Hammer time !!!!!!!!!

Hammer time !!!!!!!!!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ohhhhhhh ........ dat is zoooooo lekker!

Ik en hamer zijn zulke goede vrienden, heerlijk! Een nagel in de muur rammen is zo ontzettend jammie. Ik kan er niks aan doen, ik vind het zo ontzettend fijn om te hameren.  Natuurlijk is het ook fijn om dan ook wat aan die spijkers op te hangen maar dat is eigenlijk bijzaak als ik eerlijk ben. Maar omdat ik denk dat een muur met alleen maar spijkers erin heel raar uitziet en met kleine spelende kinderen misschien niet heel safe is doe ik dat dan toch maar ........ iets aan die nageltjes ophangen maar dat hameren dat is toch echt dat waar het om gaat.

Diepe zucht.

Hamer en ik zijn een uitstekend koppel, alleen jammer dat ik een mormel achter me heb lopen die ook nog geluid produceert en dan dingen zegt in de trant van: "Jammer dat jij en recht niet samen gaan hé". Zouden hamer en ik daar iets op kunnen verzinnen ?

....... Ik heb al een ideetje.

Reageren op een blog? Dat kan als yoorslid. Lid worden is gratis. Behalve reageren kun je dan ook bloggers volgen of zelf aan de slag als blogger. Je hoeft je alleen even hieronder aan te melden: Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik zou zeggen: leef je uit!
| 16:25 |
Hahaha leuk geschreven, enjoy hammer time!
| 14:08 |
Thanks!
| 16:11 |
Ik heb er een paar in mijn gereedschapskist liggen, toch altijd een geweldig gevoel als je er een in je hand neemt.
Heerlijk die balans en de kracht dat zo´n ding uitstraalt. Mijn favoriete gereedschap :-)
| 11:43 |
Oh jij herkent dit. Wat leuk. Ik heb hetzelfde gevoel als ik met zo'n grote snoeischaar/tang ga snoeien. Heerlijk! Ik word er zonder overdrijven echt blij van.
| 11:46 |
Misschien in een plank?
| 11:40 |
Mwah, ik dacht aan iets anders hahaha.
| 11:45 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen