te ontwikkelen. Kijk dat wist ik ook niet. Dus een boel geleerd vandaag over de dames die ik toch al geruime tijd meedraag. Knobbeltje 2, kan ik last van krijgen als het bindweefsel minder wordt over een jaartje of 10 a 15 en dat kan ik dan gaan voelen maar mocht het vetweefsel gaan toenemen dan kan het zijn dat ik dat nooit ga voelen.

Borsten zijn dus dingen die in ontwikkeling blijven, wist ik eigenlijk ook niet, nou ja wel, maar ik dacht dan toch meer aan aftakeling en zwaartekracht. Toch gek hoor, dat als je daar dan ligt en een vreemde man gaat je allerlei dingen vertellen over je borsten. Is dat heel anders dan over een maag of een buik? Vreemd genoeg toch wel. Het vervelende is wel dat de kans dus groot is dat ik onder invloed van hormonen dus vaker knobbeltjes kan gaan voelen in dat bindweefsel dat ik dus in overvloed heb.

Nu kan ik kiezen om het te laten weghalen of om het te laten zitten maar daar mag ik dus nog even over nadenken. Tsja ..... als het goedaardige zijn mogen ze best blijven zitten toch? Maar dan moeten ze zich wel koest houden net als nummer 2 en 3 en niet vervelend in de weg gaan zitten. Maar dat hoef ik niet vandaag te beslissen dus dat doen we dus niet.  Aardige arts trouwens, nee nee, niemand hoeft zich zorgen te maken, ik ben bekeerd, ik bedoel aardig in de zin van goed en duidelijk.

help

|header: pixabay lightstargod/ foto: pixabay SilviaP_Design|

signup

Reageren? Dan kan als yoorslid. Lid worden is gratis. Je moet jezelf alleen even aanmelden: