×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Mark de domme man die mijn lief smsjes stuurde en mijn slechte kant.

Mark de domme man die mijn lief smsjes stuurde en mijn slechte kant.


Ik heb een slechte kant die ik soms niet in bedwang kon houden. Soms dan heb je van die momenten nietwaar!

Na de hotstone massage samen met mijn lief, die echt heerlijk maar qua tijdstip voor mij niet optimaal was had ik trek in een frietje dus gingen wij op zoek naar een snackbar/friture. Nadat mijn lief langs een stuk of 8 fritures en een Mc gereden was vroeg hij WAAR ik een frietje wilde eten. In een vreemde mengeling van zen/druk/maag die om aandacht vroeg zei ik tegen hem dat het mij inmiddels niet meer uitmaakte na 8 zaken en een Mc gezien te hebben waarop hij naar de eerste de beste snackbar reed die dicht was! (Vraag me niet waarom hij niet bij de eerste 8 zaken die wel open waren gestopt is. Ik heb nog steeds geen flauw idee waarom die niet voldeden). 

Ik heb hem toen "subtiel" de weg gewezen zodat wij uiteindelijk in Brunssum of all places in een friture konden neerstrijken. Daar checkte mijn lief zijn mobiel en liet mij een berichtje lezen van (zoals wij inmiddels weten) Mark die een berichtje stuurde aan zijn (dat weten wij inmiddels ook) vrouw. Lief berichtje hoor, Mark stuurt altijd lieve berichtjes die dan bij vriendje terecht komen.

De 1e keer was mijn lief zo aardig om hem te bellen om te zeggen dat hij het berichtje naar de verkeerde gestuurd had, de tweede keer hebben we dit via sms laten weten, en de derde keer is er niet op gereageerd omdat het best genant voor Mark zou zijn dachten wij gezien de inhoud van het bericht en hij het vast wel door zou hebben als hij geen reactie zou krijgen dat het waarschijnlijk WEER bij de verkeerde persoon terecht was gekomen.

Nu echter ........... kwam onze slechte kant naar boven (nou ja, de mijne dan maar mijn lief stemde ermee in) en stuurde ik Mark een berichtje terug waarin ik hem vertelde het rustig aan te doen met naar huis te komen omdat ik met mijn lief net een frietje zat te eten en we daarna misschien nog naar de kroeg zouden gaan. Geen woord van gelogen trouwens.

Gaat na enige tijd de telefoon!!! ZIJN VROUW aan de lijn. Laat ik het erop houden dat ik niet gelogen heb, alles wat ik zei de waarheid was maar dat Mark een rotavond tegemoet zou gaan vreesden wij. Komen we net terug, weer een smsje ............ van Mark ......... of we a.u.b. het berichtje dat hij gestuurd had konden terugsturen omdat zijn vrouw over de zeik was (zijn woorden).

Toen heb ik maar even gebeld en de situatie uitgelegd AAN ZIJN VROUW, want die nam de telefoon op (????) met het verzoek aan Mark om zijn vrouw onder het goede nummer op te slaan in zijn telefoon en DIT nummer op verzoek van vriendje te verwijderen. Ik heb haar ook nog verteld dat Mark altijd hele lieve berichtjes stuurt (die ene heb ik maar verzwegen) en dat mijn lief met een beetje pech ook problemen had kunnen krijgen door zijn smsjes als ik anders had gereageerd waarop zij vertelde dat Mark al eens eerder vreemd was gegaan en dat zij zijn VROUW was en niet zijn vriendin (vreemdgaan is vreemdgaan toch, het maakt dan toch niet uit of je getrouwd bent of niet dacht ik? Maar blijkbaar is dat punt wel van belang).

Tsja, ik heb het dus keurig rechtgezet (denk ik) maar lachen was het wel of moet ik me nu eigenlijk heel erg schuldig voelen? (Ik weet natuurlijk niet helemaal zeker of de berichtjes voor zijn vrouw bedoeld waren) Neah .......

Zou mijn lief na deze actie nu heel anders over mij gaan denken? Hij moest er in elk geval ook hartelijk om lachen dus het zal wel mee vallen. Het kwam gewoon door die vreemde combinatie .............. voeder mij op tijd en ik ben best te pruimen! Ik vraag me trouwens nog steeds af waarom hij de eerste keer niet meteen het nummer van mijn lief verwijderd heeft, beetje stom van Mark! Dit voorval gebeurde jaren geleden en na mijn actie is het Mark in elk geval gelukt om het nummer van mijn lief te verwijderen want hij heeft daarna nooit meer smsjes van hem gehad. Missie geslaagd!

help
signup

Reageren op mijn tekst? Dat kan als yoorslid. Nog geen lid? Klik op aanmelden om lid te worden. Lid worden en blijven is gratis. 
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties