Een JANOME (naaimachine & overlockmachine) winnen!

Een JANOME (naaimachine & overlockmachine) winnen!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Wil je kans maken op deze prijs meld je dan aan door hier te klikken. De Stoffenbeurs geeft in samenwerking met  Europe een Skyline S3 en een My Lock 844D weg aan 2 gelukkige winnaars. Inschrijven kan van 20 augustus t/m 20 november 2017.   Hieronder kun je lezen meer lezen over de Skyline S3 & de My Lock 844D. Succes!

Doe mee en wie weet ben jij de gelukkige winnaar van één van deze machines.  Aanmelden voor de winactie kan via de volgende link.(klik op het blauwe woord)Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
niets voor mij dus
| 11:46 |
Je kunt het altijd proberen .........
| 15:53 |
Dank je voor de tip! :-D
| 09:54 |
Graag gedaan!
| 09:58 |
:-)
| 10:49 |
hoop voor jou dat je hem wint, veel succes
| 13:31 |
Da's aardig van de frieke.
| 09:58 |
Ik gun hem jou van harte. ik heb twee linkerhanden met naaimachines. of de naald breekt af of ik naai mijn vingers vast ;-)
| 15:10 |
Da's aardig. Maar ik ben ook geen held hoor met de naaimachine of naald en draad in het algemeen.
| 08:10 |
hihi ..kijken we er beiden naar of hij of zij het vanzelf voor ons wil doen ;-)
| 08:17 |
Hahahaha, heb ooit wel naailes genomen en ik vind het ook wel leuk (al heb ik geen goede naaimachine) maar ik ben er gewoon niet zo handig mee, ook na de lessen niet. Ik mis het talent zeg maar, en ook wel het geduld eigenlijk (vooral op momenten dat het niet gaat zoals het volgens mij zou moeten). Een naaikabouter zou ik in elk geval kunnen waarderen ...........
| 08:34 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen