×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Hammer time !!!!!!!!! Hier word ik zo blij van!

Hammer time !!!!!!!!! Hier word ik zo blij van!


Ohhhhhhh ........ dat is zoooooo lekker!

Ik en hamer zijn zulke goede vrienden, heerlijk! Een nagel in de muur rammen is zo ontzettend jammie. Ik kan er niks aan doen, ik vind het zo ontzettend fijn om te hameren.  Natuurlijk is het ook fijn om dan ook wat aan die spijkers op te hangen maar dat is eigenlijk bijzaak als ik eerlijk ben. Maar omdat ik denk dat een muur met alleen maar spijkers erin heel raar uitziet en met kleine spelende kinderen misschien niet heel safe is doe ik dat dan toch maar ........ iets aan die nageltjes ophangen maar dat hameren dat is toch echt dat waar het om gaat.

Diepe zucht.

Hamer en ik zijn een uitstekend koppel, alleen jammer dat ik een mormel achter me heb lopen die ook nog geluid produceert en dan dingen zegt in de trant van: "Jammer dat jij en recht niet samen gaan hé". Zouden hamer en ik daar iets op kunnen verzinnen ?

....... Ik heb al een ideetje.

Reageren op een blog? Dat kan als yoorslid. Lid worden is gratis. Behalve reageren kun je dan ook bloggers volgen of zelf aan de slag als blogger. Je hoeft je alleen even hieronder aan te melden: 
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties