Flipboard geupdate!!! Dat werd even tijd zeg.

Flipboard geupdate!!! Dat werd even tijd zeg.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Enige tijd geleden al had ik mezelf aangemeld op Flipboard om daar mijn yoorsblogs te posten en om het na verloop van tijd natuurlijk weer keurig te vergeten. Beetje gek eigenlijk want op Flipboard kun je overzichtelijk je eigen maar ook de blogs van anderen posten in magazines die je zelf aanmaakt (hieronder zie jij de magazines van DiDI'Ms world). Dit mis ik namelijk wel op yoors. 

help

Wil jij eens een kijkje nemen op Flipboard of mij daar volgen klik dan hier.  Of klik op de link hieronder "Flipboards DidiMsworld". 

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik volg jou daar al :) Was ook al fanatiek gaan 'flippen' maar toen kwam ik erachter dat mijn magazines nog geen categorie hadden. Dus ga ik opnieuw beginnen. Mijn tips over Flipboard gezien? Misschien heb je er iets aan?
| 12:22 |
Ziet er leuk uit!
| 12:22 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen