×

Yoors


Inloggen
×

Yoors












#

0 volgers
notifications_noneadd
Flipboard geupdate!!! Dat werd even tijd zeg.

Flipboard geupdate!!! Dat werd even tijd zeg.


Enige tijd geleden al had ik mezelf aangemeld op Flipboard om daar mijn yoorsblogs te posten en om het na verloop van tijd natuurlijk weer keurig te vergeten. Beetje gek eigenlijk want op Flipboard kun je overzichtelijk je eigen maar ook de blogs van anderen posten in magazines die je zelf aanmaakt (hieronder zie jij de magazines van DiDI'Ms world). Dit mis ik namelijk wel op yoors. 

help

Wil jij eens een kijkje nemen op Flipboard of mij daar volgen klik dan hier.  Of klik op de link hieronder "Flipboards DidiMsworld". 

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!




Ingrid Tips en meer
Ik volg jou daar al :) Was ook al fanatiek gaan 'flippen' maar toen kwam ik erachter dat mijn magazines nog geen categorie hadden. Dus ga ik opnieuw beginnen. Mijn tips over Flipboard gezien? Misschien heb je er iets aan?
06-03-2018 12:22
06-03-2018 12:22 • Reageer
Judith Evelien
Ziet er leuk uit!
06-03-2018 12:22
06-03-2018 12:22 • Reageer