Diy KRAT maken van video/VHS banden

Diy KRAT maken van video/VHS banden


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Deze kist is gemaakt van oude videobanden die ik toch niet meer keek. Maar om ze nou weg te gooien en de afvalberg te vergroten dat vond ik nou ook alweer zoiets. Aangezien ik op het punt stond om kisten te gaan kopen omdat ik te weinig opbergruimte had vroeg ik me af of ik die twee zaken niet zou kunnen combineren. En opeens had ik inspiratie.

Love recycling! Dus een krat gemaakt van oude videobanden. Ik vind het zelf een super idee. In eerste instantie gebruikte ik hem om dvd's in op te bergen (vond de link vhs en dvd wel grappig ook). Later heb ik nog tientallen gemaakt en kwamen vrienden en vriendinnen hun oude videobanden naar mij brengen en werden er schoenenkastjes gemaakt, nog meer kisten, en voor de kinderen kastjes om hun spulletjes op de slaapkamer een plekje te geven. Met en zonder handvaten, in sommige gevallen kunnen die wel praktisch zijn.

Het is een kwestie van passen en meten maar aangezien de meeste videobanden dezelfde maat en dikte hebben zijn het ideale bouwstenen "om mee te bouwen", lego voor volwassenen zeg maar.

Dus heb je veel oude banden liggen waar je niks mee doet ............ door om te denken kun je ze weer een functie geven. Liggen ze ook gelijk niet meer in de weg! Een win-win situatie dus.

Enjoy your creativity !

Wil je meer blogs lezen meld je dan aan op yoors: https://www.yoo.rs/aanmelden?via=44003


Nieuwe Facebookpagina voor DIY bloggers

Heb je ook iets zelf gemaakt en wil je dat delen? Dat kan, lees even verderBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heb net alle oude banden weggemikt :-(
| 18:24 |
Hahahaha tsja ........... je weet nu wat je ermee kunt doen mocht je ze toevallig nog ergens in een vergeten hoekje vinden.
| 18:25 |
Zeker!
| 19:09 |
Erg leuk idee joh!
| 19:19 |
Dankjewel, was ook erg blij toen dat ik dit bedacht, gebruik ze nog steeds.
| 19:39 |
Dat is ook een leuk idee
| 08:20 |
En zo makkelijk om te maken.
| 08:46 |
Heel leuk gedaan!
| 10:47 |
Dankjewel
| 12:16 |
ik hou van het idee! Mocht ik nog eens bakken nodig hebben, eerst op internet kijken (hier gevevn ze ze vaak gratis weg) en dan een mooie bak maken!
| 10:46 |
Top! En je kunt hem dan passend maken voor het plekje waar je hem kwijt moet.
| 12:17 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen