Hier ben ik: DidI'Ms World?

Hier ben ik: DidI'Ms World?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Toen ik mij aanmeldde voor YOORS stelde ik mij op de introductiepagina als volgt voor: "In de eerste plaats ben ik moeder van 4 kinderen die behalve vreselijk leuk ook grappig, irritant en lief zijn. Daarnaast probeer ik mijn leven te leiden op een manier die echt bij mij past door vooral dicht bij mezelf te blijven. Probeer ik op een creatieve manier om te gaan met het leven en in het leven te staan."

Hier is niks van gelogen hoor maar aangezien ik toen nog niet wist wat ik hier zou gaan doen is het wat beperkt. Inmiddels heb ik hier over nagedacht en wil ik dat met jullie delen. Ik had mij in eerste instantie ook aangemeld onder een andere naam maar toen duidelijk werd wat ik hier wilde qua bloggen heb ik die naam aangepast en blog ik nu onder de naam: DidI'Ms world.

Want dat is exact wat ik je ga voorschotelen: een kijkje in mijn wereld!

1) Achtergrondinformatie blogs

Blogs met de titel "Vier je feestje. Weet wat je viert" waarin ik achtergrond informatie geef over de feestjes en de feestdagen die wij zoal vieren in Nederland. Ik heb gemerkt dat veel mensen vaak helemaal niet meer weten wat ze vieren en dat ik best jammer. Want daardoor verliezen de feesten aan waarde. Maar ook achtergrond blogs m.b.t. gebeurtenissen of plaatsen waar ik ben geweest of die ik interessant vind.

2) Creatieve blogs
Blogs over diy's oftewel do it yourselfs. Creatieve blogs die meestal zullen gaan over zaken die gemaakt kunnen worden door materiaal te hergebruiken (recyclen) of door zaken te vernieuwen (restylen). Dit omdat het aan de ene kant een ontzettende uitdaging kan zijn en ontzettend leuk is en aan de andere kant gewoon goed is voor de aarde waarop wij leven.

3) Actualiteitenblogs
In deze blogs ga ik in op zaken die spelen in de actualiteit die mij bezig houden en/of vragen bij heb. Ik zal proberen om dit op een zo respectabele manier te doen omdat ik niemand bewust wil kwetsen mij gelijk realiserend dat dit wel kan gebeuren. Maar dat risico neem ik dan maar op de koop toe. Ik wil op mijn manier iets dieper ingaan op het nieuws of op bepaalde aspecten van het nieuws.

4) Persoonlijke blogs
Blogs die gaan over de gewone zaken in mijn leven waar ik toch mee bezig ben of mee bezig ben geweest. Het zijn luchtige blogs waarbij je moet denken aan vakanties, herinneringen, situaties waarin ik verzeil en die volgens mij het delen waard zijn.

5) Echtscheidingsblogs
Dit zijn deels ook persoonlijke blogs omdat ik zaken waar ik tegenaan gelopen ben tijdens mijn scheiding ook zal benoemen en zal delen. Echter scheiden is meer dan het uit elkaar gaan van 2 mensen en soms zijn er zaken die je van te voren niet bedacht hebt. Zo zit er bijvoorbeeld een hele industrie vast aan scheiden en deze industrie heeft niet altijd alleen het belang van de mensen die uit elkaar gaan voor ogen . Tijdens mijn scheiding ben ik vaak verbaasd geweest over zaken die eigenlijk heel raar geregeld zijn maar die niemand je verteld en die grote gevolgen kunnen hebben. Dat wil ik dus wel doen in mijn blogs.

6) Blogs die te maken hebben met mijn eigen kinderen

Veelal over dagelijkse zaken, grappige situaties of problemen waar ik tegenaan loop.

En verder schrijf ik over alles wat ik ook maar enigszins interessant vind. Ik waardeer elke reactie zolang men de basale fatsoensnormen in acht worden genomen. Als je mijn blogs volgt dan neem en krijg je dus een kijkje in de keuken van DidI'Ms world.

Reageren op een blog? Dat kan als yoorslid. Lid worden is gratis. Behalve reageren kun je dan ook bloggers volgen of zelf aan de slag als blogger. Je hoeft je alleen even hieronder aan te melden: Hieronder kun je alvast checken wat je zoal kunt verwachten: Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Mooi om te lezen!! De spreuk bovenaan is trouwens echt super 🤣!!
| 08:50 |
Ja hé, 😀😀😀
| 07:29 |
Leuke blog, met plezier gelezen.
| 13:13 |
Fijn om te lezen!
| 14:04 |
Weer heel mooi verzorgd. Die header is hilarisch!
| 09:51 |
Hahahaha, ik vond hem ook wel humor hebben grinnik.
| 09:54 |
Grijns.
| 10:12 |
mooi overzicht. Na een tijdje weet je idd over welke onderwerpen je blogt, wat je het beste ligt en dat kan anders zijn dan je van plan was. Dat ervaar ik ook zo. Ik volg je.
| 14:33 |
Leuk! Dan volgen wij elkaar ......... hmmmm ........ klinkt een beetje eng zo (smile).
| 22:40 |
hahahaha... benauwt het je? ;)
| 09:08 |
Hahahaha
| 09:18 |
Mooie uitdaging vind ik.
| 17:10 |
Ja, dat vind ik zelf ook wel.
| 17:31 |
Mooi en duidelijk jouw 'yoors-lijn' uigelegd.
| 13:35 |
Fijn.
| 14:53 |
Kijk en zo leren we je een beetje meer kennen. Leuk!
| 11:52 |
hahahaha
| 12:08 |
Hoihoi,

Welkom en leuk dat je er bent! Ik hoop nog veel van je blogs te zien :)

Groetjes,
Melissa
| 13:18 |
Ben benieuwd wat je er van zult vinden.
| 13:30 |
Jeetje, wat leuk! Heb gisteren schoorvoetend twee regels aan mijn introductie toegevoegd, maar zoals jij het doet kan het dus ook :-)
| 13:11 |
Nu moet ik bekennen dat ik ook niet meer regels bij de introductie toegevoegd kreeg. Een heel stuk viel wel. Ook vind ik jammer dat je de introductie niet persoonlijker kunt maken. Dus eigenwijs als ik ben heb ik toen maar iets anders bedacht. Maar wel fijn om te lezen dat jij het leuk vind want ik twijfelde of het niet "to much" zou zijn.
| 13:16 |
ik had op mijn blog een tip geplaatst over voorstellen. maar dat had jij blijkbaar niet nodig. was ook voor introverte bloggers, die tip :-)
| 13:19 |
Neah, geloof niet dat ik daar onder val.
| 13:31 |
haha. anyway, veel plezier hier.
| 13:58 |
haha, had ik toch gelijk dat ik de link niet op ben gaan zoeken :-)
| 14:00 |
Dat is alvast een mooie start.
Ik wens je een toffe tijd hier op Yoors en ga met plezier je blogs lezen.
Niet alles boeit me evenveel, maar de meeste dingen wel.
Succes met je blog en geniet van de schrijfervaring!
| 12:57 |
Dankjewel, en volgens mij ga ik het wel naar mijn zin hebben hier. Het begin bevalt prima.
| 13:00 |
:D da's alvast goed!
| 13:03 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen