×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
EUREKA!! Wanneer ben je succesvol in het leven?! Ik weet het.

EUREKA!! Wanneer ben je succesvol in het leven?! Ik weet het.


Eureka!! Volgens mij heb ik net HET antwoord ontdekt op de vraag "Wanneer ben je succesvol in het leven?" of de variant daarop "Wanneer kun je spreken van of zeggen dat je een succesvol mens bent?" Hele boeken zijn hierover geschreven maar volgens mij is het antwoord heel eenvoudig. En heb ik nog een lange weg te gaan voordat ik dit punt bereik.

Ik was dus net bezig om onze kerstboom van lampjes te voorzien en terwijl ik ermee bezig was bedacht ik me dat ik dit veel beter door mijn lief had kunnen laten opknappen. Niet dat hij dit nou zo goed kan of het een leuk kwarweitje vindt. Helemaal niet zelfs. De reden voor deze overweging is een stuk onsympathieker. De reden is dat ik dan geen kriebels zou krijgen. Want dat is het.

Van lampjes in de boom hangen krijg ik altijd spontaan de kriebels. Deed ik vroeger nog netjes één voor één de lampjes aan een takje vastzetten. Tegenwoordig "pleur" ik de boel er haast in. Witte lampjes & gekleurde lampjes, alles gaat er door elkaar in. Ik check wel elk jaar bij de kinderen of ze gekleurde lampjes willen en als er ook maar eentje "ja" roept dan doen ze gewoon mee. Daar ga ik ook echt niet moeilijk over doen. Het is tenslotte ook hun kerst en hun kerstboom.

Maar even terug naar mijn EUREKA moment dat ik dus net zo maar opeens spontaan had en het antwoord op de vraag: "Wanneer ben je succesvol in het leven?" of de variant daarop "Wanneer kun je spreken van of zeggen dat je een succesvol mens bent?" Het is zo eenvoudig volgens mij. Onder de foto staat wat volgens mij het antwoord is.

                       ALS JE VROLIJK EN ONTSPANNEN KUNT BLIJVEN ALS JE DE                                                       LAMPJES IN DE KERSTBOOM DOET

Als je in staat bent om niet alleen opgewekt te beginnen aan het in de boom hangen van de lampjes maar ook in staat bent om opgewekt te blijven dan ben je volgens mij geslaagd in het leven. Klaar! Fini! Fertig! Gewoon achterover leunen verder dan en denken VOLTOOID! Ik ben het he le maal! Klaar. Lijkt me zo lekker om dat punt te bereiken.

Ook een EUREKA MOMENT dat je wilt delen?

Word gratis lid.
johan_jongedijk
als je weet dat je succesvol bent dat je niet naast de schoenen gaat lopen
04-12-2017 22:50
04-12-2017 22:50 • 1 reactie • Reageer
DidI'Ms world
Dat is volgens jou een succesvol mens?
05-12-2017 07:29
05-12-2017 07:29 • Reageer
Jolanda Molenaar
Hahaha! En wanneer we dat op al onze acties torpassen " vrolijk en ontspannen kunt blijven als we.... " Dan kunnen we alles net plezier confronteren ookal is het niet zo fijn. Succes met de kerstversiering !!
04-12-2017 20:16
04-12-2017 20:16 • 1 reactie • Reageer
DidI'Ms world
Thanks, en misschien is dat geen slecht idee.
05-12-2017 07:29
05-12-2017 07:29 • 1 reactie • Reageer
Minne van A.
Dat is zoals met Bonsai. De meeste mensen zeggen: "Daar heb ik geen geduld voor". Maar daar KRIJG je geduld van.
04-12-2017 18:59
04-12-2017 18:59 • 1 reactie • Reageer
DidI'Ms world
Zo zou je het ook kunnen bekijken. Alleen vrees ik dat ik die bonsai niet zou laten overleven. Ik heb daar een vreemde "gave" voor *zucht*.
04-12-2017 19:50
04-12-2017 19:50 • 1 reactie • Reageer