Fashionably creative with an bycicle tire. DIY

Fashionably creative with an bycicle tire. DIY


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik wil al zolang sieraden maken van fietsbanden en ik heb - nu ik er twee heb gemaakt - geen idee waarom ik dit niet eerder gedaan heb. Het past helemaal in mijn straatje van recyclen en daarbij is het ook nog eens mijn stijl qua sieraden of accessoires. Ik denk dat ik van de week nog maar eens even bij mijn overbuurman de fietsenmaker binnenwip die een heleboel fietsbanden heeft liggen klaar om weg te gooien. Toen ik vanmiddag binnenliep zei hij dat ik ze allemaal mocht hebben. Hij blij, ik blij, dat is dus een duidelijke win-win situatie.

Het is wel een priegelwerkje (ik heb nu een beetje kramp in mijn handen) en als je er aan begint heb je een behoorlijke dosis geduld nodig ( moet ik nog een beetje aan werken) en je krijgt er ontzettend droge handen van maar ik ben zo ontzettend tevreden met het resultaat dat dit mij er zeker niet van zal weerhouden om binnenkort nogmaals fashionably creative te zijn met een fietsband. Ik ben zo blij met het resultaat.

Ik heb echt de smaak te pakken. Inmiddels al 5 totaal verschillende kettingen gemaakt en de ideetjes blijven maar komen.

Heel grappig is ook om de genomen foto's naderhand te bewerken in een template. Ik vind het echt geestig om te doen. Het geeft het allemaal net wat meer cachet.

Facebookpagina voor DIY bloggers

Ook je eigen creaties laten zien aan mensen via FB dat kan via deze Facebook groepBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leuk gemaakt leuke blog
| 18:34 |
Dankjewel Miep voor je aardige woorden.
| 22:14 |
Heel erg mooi ...Ik heb ooit een houten tuin tafel vol gevlochten met fietsband stond erg gaaf
| 23:39 |
Dat wil ik wel geloven maar wat een werk moet dat geweest zijn.
| 05:57 |
Ja dat was het zekers haha
| 13:23 |
Heel erg mooi hoor!
| 09:58 |
Thanks
| 10:09 |
Heel erg speciaal
Heel mooi
| 07:52 |
Dankjewel Vicky, ik heb een nieuwe hobby geloof ik. Zo ontzettend leuk om mee bezig te zijn.
| 08:04 |
Ik heb deze voor je gedeeld
| 08:05 |
Die eerste is heel mooi! Zou ik ook nog durven dragen :D
| 10:09 |
Dat is ook mijn favoriet.
| 12:13 |
ontzettend leuk gedaan!!! zou mijn vriendin blij mee zijn.
| 06:31 |
Dankjewel, misschien zelf eens proberen om er eentje te maken voor haar?!
| 06:40 |
Wat een leuk idee! Creatief
| 15:51 |
Thanks Lynn
| 15:51 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen