Ik verlang naar van die dagen.

Ik verlang naar "van die dagen".


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

22 februari al .......... hebben jullie ook het idee dat de dagen voorbij vliegen? Januari en februari moeten toch maanden zijn waar de dagen voorbij kruipen, dat je denkt "kom op, de vaart mag er nu wel weer inkomen". Nou dat gevoel heb ik nog niet één keertje gehad.

Maart, april en mei lijken ook niet zo te worden. Weet je wat zou helpen? Warm weer en volop zon, zodat je dat heerlijke lome gevoel krijgt, ik hou van dat lome gevoel. Dat heerlijke lome zwoele gevoel waarop de dagen "trekken".

Van die dagen waarop hollen belachelijk is, waarop het ook niet lukt en je gedwongen wordt om te slenteren. Van die dagen waarop je als vanzelf het idee krijgt dat je in de vertraging zit, en alles zich in slow motion afspeelt. Van die kijkdagen, waarop de zon schittert, alles groener is, en stiller, de hemel blauwer, waar een zuchtje wind de blaadjes aan de bomen laat zingen. Van die dagen dat je 's ochtends vroeg je ramen gaat zemen omdat het op een ander tijdstip volkomen belachelijk is. Van die dagen dat je onder de douche stapt en denkt als je eruit komt dat dit volkomen zinloos is geweest. Van die dagen dat je op de grond gaat zitten om te kijken hoe mieren hun holletje in en uit lopen. Dat gevoel dat je hebt als je op zo'n dag gaat wandelen en niemand tegen komt. Dat gevoel als je door de stad loopt en het idee hebt dat iedereen hetzelfde voelt als jij. Het gevoel dat je hebt als barbecueën de enige logische manier van koken lijkt, van die dagen dat aardappelen, rijst of pasta zo ongepast lijken en alleen een salade je weet te bekoren. Van die dagen dat kledingstukken gewoonweg niet zitten en je de gordijnen dicht houdt overdag.

Zo'n dagen zouden enorm helpen om dat slome lome zwoele gevoel te bereiken. Ik ben voor ...... ik stel dan ook voor dat we de komende 3 weken de natuur even laten opstarten, mag maart zijn staart roeren en dat april dan doet wat IK wil ...........

Ik ga de tent alvast klaarzetten, de barbecue poetsen en de voorjaarsschoonmaak houden. Half maart zorg ik dat ik er klaar voor ben. Kom maar op met die dagen en dat heerlijke gevoel.

signup

Reageren op blogs kan alleen als je lid bent. Jij kunt gratis lid worden door op de onderstaande link te klikken.
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik kan het zelf niet beter verwoorden als wat jij gedaan hebt haha. Ik kan zo naar die dagen verlangen! Van mij mag het het hele jaar zo zijn, de winter en herfst slaan we gewoon over ;)
| 20:10 |
Nouhou, ik ben persoonlijk dol op de herfst, kan ik echt naar verlangen. Is voor mij echte schoonheid. Heb alleen tegenwoordig moeite met de winter/lente overgang. Duurt me gewoon echt te lang. Tegen februari ben ik meestal wel klaar met onze winters en verlang ik zo intens naar "van die dagen".
| 22:37 |
Ja de kleuren van de herfst zijn prachtig, maar ik ben zo'n typetje die altijd last krijgt van de blaadjes die gaan vallen. Zo noemen ze dat haha. Ik voel me dan vaak niet fijn, veel vaker een huilbui etc. De natuur is absoluut heel mooi in de herfst.
| 06:12 |
Heel mooi geschreven
| 17:39 |
Dankjewel Schorelaar.
| 22:37 |
Ja, ik snap precies wat je bedoeld! Wat heb je dit mooi en beeldend omschreven!
| 16:54 |
Fijn dat het overkomt. Dankjewel voor het compliment Enrique.
| 22:37 |
Graag gedaan!
| 22:39 |
Het zonnetje schijnt buiten, lonkt om de deur uit te gaan. Foei wat is het koud, niks lente, niks slenteren, ijsberen is het. Maar het komt er aan, die lome dagen, deuren open, loom slenteren. Kan net als jij niet wachten.
| 16:07 |
In december kan ik het nog wel waarderen maar nu niet meer, heb de roze bloesem buiten al gezien en bloemetjes die uit de knop komen en dan wil ik gewoon lome dagen, deuren open en inderdaad loom slenteren. NU! graag.
| 22:39 |
Dat lijkt me mooi ja!
| 13:40 |
Het kan zo heerlijk zijn dan.
| 14:02 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen