Comment one place you want to visit in 2018

Comment one place you want to visit in 2018


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Nog even en dan moeten we weer vakantieplanningen indienen bij werkgevers zodat de vakantieroosters voor het nieuwe jaar kunnen worden gemaakt. De vroege vogels hebben de nieuwe vakantiegidsen vast al doorgespit en de eerste reizen zijn van al geboekt. Ik bewonder de vroege vogels altijd vooral omdat ik zelf niet zo in elkaar zit. Ik ben meer een "ik-weet-wel-waar-ik-naartoe-wil-maar-de-details-komen-wel-als-we-vertrekken"- mensje. Lief en kinderen zijn hier inmiddels al aangewend en voor ons werkt dat prima. Toch heb ik voor komend jaar al 3 bestemmingen op mijn to go-lijstje staan, en wel:

Als eerste staat Reykjavik op de planning als rite de passage voor zoonlief die afscheid gaat nemen van de basisschool en gaat beginnen aan een nieuw schoolavontuur. De bedoeling is dat ik samen met hem een weekendje Reykjavik onveilig ga maken.

Daarna zou ik het geweldig vinden om deze mensen zelf op de foto te zetten in Marrâkush. Ik heb voor de kerst van mijn lief een reischeque gekregen en ik mocht kiezen uit 3 bestemmingen voor een weekendje weg: Budapest, Marrâkush & Wenen. Het lijkt mij geweldig om samen hem mijn lief Marrâkush te gaan ontdekken dus ik ben benieuwd hoe dit weekend zal zijn. Ik zeg wel na Reykjavik maar beiden hebben nog geen datum.

En tot slotte zouden we dit jaar graag met het hele gezin richting Noorwegen, Zweden & Finland willen. Liefst natuurlijk naar alle drie maar eentje zou ook al helemaal geweldig zijn. Maar welke het gaat worden??? Dat is vooralsnog een heel groot ?

Comment one place you want to visit in 2018. Wat zijn jouw reisplannen voor 2018?

Vind jij het leuk om reisverhalen te lezen?  Of misschien zelfs wel om te schrijven?                                      

Word lid en ontvang gelijk 125 yoorspuntenBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hoewel ik al veel landen en plaatsen heb gezien op de wereld heb ik dit lijstje nog niet gehad. Veel plezier met de voorpret in elk geval!
| 19:19 |
Oh, dat heb ik nu al. Dankjewel.
| 20:55 |
Mooie reizen heb je voor de boeg. Wat zal je daar een voorpret van hebben!
Ik ga komend jaar naar Ecuador, een maand of twee naar Nederland om vrienden te bezoeken, en daarna twee maanden naar India. Tussendoor wellicht een weekje naar Dubai, en evt nog naar Bali en/of Thailand voor ik weer terugga naar Peru.
| 21:13 |
Toe maar, wat jij doet is reizen pur sang. Jij bent als ik het even snel uitreken komend jaar toch al gauw een maandje of 6 aan het reizen. Lekker hoor, dat doe je goed!

Ik kan erg van het "plannen" van te voren genieten, of eigenlijk van het niet plannen.
| 00:30 |
Ik ga naar Zuid-Afrika! En dat vind ik heel bijzonder, want het is zonder ouders (wel met school, dus er is begeleiding bij), en het is geen echte vakantie maar we gaan ontwikkelingshulp doen :)

Reykjavik lijkt me ook zo'n mooie stad om te bezoeken, over all wil ik heel graag een keer naar IJsland toe.
Verder zou ik ook wel graag naar Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch willen :)
| 13:40 |
Ga je met Xplore? Mijn dochter is vorig jaar met Xplore mee geweest en zij vond het bijzonder. Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch moest ik even googlen maar Wales lijkt me ook mooi om naartoe te gaan en voor de zekerheid print ik dit plaatsje dan wel uit want dat krijg ik nooit uitgesproken. Wel cool om er alleen al vanwege de naam naartoe te gaan alleen jammer dat je er niemand over kunt vertellen hahaha.
| 17:43 |
Nee, niet met Xplore maar met BeMore :)

Haha ja, ik wil gewoon naar dat plaatsje om op de foto te gaan met dat naambordje. En ik ben ooit begonnen met het leren van Welsh, maar helaas weer mee gestopt (wil het wel weer graag oppakken, als ik meer tijd heb)
| 22:18 |
Dus het uitspreken gaat jou wel lukken dan. Ja, is ook wel stoer om met het naambord op de foto te staan. Veel plezier alvast met de voorbereiding voor Zuid-Afrika.
| 07:30 |
aankomend weekend met al mijn zussen plus gezinnen in één groot huis , in Nederland om met elkaar oud en nieuw te vieren
Het gaat niet altijd om de verre bestemmingen gelukkig!
Ik zou zelf nog graag een keer naar Israél willen en naar Afrika ( de big 5 echt zien ), ik droom voorlopig nog even door !
| 13:14 |
Dat wordt dan een spectaculair begin van het nieuwe jaar. Israël lijkt mij ook wel wat. Fijn weekend gewenst.
| 13:19 |
Wij blijven heerlijk in Nederland, eerst in Januari richting Apeldoorn met beide moeders en het gezin voor een lang weekeind naar Landal. En natuurlijk dit jaar weer heerlijk op de camping genieten waar we vorig jaar een stacaravan hebben geplaatst.
| 22:57 |
Leuk zeg een familieweekend. Koester dat het überhaupt mogelijk is. En geniet ervan. Ook heerlijk dat het al zo snel is. Een stacaravan is geweldig. Mijn ouders hadden ook een stacaravan en daar ging ik in mijn jeugd elk weekend naartoe en elke vakantie. Heerlijk was dat. In mijn pubertijd werd het voor mij wat minder en later ging ik nog maar sporadisch. Ben met mijn kinderen 2 keer een weekje geweest en toen pas realiseerde ik me wat een luxe het toch eigenlijk was een stacaravan hebben en kunnen gaan wanneer je wilde. Geniet er van!
| 07:54 |
Bij ons was het eerder noodzaak geworden, die stacaravan. We hadden een toercaraven, maar vanwege mijn gezondheid ging dat niet meer en zijn we over gestapt op de stacaravan. Wel heel veel hulp gehad van de camping eigenaar, waar we nu staan, die heeft ons eerste (halve) seizoen + aansluitkosten voor rekening genomen, zodat wij een goede stacaravan konden kopen :-) Dat was wel heel erg tof van hem! Ja het weekeind met beide moeders heb ik ook erg zin in.
| 11:53 |
Hé wat vervelend om te horen dat het een beetje noodgedwongen is maar als jullie net zo'n fijne tijd gaan hebben als ik altijd heb gehad dan gaan jullie er enorm van genieten. Wat ontzettend fijn dat de eigenaar zo klantvriendelijk is geweest, dat moet toch ook een goed gevoel geven over de keuze van de camping. Geniet er van.
| 13:21 |
Dat laatste zeker en een goede vriend van ons doet veel voor ons op de camping, dus zelf weinig omkijken naar. We hopen er nog lange tijd van te mogen genieten.
| 13:24 |
Eerlijk gezegd geen idee; het ligt er namelijk maar net aan waar geld voor is. Nieuw Zeeland, Australië en Engeland staan al langere tijd op mijn "verlanglijstje" ^^
| 21:20 |
Nou dat zijn ook wel toffe bestemmingen en zeker voor de eerste 2 moet je inderdaad wel "een potje" hebben. Engeland is ook mooi, ik zou er zelf ook nog eens graag naartoe gaan.
| 07:50 |
Naar Costa Rica, bij mijn schoonmoeder en schoonzusje logeren.
Normaliter doen wij dat ieder jaar minstens 1x, maar dit jaar is het er niet van gekomen, vanwege de gezondheidstoestand en daarna het overlijden van mijn moeder.
| 18:46 |
Heel begrijpelijk dat je bij je moeder wilde zijn. Costa Rica lijkt me ook geen straf om naartoe te gaan. Wat een leuke reisbestemmingen komen er al voorbij.
| 19:58 |
Goeie keuzes! Na onze vorige reis van zes maanden is het even rustig hier maar met een beetje geluk gaan we naar Canada en Tenerife!
| 18:03 |
Toe maar ............... dat zijn nog eens bestemmingen. Canada lijkt mij dus ook geweldig. En een half jaar op reis? Ik ben jaloers. Goed zeg om dat te doen maar kan me voorstellen dat je dan even rustig aan doet maar dat dan die 2 reizen onder rustig vallen vind ik hilarisch. Okay Tenerife kan ik me iets bij voorstellen.
| 18:11 |
hahaha ja we zouden het zelf ook niet zo plannen maar er zijn twee congressen waar we naartoe willen :P Dat half jaar was echt geweldig! Kan het aanbevelen alhoewel je toch lichtelijk als onthecht ander mens terug komt... we zijn nu een half jaar thuis maar nog steeds niet helemaal echt thuis O.o Ik heb er een aantal blogs over geschreven als je eens wilt spieken.
| 20:43 |
Dat spieken heb ik al gedaan - hoe kan je niet nieuwsgierig worden - en dat je ietwat onthecht kan ik me voorstellen. Dat had ik dit jaar al na een roadtrip door de Baltische staten dit jaar van 3 weken. Mocht het ooit kunnen dan zal ik zeker langer gaan rondtrekken.
| 07:48 |
Ik trek volgend jaar naar Bali.
| 17:43 |
Oh wouw Katrien !!!!!!!!! Jij hebt vast en zeker al veel voorpret of niet?! Hoe lang ga je?
| 17:44 |
3.5 weken...
Maar gaan een beetje rondtrekken, dus wordt meer dan Bali alleen.
Iets om naar uit te kijken, inderdaad :)
| 17:47 |
Als de kinderen groter zijn dan willen wij dit op Java gaan doen. Met rugzak op de rug rondtrekken en reizen zoals de inwoners dat doen. 3,5 week is ook nog zo lekker lang. Wat ontzettend leuk zeg. Geniet nu van de voorpret en ik neem aan dat t.z.t. kan lezen hoe het is geweest.
| 17:51 |
Ah misschien is dat wel een blogje waard achteraf!
Het is niet met de rugzak hoor, maar wel de bedoeling om niet op dezelfde plaats te blijven.
| 17:51 |
Hoe dan ook het wordt vast een onvergetelijke reis. Nou dan gaan we het zien of het de moeite waard blijkt te zijn om beschreven te worden in een blog.
| 17:57 |
Noorwegen is geweldig. Ik hoop komend jaar eens Tsjechië te bezoeken.
| 17:29 |
Meteen doen! Tsjechië is geweldig al vind ik Polen nog mooier maar ik weet zeker dat je een prachtvakantie gaat hebben in Tsjechië, het is nog zo origineel.
| 17:31 |
Noorwegen is ook veelal ongerepte natuur, ook absoluut een aanrader. Wij waren daar in juni '08.
| 17:45 |
Ben wel al in Zweden geweest maar van de mensen die in zowel Zweden als in Noorwegen zijn geweest hoor ik altijd dat Noorwegen veel mooier is. Dus ik heb wel een lichte voorkeur voor Noorwegen als ik eerlijk ben. Het beeld dat ik erbij heb is inderdaad veel natuurschoon. Maar fijn om te lezen dat jij dit kan beamen.
| 17:48 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen